ANUNCIO sobre delegación de facultades (código 2024/15).

D'acord amb l'article 7 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, es comunica que el ple de la Diputació de Tarragona en sessió del dia 28 de juny de 2024 ha acceptat les delegacions i les revocacions efectuades per l'acord del Ple de l'Ajuntament de la Ràpita, del 31 de maig de 2024:

 

AJUNTAMENT DE LA RÀPITA

- Delegació de facultats en matèria de:

a) Recaptació en període voluntari i en període executiu de:

1. Preu públic per l'assistència a cursos de formació

2. Taxa per la instal·lació de caixers automàtics en les façanes dels immobles amb accés directe des de la via pública

b) Recaptació en període voluntari de:

1. Taxa per ocupació del domini públic amb parades del mercat municipal

2. Taxa per ocupació del domini públic amb parades del mercat ambulant

3. Multes i sancions en la modalitat de sancions administratives

c) Recaptació en període voluntari i la inspecció de:

1. Impost sobre construccions, instal·lacions i obres

2. Taxa per llicències urbanístiques

- Revocació de la delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de la taxa pel clavegueram, facultats delegades per acord del Ple municipal de 30 de març de 2001 i acceptades per acord del Ple de la Diputació de Tarragona del 27 d'abril de 2001.

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

 

Tarragona, 9 de juliol de 2024

 

Josep M. Sabaté Vidal

Secretari  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
330863 {"title":"ANUNCIO sobre delegación de facultades (código 2024\/15).","published_date":"2024-07-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"330863"} catalunya administración local,Base Gestió d'Ingressos de la Diputació de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9206 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-17/330863-anuncio-delegacion-facultades-codigo-2024-15 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.