ANUNCIO relativo a la modificación del órgano de selección del proceso selectivo CP30/2022 de un/a profesor/a superior del Conservatorio de la especialidad en piano jazz, música moderna y combos.

En data 9 de juliol de 2024, la quarta tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Manresa ha dictat la Resolució número 11551, per la qual es resol el següent:

 

"Antecedents:

 

Per Resolució número 2653, de 16 de febrer de 2023, es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses als processos selectius corresponents a les places incloses a l'Oferta Pública d'Ocupació Extraordinària d'Estabilització 2022, així com el nomenament dels membres dels òrgans de selecció i la data d'inici de les respectives convocatòries.

Atès que pel procés selectiu pel Conservatori Municipal de Música de Manresa CP30/2022 d'1 professor/a superior de l'especialitat en piano jazz, música moderna i combos, membres designats dels òrgans de selecció han manifestat la impossibilitat d'assistir, cal procedir a modificar els esmentats nomenaments.

 

Consideracions legals:

 

D'acord a les bases reguladores del procés selectiu, la base 8ª determina la composició de l'òrgan de selecció i la base 7ª n'estableix la designació nominal.

Cal tenir en compte, pel que fa a la composició dels òrgans de selecció, l'article 60 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

En exercici de les competències que m'han estat conferides per la delegació efectuada per resolució de l'alcalde núm. 11378, de data 23 de juny de 2023, publicada al BOPB del dia 27 de juny de 2023.

 

 

Resolc:

 

Primer.- Modificar l'òrgan de selecció del procés selectiu CP30/2022 d'1 professor/a superior del Conservatori de l'especialitat en piano jazz, música moderna i combos en la forma següent:

- deixar sense efectes el nomenament de la senyora Susana Cabeza Corral com a secretaria suplent i nomenar en el seu lloc la senyora Marta Garcia com a secretària suplent.

En virtut del canvi anterior, l'òrgan de selecció que jutjarà aquest procés selectiu tindrà la composició següent:

PRESIDENT/A: * Senyor Robert Baquero Tubau, director i professor superior del Conservatori Municipal de Música de Manresa (CMMM), com a titular i la senyora Sílvia Saura Villar, cap de Servei d'Ensenyament, Cultura i Esports, com a suplent.

VOCALS: * Senyora Marta Romeo Alcocer, cap de Secció d'Ensenyament, com a titular i el senyor Daniel Hernández Massegú, professor superior i director de l'Escola d'Art de Manresa, com a suplent.

* Senyor Jordi Gonzalez Marquès, professor superior i cap del departament de jazz del CMMM, com a titular i el senyor Jordi Blanes Priego, professor superior del CMMM, com a suplent.

* Senyor Manel Camp Oliveras, pianista, com a titular i el senyor Francisco Palacions Quixal, professor superior del CMMM, com a suplent.

* Senyor Joan Vayreda Duran, tècnic designat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a titular i la senyora Núria Gibert Ballester, tècnica designada per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, com a suplent.

SECRETARI/ÀRIA: * Senyor Alfons Pérez Gómez, tècnic de grau mitjà de Recursos Humans, com a titular i la senyora Marta Garcia Bernaus, cap de servei d'Organització i Recursos Humans, com a suplent.

 

Segon- Els membres dels òrgans de selecció, així com la persona assessora, podran ser objecte de recusació per part de les persones aspirants en qualsevol moment del procediment.

 

Tercer.- Disposar la publicació d'aquests acords al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a l'apartat "Convocatòries" de la web municipal."

 

Contra la present Resolució, que és un acte de tràmit, no hi caben recursos en via administrativa; però en el cas que esdevingui definitiva, podeu interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació de la present resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podreu interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugueu interposar qualsevol altre recurs que pugueu estimar més convenient al vostre dret.

 

Manresa, 11 de juliol de 2024

 

Montserrat Clotet Masana

Quarta tinenta d'alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
330837 {"title":"ANUNCIO relativo a la modificación del órgano de selección del proceso selectivo CP30\/2022 de un\/a profesor\/a superior del Conservatorio de la especialidad en piano jazz, música moderna y combos.","published_date":"2024-07-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"330837"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Manresa,DOGC,DOGC 2024 nº 9206 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-17/330837-anuncio-relativo-modificacion-organo-seleccion-proceso-selectivo-cp30-2022-profesor-superior-conservatorio-especialidad-piano-jazz-musica-moderna-combos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.