EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto Miravinya redactado por la empresa Geosilva Projectes, SL, y cofinanciado por la Diputación de Barcelona.

La Junta de Govern del Consorci de Promoció Turística del Penedès, en sessió extraordinària d'11 de juliol de 2024, va aprovar el projecte Miravinya redactat per l'empresa Geosilva Projectes SL i cofinançat per la Diputació de Barcelona (exp. SEV_02_2024), amb el desglossament del pressupost següent:

 

PRESSUPOST D'EXECUCIÓ PER COTNRACTE

 

PRESSUPOST D'EXECUCIÓ MATERIAL: 159.465,45

13% Despeses generals SOBRE 159.465,45: 20.730,51

6% Benefici industrial SOBRE 159.465,45: 9.567,93

 

PRESSUPOST D'EXECUCIÓ PER CONTRACTE: 189.763,89

 

21% IVA SOBRE 189.763,89: 39.850,42

TOTAL PRESSUPOST PER CONTRACTE AMB IVA INCLÒS: 229.614,31

 

Aquest pressupost d'execució per contracte (IVA inclòs) puja a

Dos-cents vint-i-nou mil sis-cents catorze euros amb trenta-un cèntims

 

Es sotmet a informació pública mitjançant anuncis en el BOPB, al DOGC, al e-tauler del CPTP, durant el termini de trenta dies durant els quals es pot examinar i formular-hi les al·legacions pertinents. En cas que no se'n presentin durant l'esmentat període, l'aprovació esdevindrà definitiva sense necessitat d'adoptar un nou acord. Simultàniament, es dona el tràmit d'audiència a als interessats i, es sotmet, si escau, a informe o autorització d'altres administracions.

 

Vilafranca del Penedès, 11 de juliol de 2024

 

P. d.

Lluís Valls Comas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
333550 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Proyecto Miravinya redactado por la empresa Geosilva Projectes, SL, y cofinanciado por la Diputación de Barcelona.","published_date":"2024-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"333550"} catalunya Consorcio de Promoción Turística de El Penedès,DOGC,DOGC 2024 nº 9207,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-18/333550-edicto-aprobacion-inicial-proyecto-miravinya-redactado-empresa-geosilva-projectes-sl-cofinanciado-diputacion-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.