ANUNCIO sobre modificación del Proyecto constructivo para la nueva EDAR y colectores en alta del núcleo de Vinyols i els Arcs para saneamiento y depuración.

El dia 21 de desembre de 2023 el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar inicialment el projecte constructiu per a la nova EDAR i col·lectors en alta del nucli de Vinyols i Els Arcs «Sanejament i depuració de Vinyols i els Arcs» inclosa al Programa de gestió específic dels sistemes públics de sanejament en alta de Catalunya 2022-2033 (PGSAC) aprovat per l'Acord GOV/63/2023, de 21 de març.

Es va publicar el corresponent anunci d'aquest acord d'aprovació inicial al BOPT el 5/1/2024, al DOGC el 3/01/2024 i a l'e-tauler en data 22/12/2023 per donar compliment al tràmit d'exposició pública del projecte tècnic.

L'anunci relatiu a l'aprovació definitiva del projecte es va publicar al BOPT el dia 11/4/2024, al DOCG el dia 10/4/2024 i a l'e-tauler el dia 3/4/2024.

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, en la sessió de 25 de juny de 2024, va aprovar la modificació no substancial d'aquest projecte de l'actuació «Sanejament i depuració de Vinyols i els Arcs».

La modificació del projecte es refereix al traçat del camí d'accés a l'EDAR. També s'han modificat i/o actualitzat tots els documents tècnics que es poguessin veure afectats degut a aquests canvis i les seves afectacions en matèria d'expropiació.

Les persones interessades podran examinar de nou la documentació tècnica en el termini de 30 dies a comptar des de la darrera de les publicacions d'aquest anunci al BOPT, al DOGC o a l'e-tauler de la seu electrònica. En el cas que es presentin al·legacions aquestes seran resoltes pel Ple del Consell Comarcal de forma expressa i, en canvi, si no se'n presenten quedarà com a definitiva aquesta modificació del projecte previ a la seva licitació.

 

Reus, 10 de juliol de 2024

 

Francesc Xavier Lázaro Alhambra

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
330859 {"title":"ANUNCIO sobre modificación del Proyecto constructivo para la nueva EDAR y colectores en alta del núcleo de Vinyols i els Arcs para saneamiento y depuración.","published_date":"2024-07-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"330859"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Baix Camp,DOGC,DOGC 2024 nº 9206 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-17/330859-anuncio-modificacion-proyecto-constructivo-nueva-edar-colectores-alta-nucleo-vinyols-arcs-saneamiento-depuracion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.