ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para la funcionarización de una plaza de técnico de contabilidad C.100.02 (exp. 2023/136).

Antecedents

 

A l'oferta pública d'ocupació 2022-2024 ordinària, aprovada pel Ple de 05/05/2022 (exp. 2021/369) i modificada per acord del Ple de 22/12/2022 hi consten diversos llocs de treball que estan ocupats per personal laboral fix pels quals es preveu la seva funcionarització en procediment de promoció interna.

Aquest procés te caràcter extraordinari, atès que el seu objecte és adaptar el vincle laboral dels empleats al règim jurídic dels seus llocs de Treball.

En aquest sentit la Junta de Govern Comarcal de data 9 de juliol de 2024 ha aprovat les bases i la convocatòria per a la funcionarització del lloc de treball que consta a sota.

 

La Seu d'Urgell, 10 de juliol de 2024

 

Josefina Lladós Torrent

Presidenta

 

 

BASES PER A LA FUNCIONARITZACIÓ DE PERSONAL LABORAL FIX

 

1. PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

És objecte d'aquesta convocatòria el procés restringit de funcionarització del personal laboral fix del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, prevista a la relació de llocs de treball (RLT) del Consell Comarcal, amb el codi 110.02.

Les presents bases i la seva convocatòria s'emmarca en un procés de funcionarització de personal laboral que exerceix funcions o llocs classificats com a propis de personal funcionari, d'acord amb allò que disposa les Disposicions transitòries 10a., 12a. i 13a. del DL 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública i la disposició transitòria 2a. del RDL 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

 

Naturalesa del lloc de treball i classificació

Classe de personal: Funcionari/a de carrera

Codi RLT : 110.02

Escala: Administració Especial

Subescala: Tècnica

Denominació: tècnic de comptabilitat,

Grup de titulació: Grup A, subgrup A2 CD 22 i 500 punts RLT

Sistema selectiu: Concurs

Torn de reserva especial: Promoció interna: Procés de Funcionarització

 

El procés te caràcter extraordinari, atès que el seu objecte és adaptar el vincle laboral dels empleats al règim jurídic dels seus llocs de treball.

La plaça convocada i no coberta no podrà acumular-se a altres torns d'accés.

No es produirà la funcionarització en el supòsit que la persona interessada no concorri al procés, es retiri durant aquest, no el superi, no acrediti tots els requisits de participació o que, per culpa seva, no prengui possessió de la plaça de funcionari/ària.

En el supòsit que no es produís la funcionarització de la plaça laboral, l'empleat/ada continuarà ostentant la plaça laboral fixa i podrà continuar ocupant el mateix lloc de treball.

Aquestes Bases seran de compliment obligatori, en el moment en que s'efectuï la convocatòria per a cobrir la plaça vacant, per totes aquelles persones que d'una o altra manera participin en el procés de selecció.

Fins la resolució d'aquesta convocatòria, no es podran amortitzar, transformar ni modificar substancialment la plaça convocada, si no és en compliment de les normes de procediment administratiu.

 

2. SEGONA. FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALL

Les funcions del lloc de treball són les definides en la relació de llocs de treball del Consell Comarcal del l'Alt Urgell d'acord amb l'article 39 lletra b) del Reglament del personal al servei dels ens locals, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol.

Revisar i gestionar la comptabilitat pública de la Corporació i de les entitats dependents i adscrites, així com l'execució del seu pressupost durant l'exercici, d'acord amb els procediments establerts, la legislació vigent i les indicacions del superior jeràrquic.

 

1. Gestió pressupostària

1.1. Auxili a la Intervenció en la confecció del Pressupost. Especial atenció a les despeses plurianuals. Elaboració d'un pressupost consolidat del Consell de les Empreses, Consorcis i Organismes autònoms.
1.2. Confecció i modificacions de crèdit del Consell. Control de les modificacions de crèdit.
1.3. Rendició de la Informació sobre execució de pressupostos i operacions no pressupostàries. Assessorament als centres Gestors de les Operacions Pressupostàries i no pressupostàries. Especial atenció al capítol de despeses pressupostades amb finançament afectat

1.4. Desenvolupament d´un sistema de gestió pressupostària descentralitzada en despeses i operacions no pressupostàries, i implantació complementària i implicada dintre de la gestió pressupostària descentralitzada de despeses, d'un sistema de gestió patrimonial. Desenvolupament d'un Sistema de Facultats i Delegacions en Matèria de Despesa

 

