EDICTO relativo a los nombramientos de los coordinadores de Políticas de Servicios Generales y de Acción Social, Educación y Cultura.

L'alcalde, mitjançant decret 4442/2024, de data 8 de juliol ha resolt el següent:

 

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària celebrada el 6 de juliol de 2023, va aprovar el nombre, característiques i retribucions del personal eventual d'aquest Ajuntament, per al mandat 2023-2027.

 

Per acord de Ple de 30 de maig de 2024 es va aprovar inicialment la modificació del punt 11è de l'acord plenari de 6 de juliol de 2023, només en el que afectava a l'apartat dispositiu primer, en el sentit següent:

 

1. Amortitzar els llocs de coordinador/a de polítiques d'Acció social i comunitat i de coordinador/a de polítiques d'educació i cultura.

2. Crear el lloc de coordinador/a de polítiques de serveis generals i el de coordinador/a de polítiques d'acció social, educació i cultura, amb dedicació exclusiva i completa, i amb la mateixa retribució i condicions que els anteriors, en els termes acordats al ple extraordinari de 6 de juliol de 2023.

 

Exposat al públic aquest acord mitjançant anunci al tauler d'anuncis i al butlletí oficial de la província (BOPB d'11/06/2024), no consta en aquesta Administració la presentació de cap al·legació al respecte, de manera que, tal i com s'advertia en el referit acord de 30 de maig de 2024, l'aprovació inicial ha esdevingut definitiva.

El règim jurídic del personal eventual es troba regulat en els articles 104 i 104 bis de La Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local (LRBRL) i article 304 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya. D'altra banda, l'article 12 del Reial Decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova l'Estatut bàsic de l'empleat públic defineix el personal eventual com el que, en virtut de nomenament i amb caràcter no permanent, realitza funcions expressament qualificades com de confiança o assessorament especial, essent retribuït amb càrrec als crèdits pressupostaris consignats per a aquesta finalitat. Nomenament i cessament seran lliures, tenint lloc aquest últim, en tot cas, quan es produeixi el de l'autoritat a la que presti la funció de confiança o assessorament. La condició de personal eventual no podrà constituir mèrit per a l'accés a la funció pública o per a la promoció interna. Només en allò que sigui adequat a la naturalesa de la seva condició de personal eventual, s'hi aplicarà el règim dels funcionaris de carrera.

 

Per tot l'exposat anteriorment, en ús de les competències atribuïdes per l'article 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, en concordança amb l'article 53.1, del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya,

 

RESOLC:

 

Primer.- Nomenar, de conformitat amb les característiques i retribucions aprovades al Ple municipal de 6 de juliol de 2023, modificat en sessió plenària del 30 de maig de 2024, personal eventual, amb efectes del 9 de juliol de 2024:

- El Sr. Jordi Ayala Roqueta, amb DNI ***0428**, com a coordinador de polítiques de serveis generals.

- El Sr. Arnau Funes Romero, amb DNI ***2888**, com a coordinador de polítiques d'acció social, educació i cultura.

 

Segon.- Les autoritzacions i disposicions de despesa pressupostàries corresponents a l'exercici 2024 serien, pel que fa al Sr. Arnau Funes Romero, les que figuren en l'AD complementari del Decret d'Alcaldia núm. 1341/2024, de 29 de febrer. Respecte del Sr. Jordi Ayala, el detall seria el següent:

 

Orgànica

Funcional

Econòmica

Referència

Nom

Import

011

9201

11000

2401006001

J.Ayala Roqueta

36.178,01 €

011

9201

16000

2401013001

J. Ayala Roqueta

9.018,49 €

 

Tercer.- Establir que, segons va determinar el Ple de 6 de juliol de 2023, les retribucions anuals es percebran per 14 mensualitats iguals. Per aquest motiu, els mesos de juny i desembre percebran una paga extraordinària per import d'una mensualitat o la part proporcional que correspongui.

El personal eventual només desenvoluparà funcions d'assessorament, assistència i suport de l'Alcaldia, tinents/es i regidors/es amb delegació, que es materialitzaran en l'elaboració d'informes, estudis i propostes adreçades als membres de la corporació esmentats; l'avaluació de la informació necessària per preparar les reunions dels membres de l'equip de govern; i el seguiment i l'avaluació de les activitats, serveis i programes per tal d'assessorar a l'equip de govern.

De conformitat amb el que estableix l'article 60.2 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, el personal eventual no pot formar part dels òrgans de selecció de personal de la Corporació ni, segons la disposició addicional segona de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, de les meses de contractació ni emetre informes de valoració de les ofertes.

 

Quart.- De conformitat amb els articles 104.2 LRBRL i 304.2 TRLMRLC, els nomenaments i cessaments del personal eventual són lliures per a l'Alcaldia. Cessen automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o l'expiració del mandat de l'autoritat a la que prestin la seva funció de confiança o assessorament.

 

Cinquè.- Donar compte d'aquest Decret al Ple municipal i ordenar la seva publicació en el Butlletí Oficial de la província i en el Diari Oficial de la Generalitat en compliment del que determina l'article 304.3 TRLMRLC, així com en el portal de transparència de la Corporació.

 

Sisè.- Notificar aquesta resolució als interessats i als departaments municipals.

 

El Prat de Llobregat, 12 de juliol de 2024

 

Lluís Mijoler Matínez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335304 {"title":"EDICTO relativo a los nombramientos de los coordinadores de Políticas de Servicios Generales y de Acción Social, Educación y Cultura.","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335304"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Prat de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335304-edicto-relativo-nombramientos-coordinadores-politicas-servicios-generales-accion-social-educacion-cultura https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.