EDICTO relativo a la resolución de alegaciones y reapertura del plazo de presentación de aspirantes a la convocatoria de una plaza de TAG jurídico interino.

Per resolució d'alcaldia 298/2024, de data 10 de juliol, s'han estimat les al·legacions presentades pel Col·legi professional de politòlegs i sociòlegs de la Comunitat de Madrid; s'han modificat les bases del procediment de selecció per a la cobertura d'una plaça de TAG jurídic, adscrita a la Secretaria municipal, com a funcionari/a interí/na de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure, per un període de tres anys; enquadrada en la sots-escala tècnica, escala d'administració general, grup de classificació A1, nivell 24 (Exp. 794/24), en concret la base 2.3, on hauria de dir el següent:

"Estar en possessió o estar en condicions d'obtenir, en la data en la qual finalitzi el termini de presentació d'instàncies, la titulació exigida per a l'ingrés en els cossos o escales classificats en el subgrup A1, d'acord amb el previst en el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic aprovat pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que és el títol de grau universitari, llicenciatura, doctorat o equivalent en Dret, Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Ciències Actuarials i Financeres, Ciències Econòmiques i Empresarials, Ciències Polítiques o Intendent Mercantil o Actuari. Els/les aspirants estrangers/es han d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Ciència."

I s'ha aixecat la suspensió del termini de presentació d'instàncies per participar en la convocatòria, obrint el termini dels 20 dies naturals per a la presentació de les persones aspirants.

 

Arenys de Munt, 11 de juliol de 2024

 

M. Carmen Gómez Muñoz-Torrero

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
330823 {"title":"EDICTO relativo a la resolución de alegaciones y reapertura del plazo de presentación de aspirantes a la convocatoria de una plaza de TAG jurídico interino.","published_date":"2024-07-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"330823"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Arenys de Munt,DOGC,DOGC 2024 nº 9206 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-17/330823-edicto-relativo-resolucion-alegaciones-reapertura-plazo-presentacion-aspirantes-convocatoria-plaza-tag-juridico-interino https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.