2. Comptabilitat i comptes anuals

2.1 Comptabilitat i comptes anuals sota la direcció tècnica i supervisió del/ de la Cap de Gestió Pressupostaria , tresorer/a i/o interventor/ desenvolupament de la comptabilitat financera i el seguiment, en termes financers, de l'execució dels pressupostos d'acord amb les normes generals i les dictades pel ple de la corporació. Forma el compte general de l'entitat comarcal, les memòries corresponents, els estats integrats i consolidats i la documentació complementària que, una vegada aprovada pel ple es rendirà al Tribunal de Comptes. Comptabilitat: assentaments de document i endreça dels corresponents justificants comptables per a la seva prompta localització

2.2 Ingressos, devolucions i notificacions. Elaboració d'expedients d'intervenció.
2.3. Despeses: Control de factures, comunicació amb els proveïdors / creditors per al seu arranjament i/o reclamació duplicats (Registre factures; Confecció de relacions de conformitat de factures; Gestió Comptable; Control i custòdia d´albarans).
2.4 Repàs de llistats comptables, laborals, bancaris de proveïdors, d'impostos.
2.3. Seguiment i presentació d´Obligacions i liquidacions tributàries. L´expedició de certificacions al personal actiu i passiu d´Havers i Retencions d´I.R.P.F. i Seguretat Social, IVA i realitzar tots els ingressos de qualsevol naturalesa, tant en metàl·lic com de valors. Presentació de liquidacions mensuals i trimestrals d´IRPF (110, 115 i 216). Models 190, 296 i 180. Seguiment i presentació d´Obligacions i liquidacions tributàries, preparant les liquidacions mensuals i trimestrals corresponents a l´Impost sobre la Renda de la Persones Físiques, així com els corresponents resums anuals. Expedició de certificacions al personal actiu i passiu d´Havers i Retencions d'I.R.P.F

 

3. Auxili a la intervenció

3. Auxili a la Intervenció en la confecció de Pressupost. Especial atenció a les despeses plurianuals. Elaboració d´un pressupost consolidat del Consell de les Empreses, Consorcis i Organismes autònoms. Confecció i modificacions de crèdit del Consell.
3.1. Control de les modificacions de crèdit.
3.2. Rendició de la Informació sobre execució de pressupostos i operacions no pressupostàries. Assessorament als centres Gestors de les Operacions Pressupostàries i no pressupostàries. Especial atenció al capítol de despeses pressupostades amb finançament afectat.
3.3. Desenvolupament d´un sistema de gestió pressupostària descentralitzada en despeses i operacions no pressupostàries, i implantació complementària i implicada dintre de la gestió pressupostària descentralitzada de despeses, d´un sistema de gestió patrimonial. Desenvolupament d´un Sistema de Facultats i Delegacions en Matèria de Despesa. Tramitació administrativa de les certificacions d'obres, serveis, subministraments, adquisicions i honoraris derivades de tots els contractes tramitats. Comprovació, aprovació i notificació. Devolució de fiances dels contractes.

 

3. TERCERA. REQUISITS ESPECÍFICS

 

a) Nacionalitat. Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb les lleis vigents, o tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, de conformitat amb l'article 57 del Real decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, i amb el que estableixen la Llei 4/2000 d'11de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya, i la Llei 14/2003, de 20 de novembre, sobre els drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i disposicions concordants. Els aspirants estrangers han d'acreditar la seva nacionalitat. Les previsions del paràgraf anterior seran l'aplicació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret i als seus descendents i als del seu

cònjuge sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de 21 anys o majors

d'aquesta edat dependents.

Només per Llei de les Corts Generals o de les Assemblees Legislatives de les comunitats Autònomes es podrà eximir del requisits de la nacionalitat per raons d'interès general per a l'accés a la condició de personal funcionari.

b) Capacitat funcional. Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques. No patir cap malaltia ni estar afectats per cap limitació física o psíquica que impedeixi l'exercici normal de les funcions pròpies del lloc de treball o disminueixi les aptituds per desenvolupar-lo de forma permanent o transitòria.

c) Edat. Haver complert 16 anys i no superar l'edat de jubilació forçosa fixada per la Llei. Només per Llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.

d) Titulació. Estar en possessió del títol de grau o diplomatura en ciències econòmiques i/o empresarials o de gestió i administració pública.

Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger caldrà disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Formació Professional i s'haurà d'aportar el títol acadèmic traduït per intèrpret jurat amb el reconeixement de la titulació per exercir la professió objecte de la convocatòria.

e) Condició laboral. Ser personal laboral fix i haver accedit a la condició de personal fix del Consell Comarcal, mitjançant procés selectiu en torn lliure derivat de convocatòria pública.

f) Compromís. Comprometre's a realitzar el jurament o promesa del càrrec, tal com s'estableix en l'article 9 del Reial Decret 707/1979 de 5 d'abril.

g) Habilitació. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absoluta o especialment per a l'ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a exercir funcions similars a les que es desenvolupaven.

En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.

h) Certificat de nivell C1 de llengua catalana. Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat nivell C1 de català) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel decret 3/2014, de 7 de gener, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix és d'aplicació el decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya. En cas que els/les aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell requerit a la convocatòria. Aquestes proves tindran caràcter eliminatori.

i) Llengua castellana. Els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d´aportar el document acreditatiu del nivell B2 de castellà (DELE, diplomes d´espanyol en llengua estrangera, el nivell és el B2) o superior. En cas que no estiguin en possessió del document acreditatiu corresponent, hauran d'acreditar els coneixements orals i escrits del castellà mitjançant una prova que avaluarà el Tribunal de selecció. Estaran exempts/es aquells/es estranger/es originaris/àries de països en què el castellà és llengua oficial.

j) Incompatibilitats. No estar afectat/da per cap dels motius d'incompatibilitat i incapacitat dels previstos a la legislació vigent aplicable al personal al servei de les administracions publiques.

Els requisits de participació s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir fins a la finalització del procés de selecció i fins la data del nomenament corresponent.

 

4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES

Les instàncies per a prendre part en el concurs, en les que els i les aspirants declararan que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria, llevat d'aquelles que assenyalin en el model d'instància, s'adreçaran a la presidència del Consell Comarcal i es presentaran en el Registre General electrònic, de l'entitat (seu electrònica: https://www.seu-e.cat/ca/web/ccalturgell/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica ) dins el termini dels vint dies hàbils següents a la data de publicació de l'anunci corresponent en l'últim dels diaris oficials BOP de Lleida, DOGC i BOE segons el model adjunt (annex 1). Si el dia de finalització del termini fos festiu, passarà al dia següent hàbil.

Amb la instància s'ha de presentar el currículum, l'informe de vida laboral i còpia de la documentació que acrediti els requisits d'accés i de tots aquells mèrits que s'al·leguin per a prendre part al concurs.

En dites instàncies els aspirants hauran de manifestar que compleixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la convocatòria del procés selectiu.

Termini El termini per presentar sol·licituds és de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de la última de les convocatòries als diaris oficials: Butlletí Oficial de la Província de Lleida, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Boletín Oficial del Estado.

Justificació dels mèrits: Tots els mèrits s'hauran d'acreditar amb l'aportació dels diplomes o certificats corresponents, originals o fotocòpies compulsades, expedits pels centres oficials competents. Aquests justificants hauran d'estar a disposició de la secretaria abans de la celebració del concurs, per tal que el Tribunal pugui valorar-los.

Documentació a presentar:

a) Instància dirigida a la Presidència. El model d'instància s'annexa a aquestes bases, annex 1.

b) còpia del Document Nacional d'Identitat.

c) còpia de la titulació acadèmica que dona accés al procés.

d) còpia del certificat de nivell C de català

e) Currículum Vitae de la persona concursant que haurà de contenir, a més de les dades que desitgi fer constar per ser valorades pel tribunal qualificador, la següent documentació:

- Còpia dels certificats i altres documents acreditatius dels mèrits al·legats

- Certificat de vida laboral emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social

 

Consentiment al tractament de dades personals: Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, les persones aspirants donen el consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent. Alhora, les persones aspirants donen el consentiment per tal que l'òrgan convocant faci les comprovacions i les acreditacions d'ofici sense que la persona aspirant hagi de presentar cap documentació que hi doni autorització expressa. L'acreditació de la documentació en la presentació de la sol·licitud en els registres de qualsevol de les oficines previstes en la convocatòria implicarà la denegació de l'autorització a l'òrgan convocant a realitzar les comprovacions d'ofici.

 

5. PROCES SELECTIU I VALORACIÓ DE MÈRITS

La selecció de les persones aspirants es fa a través del sistema de concurs

La incompareixença de la persona candidata convocada determinarà la seva eliminació, a excepció de casos de força major degudament justificats i valorats pel tribunal.

El procés selectiu constarà de les fases següents:

A) Fase de concurs : barem de mèrits de formació i experiència.

