ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Plan general de construcciones auxiliares y piscinas de Creixell (exp. 1419/2024).

 

Acord del Ple de la Corporació de data 20/06/2024 de l'Ajuntament de Creixell pel qual s'aprova inicialment l'expedient de modificació puntual del Pla General de Creixell, sobre les construccions auxiliars i les piscines al municipi de Creixell.

 

El Ple de la Corporació, en sessió ordinària celebrada el dia 20 de juny de 2024, va prendre el següent acord:

 

PRIMER. Aprovar inicialment el projecte de Modificació Puntual núm. 1/2024 del Pla General de Creixell sobre les construccions auxiliars i les piscines al municipi de Creixell.

 

SEGON. Obrir un període d'informació pública per termini d'un mes, mitjançant anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el BOP de Tarragona i en un diari de gran tiratge. Durant aquest període quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

TERCER. Simultàniament al tràmit d'informació pública, sol·licitar informe als organismes afectats per raó de llurs competències sectorials, els quals l'han d'emetre en el termini d'un mes, llevat que una disposició n'autoritzi un de més llarg.

 

QUART. Donar audiència, simultàniament a la informació pública, als Ajuntaments l'àmbit territorial dels quals limiti amb el d'aquest municipi.

 

CINQUÈ. Fins que no estigui aprovada la present Modificació puntual, les llicències urbanístiques dintre de l'àmbit de la Modificació Puntual, sol urbà de Creixell, hauran de complir amb les determinacions actuals del Pla General.

 

L'expedient referenciat es sotmet a informació pública pel termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de l'última publicació ja sigui al BOPT , al DOGC o a la seu electrònica de l'ajuntament de Creixell.

Durant aquest termini podrà ser examinada per qualsevol interessat perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://creixell.eadministracio.cat].

 

 

Creixell, 11 de juliol de 2024

 

 

Montserrat Muñoz Madueño

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
333508 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Plan general de construcciones auxiliares y piscinas de Creixell (exp. 1419\/2024).","published_date":"2024-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"333508"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Creixell,DOGC,DOGC 2024 nº 9207 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-18/333508-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-plan-general-construcciones-auxiliares-piscinas-creixell-exp-1419-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.