ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria del proceso de provisión del puesto de trabajo de jefe de informática, mediante comisión de servicios, entre funcionarios de carrera del subgrupo A1 (exp. PRSE2024000017).

La Regidoria de Personal, per delegació de l'Alcaldia Presidència resol en data 4 de juliol de 2024 via decret 2024LLDC005351 aprovar la convocatòria del procés de provisió de lloc de treball de cap del servei d'infraestructures informàtiques. El text relatiu és el que segueix:

 

PROCÉS DE PROVISIÓ PROVISIONAL DEL LLOC DE TREBALL DE CAP DE SERVEI D'INFRAESTRUCTURES INFORMÀTIQUES DE L'AJUNTAMENT DE FIGUERES, MITJANÇANT COMISSIÓ DE SERVEIS.

 

L'Ajuntament de Figueres té la necessitat de cobrir un lloc de treball de Cap de Servei d'Infraestructures Informàtiques, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el què preveuen els articles 81 i 84 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre la mobilitat funcionarial, i d'acord amb el que estableixen els articles 185 a 188 del Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol, que regulen els diversos supòsits en què es pot disposar una comissió de serveis.

D'acord amb la fitxa descriptiva número 05 del Catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament, les característiques del lloc de treball de són les següents:

- Lloc de treball: Cap de Servei d'Infraestructures Informàtiques

- Grup: A

- Subgrup: A1

- Nivell de complement de destinació: 27

- Complement específic: 22.068,48€

 

1. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

a) Tenir la condició de funcionari de carrera del grup A, subgrup A1.

b) Trobar-se en situació de servei actiu.

c) No trobar-se suspès d'ocupació, traslladat de lloc de treball o destituït d'un càrrec de comandament com a conseqüència d'un expedient disciplinari, mentre durin els efectes corresponents.

d) Estar en possessió del títol de Grau o Llicenciatura Universitària o equivalent en informàtica, enginyeria informàtica o equivalent.

e) Acreditar el Certificat de nivell de suficiència de català (C1).

 

2. FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALL

Les característiques del lloc de treball i el detall de les funcions a desenvolupar, així com la titulació requerida es troben al catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament de Figueres, codi fitxa 05 Cap de Servei d'Infraestructures Informàtiques.

 

3. FORMA D'OCUPACIÓ DEL LLOC

Comissió de serveis

 

4. DURADA

La durada de la comissió de serveis serà d'un any, sense perjudici que es pugui prorrogar d'acord amb la normativa vigent.

 

5. TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES

Deu dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la data de publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria al DOGC.

 

6. PARTICIPACIÓ

Les persones interessades caldrà que presentin la seva sol·licitud (acompanyada de currículum vitae), per prendre part en la convocatòria en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la data de publicació en el DOGC. Es presentarà preferentment per via telemàtica, però també es podrà presentar i formalitzar a través de qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

7. COMISSIÓ DE VALORACIÓ

Formaran part de la Comissió de valoració els següents membres de l'Ajuntament:

- Tècnic superior en informàtica

- Tècnic del Servei de Recursos Humans

- Secretària

 

8. PROCEDIMENT DE PROVISIÓ

El procediment de selecció consistirà en la valoració del currículum respecte l'experiència professional i la formació.

Es tindrà en compte el següent:

- Experiència professional desenvolupant un lloc de treball igual o similar al convocat.

- Estudis i formació específica relacionada amb les funcions i tasques a desenvolupar en el lloc de treball.

- Altres aspectes curriculars que estiguin relacionats al lloc de treball i les seves funcions, aportats pels aspirants.

Es podrà realitzar una entrevista per verificar el perfil professional dels aspirants que podrà versar sobre la naturalesa de les funcions a desenvolupar en el lloc de treball a proveir, les competències necessàries per realitzar-les i sobre aspectes vinculats al currículum professional i formatiu de cada aspirant.

 

9. ADJUDICACIÓ

S'emetrà un informe d'idoneïtat que inclourà una proposta motivada a favor d'un/a dels candidats o candidates.

En cas que es consideri que cap de les candidatures és adequada pel lloc, es podrà deixar vacant i emetre informe en aquest sentit.

 

10. ACREDITACIÓ DE REQUISITS

Finalitzat el procés i publicats els resultats, el candidat proposat disposarà d'un termini màxim de 5 dies hàbils per tal d'acreditar tots els requisits, que entre altres són:

- Document Nacional d'Identitat

- Documentació acreditativa de ser funcionari de carrera de la categoria convocada en situació de servei actiu.

- Certificat de nivell suficiència de català o equivalent (nivell C)

- Documentació acreditativa dels mèrits al·legats als efectes de la seva valoració

 

11. SOL·LICITUD DE LA COMISSIÓ DE SERVEIS A L'ADMINISTRACIÓ D'ORIGEN

Una vegada lliurada aquesta documentació, l'Ajuntament sol·licitarà a l'administració d'origen de cada candidat, autorització per al seu nomenament en comissió de serveis, essent preceptiva l'autorització prèvia de l'administració d'origen.

 

Figueres, 11 de juliol de 2024

 

Jordi Masquef Creus

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
333513 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria del proceso de provisión del puesto de trabajo de jefe de informática, mediante comisión de servicios, entre funcionarios de carrera del subgrupo A1 (exp. PRSE2024000017).","published_date":"2024-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"333513"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Figueres,DOGC,DOGC 2024 nº 9207 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-18/333513-anuncio-aprobacion-convocatoria-proceso-provision-puesto-trabajo-jefe-informatica-comision-servicios-funcionarios-carrera-subgrupo-a1-exp-prse2024000017 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.