B) Fase Entrevista

 

A) Concurs : Barem de mèrits i entrevista (màxim 5 punts)

Es valoraran com a mèrits específics els següents:

A.1) FORMACIÓ màxim 2 punts

A.1.1. Títols: (màxim 2 punt)

Es valoraran els títols o acreditacions universitàries següents:

- Titulació universitària (altre grau, post graus, mestratges) que tinguin relació amb el lloc de treball: 1 punts

- Cursos universitaris: 0,50 punts per curs complet superat.

- Crèdits universitaris aprovats, de graus que tinguin relació amb el lloc de treball: 0,10 per cada crèdit

Les titulacions de caràcter universitari que es justifiquin han d'estar acreditada amb l'aportació del títol o bé amb la documentació que acrediti que se n'ha fet la sol·licitud d'expedició i se n'han pagat les taxes, o bé certificat conforme s'han aprovat els crèdits que es vulguin acreditar.

A.1.2 Cursos: (màxim 2 punt)

Els cursos a valorar hauran de tenir una antiguitat màxima de 10 anys.

- Per cursos de formació i perfeccionament sobre matèries relacionades amb el lloc de treball, de 8 a 20 hores.

- 0,05 punts per curs

- Per cursos de formació i perfeccionament sobre matèries relacionades amb el lloc de treball, de més de 20 hores.

- 0,07 punts per curs

- A criteri del tribunal i sempre que tingui relació directe amb el lloc de treball, també es podran tenir en compte aquells cursos o jornades que tinguin una durada inferior a les 8 hores, sempre que sumant les hores arribin a 20 hores, valorant-se 0,05 per agrupació de cursos,

A.1.3 Experiència: (màxim 2 punts)

- Serveis efectius de tècnic/a de comptabilitat -intervenció en administracions públiques: 0,15 punts per mes fins a un màxim de 2 punts.

 

B) Entrevista per competències: (màxim 1 punts)

L'entrevista té per objecte avaluar la seva capacitat per al desenvolupament del lloc de treball a ocupar, i es farà en base als temes i qüestions que consten a la descripció de responsabilitats i funcions. La puntuació màxima d'aquesta part serà de 1 punts.

El guió i la pauta del desenvolupament de l'entrevista serà definida prèviament pel tribunal de selecció, el qual validarà una metodologia d'entrevista semiestructurada que s'aplicarà a totes les persones aspirants cridades a la prova, i es desenvoluparà de la següent manera:.

- entrevista curricular i de competències on es contrastarà l'experiència professional en treballs similars, la formació específica i les competències claus per poder desenvolupar amb eficiència i eficàcia les funcions bàsiques del lloc de treball que s'estableixen en les bases; així com comprovació de les competències al·legades en el currículum i el i el treball en equip

- plantejament de diverses situacions practico-reals relacionades amb les tasques i funcions descrites.

Especialment es tindrà en compte:

- Capacitat d'iniciativa per millora

- Capacitat de treballar en equip

- Capacitat analítica

- Capacitat de resolució de problemes

La convocatòria dels dies i horari de les entrevistes es farà públic a l'e-tauler del Consell Comarcal.

Cas que la persona aspirant justifiqui raons de força major es podrà fer entrevista telemàtica.

 

PUNTUACIÓ MÍNIMA

La fase de concurs té un mínim de 1 punt

 

6. TRIBUNAL

El tribunal està format per tres membres, personal de l'administració, amb la següent composició i designació de president/a

Titulars:

Presidenta: Montserrat Pagès Llop, Secretaria del Consell Comarcal.

Vocals:

Una persona en representació de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Silvia Trigueros Wagner, tècnica del Consell Comarcal

Secretària: Anna Rabassa Roca, Administrativa del Consell Comarcal

Suplents:

President: Patricia Ramírez Aymerich, funcionaria del SAT del Consell Comarcal

Vocals:

Una persona en representació de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

Patricia Ramírez Aymerich, funcionaria del SAT del Consell Comarcal.

Mireia Font Gras, qui actuarà també com a secretària del tribunal

Les persones designades com a vocals a proposta de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya es nomenaran per Decret de Presidència i es publicarà al taulell d'anuncis comarcal.

Els membres del tribunal estan subjectes als supòsits d'abstenció i recusació que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/201, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Público, i no en poden ser nomenats membres persones col·laboradores o assessores d'aquests que hagin realitzat tasques de preparació de persones aspirants a proves selectives en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria.

