EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del mapa de instalaciones deportivas municipales (MIEM).

Per acord del Ple municipal de l'Ajuntament de Soses, de data 20 de juny de 2024, es va aprovar per unanimitat el Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals (MIEM) de Soses.

Se sotmet el document a informació pública pel termini de trenta dies hàbils, mitjançant anunci en el BOP de Lleida, en el DOGC i en el taulell d'anuncis de l'Ajuntament durant els quals es pot examinar l'expedient i formular les al·legacions pertinents en el Registre General de l'Ajuntament de Soses, de conformitat amb l'establert a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions públiques i els articles 37 i següents del decret 179/1995, del 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens Locals. Si en aquest termini no es presenten al·legacions ni reclamacions al mateix aquest esdevindrà definitiu sense ulterior acord

L'expedient es pot consultar a la Secretaria de l'Ajuntament de Soses a Plaça Ajuntament en horari d'oficina, i a la web de l'Ajuntament: www.soses.cat

 

Soses, 3 de juliol de 2024

 

Sandra Marco Casals

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
327802 {"title":"EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del mapa de instalaciones deportivas municipales (MIEM).","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"327802"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Soses,DOGC,DOGC 2024 nº 9205 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-16/327802-edicto-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-mapa-instalaciones-deportivas-municipales-miem https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.