EDICTO sobre nombramiento de personal funcionario interino, laboral temporal y directivo.

D'acord amb el que estableix l'article 94.3 del Decret 214/1990 de 30 de juliol, d'aprovació del Reglament del personal al servei de les entitats locals, es fa públic l'acord posat en coneixement del Ple de l'Ajuntament mitjançant el qual es declara la màxima urgència en els nomenaments de funcionaris/es interins/es i de personal laboral temporal, així com personal es relacionen a continuació:

 

Sessió celebrada el dia 25 de juny de 2024:

 

- Nomenament de personal funcionari interí, el senyor Daniel Adalid García, categoria enginyer tècnic d'obres públiques, grup A, subgrup A2, amb càrrec a la plaça núm. 212107, data d'efectes 01/06/2024

 

- Nomenament de personal funcionari interí, la senyora Sonia Pérez Valencia, categoría administratiu/va, grup C, subgrup C1, amb càrrec a la plaça núm. 103166, data d'efectes 21/06/2024

 

- Nomenament de personal funcionari interí, de les senyores Karen Estefanía Reyes Morán i Ángela Molero López, funcionàries interines, categoria administratiu/va, grup C, subgrup C1, amb càrrec a les places núm. 103164 i 103165 respectivament, data d'efectes 22/5/2024.

 

- Contractació laboral d'alta direcció de la senyora Carmen Uroz Bernabé, com a directora de Convivència, Civisme, Solidaritat i Cooperació, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Contractació laboral d'alta direcció del senyor Tomàs Carrión Bernal, com a director de Seguretat Ciutadana, Espai Públic i Medi Ambient, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Nomenament com a personal directiu, el senyor Albert Barenys Miranda, com a director de Recursos Humans i Serveis Interns, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Contractació laboral d'alta direcció de la senyora Isuka Palau García, com a directora de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Nomenament com a personal directiu, el senyor Joan Manel González Duran com a director d´Urbanisme i Habitatge, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Nomenament com a personal directiu, el senyor Carlos Rodríguez Pérez, com a director/a de Comunicació, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Nomenament com a personal directiu, la senyora Ana María Muñoz Martínez, com a director/a de Promoció econòmica, ocupació i economia, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

- Contractació laboral d'alta direcció de la senyora Nicolasa Villena Córdoba, com a Directora de Famílies i Drets Socials de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb data d'efectes 01/06/2024.

 

Santa Coloma de Gramenet, 1 de juliol de 2024

 

Esteve Serrano Ortín

Primer tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació, Serveis Interns i Economia

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
327798 {"title":"EDICTO sobre nombramiento de personal funcionario interino, laboral temporal y directivo.","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"327798"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet,DOGC,DOGC 2024 nº 9205 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-16/327798-edicto-nombramiento-personal-funcionario-interino-laboral-temporal-directivo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.