A partir de la seva constitució, el tribunal, per actuar, requerirà la presència de la majoria dels seus membres, titulars o suplents, inclosos el president o la presidenta i el secretari o la secretària.

El tribunal que actuï en aquest procés selectiu, a l'efecte de les indemnitzacions per raó del servei en concepte d'assistències, està inclòs en les que preveu l'article 24 del Decret 138/2008, de 8 de juliol (DOGC núm. 5170, de 10.7.2008).

 

7. PROPOSTA DE NOMENAMENT

El Tribunal efectuarà la proposta de nomenament en favor de l'aspirant que hagi obtingut la màxima puntuació i l'elevarà a la Presidència del Consell perquè resolgui el concurs-oposició.

L'òrgan de selecció no podrà declarar superat el procés selectiu a un nombre d'aspirants superior al de places convocades.

 

8. AL·LEGACIONS

Les persones aspirants podran formular les al·legacions que considerin convenients en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista provisional dels resultats.

Les al·legacions s'hauran de presentar mitjançant una instància per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d´octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques i, a l'hora de formular la reclamació corresponent, l'haurà d'acompanyar d'una fotocòpia de la sol·licitud presentada al registre del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

 

9. LLISTA D'ADMESOS I EXCLOSOS

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, la Presidència, un cop comprovades les condicions dels aspirants per poder accedir al concurs, publicarà al tauler d'anuncis la llista d'aspirants admesos i exclosos, disposant-se d'un termini de deu dies naturals per presentar-hi al·legacions.

En el mateix anunci s'indicarà el dia, hora i lloc d'inici de les proves. Els aspirants admesos seran convocats, en crida única. L'ordre d'actuació serà per ordre alfabètic.

 

10. IMPUGNACIÓ, INCIDÈNCIES I RECURSOS

Contra les convocatòries i bases generals i específiques, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant el President, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació, o bé, d'acord amb els article 112 i següents de la Llei 39/2015 sobre Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i disposicions concordants, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a partir de la data de la seva publicació, davant la jurisdicció contenciosa administrativa.

Les llistes definitives de persones admeses i excloses, els nomenaments i les resolucions per les quals es declara no superat el període de prova, poden ser impugnats pels/per les interessats/des, mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu davant de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva notificació o publicació als taulers d'anuncis, sens perjudici del recurs potestatiu de reposició que es pot interposar en el termini d'un mes des de la data de notificació o publicació de l'acte o resolució davant la presidència de la corporació o de l'autoritat en qui hagi delegat.

Els actes qualificats dels tribunals de selecció (resultat de les proves d'oposició, valoració en la fase de concurs i proposta definitiva d'aspirants que hagin superat el procés selectiu), en tant que es tracta d'òrgans col·legiats dependents de la presidència de la corporació, s'ajustaran als criteris que s'estableixen a l'article 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre m de règim jurídic del Sector Públic i podran ser recorreguts en alçada davant de la presidència en el termini d'un mes des que s'hagin publicat o notificat.

Els actes de tràmit del tribunal no podran ser objecte de recurs, sense perjudici que es puguin interposar reclamacions quan es tracti d'esmenar possibles errors materials en la confecció de la llista d'aprovats, errors mecanografiats en la transcripció de publicacions, errors aritmètics en les qualificacions o errors observables a simple vista. Aquests errors també podran ser corregits d'ofici pels òrgans de selecció

Igualment les persones interessades poden interposar aquells altres recursos que considerin convenients per a la defensa dels seus interessos.

El tribunal està facultat per resoldre els dubtes o les discrepàncies que s'originin durant el desenvolupament del procés de selecció.

 

11. INCOMPATIBILITATS

A la persona seleccionada per cobrir la plaça objecte d'aquesta convocatòria, li serà d'aplicació la normativa vigent en matèria d'incompatibilitats i a què fa referència els articles 321 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol.

 

La Seu d'Urgell, 4 de juliol 2024

 

La presidenta

 

Diligència per fer constar que aquestes bases han estat aprovades per Acord de la Junta de Govern de data 9 de juliol de 2024

 

La secretària

 

 

ANNEX 1. MODEL INSTÀNCIA

 

(Vegeu la imatge al final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
333536 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para la funcionarización de una plaza de técnico de contabilidad C.100.02 (exp. 2023\/136).","published_date":"2024-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"333536"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de L'Alt Urgell,DOGC,DOGC 2024 nº 9207 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-18/333536-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-funcionarizacion-plaza-tecnico-contabilidad-c-100-02-exp-2023-136 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.