ANUNCIO relativo a la publicación de las listas de admitidos y excluidos provisionales del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, para la contratación de un/a técnico/a auxiliar dinamizador/a, en régimen laboral temporal, y la formación de una bolsa de trabajo para la cobertura provisional de vacantes, sustituciones u otras situaciones temporales (exp. X2024000915).

Anunci pel que es publica la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos del procés de selecció, mitjançant concurs oposició lliure per a la contractació d'un/a tècnic/a auxiliar dinamitzador/a, en règim laboral temporal, i la formació d'una borsa de treball per a la cobertura provisional de vacants, substitucions o altres situacions temporals.

DECRET DE L'ALCALDIA 335/2024

EXPEDIENT NÚM.: X2024000915

 

Atès que en data 9 de juliol de 2024 va finalitzar el termini hàbil per a la presentació de sol·licituds per a participar en la convocatòria del procés de selecció, mitjançant concurs oposició lliure per a la contractació d'un/a tècnic/a auxiliar dinamitzador/a, en règim laboral temporal, i la formació d'una borsa de treball per a la cobertura provisional de vacants, substitucions o altres situacions temporals, aprovada mitjançant decret d'alcaldia 274/2024 de data 7 de juny de 2024, i de conformitat amb el que determinen les bases reguladores de la convocatòria.

De conformitat amb les bases de la convocatòria aprovades i de conformitat amb l'article 78 del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol, i de l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local,

 

RESOLC

 

Primer. Aprovar la relació provisional d'aspirants admesos/es següents:

 

REGISTRE

ASPIRANT

DNI/NIE

E2024003180

E2024003189

Laura Cornellà Gener

***1896**

 

 

Segon. Aprovar la relació provisional d'aspirants exclosos/es següents:

 

REGISTRE

ASPIRANT

DNI/NIE

MOTIU

E2024003248

Mireia Lanza Alamo

***3968**

No acredita estar en possessió del títol de monitor/a d'activitats en el temps de lleure infantil i juvenil. (Base 4i)

 

 

Tercer. D'acord amb la base 10.3. els mèrits s'hauran d'acreditar com es disposa en cada cas. La no aportació de la documentació acreditativa suposarà la no valoració dels mateixos.

 

Quart. DESIGNAR les persones que han de formar part del tribunal qualificador, amb la composició següent:

President/a

Titular:

- Maria Rosa Sanglas Garangou, secretària de l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Suplent:

- Carles Jordi Collell, arquitecte tècnic de l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Vocals:

Titulars:

- Cristina Ferrer Trèmols, tècnica designada per l'EAPC

- Jordi Oliver Bover, tècnic de joventut de l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Suplents:

- Miquel Sardà Núñez, tècnic designat per l'EAPC

- Raül Bernatallada Barceló, tècnic de l'Ajuntament de Vilobí d'Onyar

Secretària:

Sandra Paradeda Tornés, responsable de personal de la corporació, o la persona en qui delegui.

En tot cas el President podrà exercir les funcions de secretari del Tribunal.

Els membres del tribunal es poden abstenir i els aspirants poden recusar-los si hi concorre alguna de les circumstàncies previstes en els art. 23 i 24 de la 40/2015, d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic.

El tribunal pot acordar la incorporació d'assessors especialistes externs, que en l'exercici de la seva especialitat tècnica, col·laboraran amb el tribunal, amb veu però sense vot.

 

Cinquè. CONVOCAR als aspirants per a realitzar la prova teòrica-pràctica d'acord amb el punt 10.2. de les bases:

Dia: 14 d'agost de 2024 Hora: a les 10.00 hores

Lloc: Sala d'actes de Can Roscada

 

Sisè. CONVOCAR als aspirants per a realitzar la prova psicotècnica d'acord amb el punt 10.2. de les bases:

Dia: 14 d'agost de 2024 Hora: a les 12.00 hores

Lloc: Sala d'actes de Can Roscada

 

Setè. Considerar que en el supòsit que no es presentessin al·legacions en el termini de 10 dies hàbils, la llista esdevindrà definitiva, d'acord amb el que disposa el punt 6 de les bases.

 

Vuitè. Publicar aquest decret a l'E-TAULER municipal.

 

Novè. Contra la resolució que és un acte de tràmit no hi caben recursos en via administrativa; però en el cas que esdevingui definitiva, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la seva notificació i, alternativament i de forma potestativa, recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la seva notificació.

 

Vilobí d'Onyar, 10 de juliol de 2024

 

Lluís Salvi i Camps

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
330856 {"title":"ANUNCIO relativo a la publicación de las listas de admitidos y excluidos provisionales del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, para la contratación de un\/a técnico\/a auxiliar dinamizador\/a, en régimen laboral temporal, y la formación de una bolsa de trabajo para la cobertura provisional de vacantes, sustituciones u otras situaciones temporales (exp. X2024000915).","published_date":"2024-07-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"330856"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilobí d'Onyar,DOGC,DOGC 2024 nº 9206 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-17/330856-anuncio-relativo-publicacion-listas-admitidos-excluidos-provisionales-proceso-seleccion-concurso-oposicion-libre-contratacion-tecnico-auxiliar-dinamizador-regimen-laboral-temporal-formacion-bolsa-trabajo-cobertura-provisional-vacantes-sustituciones-u-otras-situaciones-temporales-exp-x2024000915 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.