ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso selectivo, mediante concurso-oposición, para la ocupación de tres plazas de auxiliares administrativos/as, en régimen laboral fijo, en el Ayuntamiento de La Roca del Vallès (exp. 2023/3941).

El 12 de juliol de 2024, mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 2024/1554 es va aprovar les bases específiques que han de regir el procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per a l'ocupació de tres places d'auxiliars administratius/ives, en règim laboral fix, a l'Ajuntament de la Roca del Vallès.

Aquestes bases s'han publicat íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 15 de juliol de 2024.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la data de la darrera publicació de l'anunci de convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o en el Boletín Oficial del Estado. Les sol·licituds s'han d'adreçar a l'alcaldessa de l'Ajuntament de la Roca del Vallès

El model de sol·licitud específica i el model específic de llistat de mèrits per presentar-vos a aquest procés selectiu, la trobareu a l'enllaç següent:

Ajuntament de la Roca del Vallès/Procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per a l'ocupació de 3 places d'auxiliars d'administratius/ives en règim laboral. CODI 3941

 

La Roca del Vallès, 16 de juliol de 2024

 

Marta Pujol Armengol

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335309 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso selectivo, mediante concurso-oposición, para la ocupación de tres plazas de auxiliares administrativos\/as, en régimen laboral fijo, en el Ayuntamiento de La Roca del Vallès (exp. 2023\/3941).","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335309"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Roca del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335309-anuncio-relativo-convocatoria-proceso-selectivo-concurso-oposicion-ocupacion-tres-plazas-auxiliares-administrativos-as-regimen-laboral-fijo-ayuntamiento-roca-valles-exp-2023-3941 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.