ANUNCIO sobre convocatoria de la quinta edición del Premio Europeo Barcelona Ciencia Hipatia.

CONVOCATÒRIA DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL PREMI EUROPEU BARCELONA CIÈNCIA HIPÀTIA

https://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/premis/convocatoria-de-la-cinquena-edicio-del-premi-europeu-barcelona-ciencia-hipatia

Aquesta convocatòria ve regulada per les bases generals reguladores del Premi Europeu Barcelona Ciència Hipàtia, publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) el 28 de juliol de 2023; així com per la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; el seu Reglament, aprovat per Reial decret 887/2006, de 21 de juliol; i per la Normativa general reguladora de les subvencions municipals, aprovada pel Plenari del Consell Municipal en data 17 de desembre de 2010.

 

1. Objecte

L'objecte de la convocatòria present és regular la concessió de la cinquena edició del Premi Europeu Barcelona Ciència Hipàtia. Aquesta convocatòria té la finalitat de seguir amb el segon cicle triennal del Premi, amb la categoria de Ciències de la Vida i de la Salut.

 

2. Termini de presentació de les candidatures

El termini de presentació de candidatures per a optar al premi s'iniciarà l'endemà de la publicació al BOPB d'aquesta convocatòria, i finalitzarà al cap de dos mesos. 

 

3. Quantia del premi i dotació pressupostària

El Premi Hipàtia consta d'una dotació econòmica de 30.000 euros, que serà abonada per l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta dotació correspon a la partida 0706-48101-43011 del pressupost de l'exercici 2024.

Aquest import estarà subjecte als impostos i retencions que siguin d'aplicació de conformitat amb la normativa fiscal vigent, en el moment de tramitar el pagament del premi.

 

4. Òrgans instructor i de resolució

L'òrgan instructor d'aquesta convocatòria és el Departament de Ciència i Universitats de l'Ajuntament de Barcelona.

L'òrgan competent per a la resolució d'atorgament del premi és la persona titular de la tinència d'Alcaldia o regidoria competent en matèria de polítiques de ciència, per delegació de l'Alcaldia mitjançant Decret de data 17 de juny de 2023.

 

5. Modificació de la convocatòria

L'Ajuntament de Barcelona es reserva el dret de modificar la convocatòria atenent a raons de força major. Si això ocorre, sempre es garantirà que les modificacions respectin els drets de les persones participants. Si escau, els canvis es publicaran al BOPB i a la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Barcelona, 11 de juliol de 2024

 

Maria Eugènia Riera Paino

Secretària delegada de la Gerència de l'Àrea d'Economia i Promoció Econòmica

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
330827 {"title":"ANUNCIO sobre convocatoria de la quinta edición del Premio Europeo Barcelona Ciencia Hipatia.","published_date":"2024-07-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"330827"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9206 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-17/330827-anuncio-convocatoria-quinta-edicion-premio-europeo-barcelona-ciencia-hipatia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.