ANUNCIO relativo a la Resolución de aspirantes admitidos/as excluidos/as definitivos en el proceso selectivo para la provisión, por el procedimiento de concurso-oposición libre, de una plaza de técnico/a superior de recursos humanos, grupo A1, de la escala de administración especial, subescala servicios especiales, de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Parets del Vallès con constitución de bolsa de trabajo (exp. 6336/2023).

Per decret d'alcaldia amb núm. 2024-1634 de data 10 de juliol, s'ha aprovat la resolució d'aspirants d'admesos/es i exclosos/es definitius al procés selectiu per a la provisió, pel procediment de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic/a superior de recursos humans, grup A1, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets del Vallès amb constitució de borsa de treball.

Les bases que regeixen aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de referència 2024100044529 del dia 11 de març de 2024, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 9124, de 18 de març de 2024 i al BOE núm. 95 de 18 d'abril de 2024.

Les bases es poden consultar al tauler anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, http://paretsdelvalles.eadministracio.cat. Un cop iniciat el procés selectiu, totes les actes de les sessions i els resultats s'exposaran pel mateix mitjà.

 

Parets del Vallès, 10 de juliol de 2024

 

Francesc Juzgado Mollà

Alcalde

 

 

ANNEX RESOLUCIÓ ADMESOS/ES EXCLOSOS/ES DEFINITIU

 

Expedient núm.: 6336/2023

Procediment: Seleccions de Personal i Provisions de Llocs de treball

 

Relació de fets

De conformitat amb el que disposen les bases reguladores aprovades per Decret d'Alcaldia 2024-0049 de data 10 de gener de 2024, publicades al BOPB de referència CVE2024100044529 del dia 11 de març de 2024, al DOGC al núm. 9124 de 18 de març de 2024 i al BOE núm. 95 de 18 d'abril de 2024, les quals regiran el procés selectiu per a la provisió, pell procediment de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic/a superior de recursos humans, grup A1, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Parets cel Vallès amb constitució de borsa de treball.

Finalitzat el termini de presentació d'al·legacions, es procedeix a tractar les següents al·legacions:

- Al·legacions presentades per les aspirants Irene Navarro Vegas i Núria Salamaña Alsinet, aspirants excloses, que han procedit a aportar la documentació requerida per ser admeses al present procés selectiu.

- Al·legació presentada per l'aspirant Lidia Moreno Castells aspirant exclosa, que ha procedit a justificar el pagament de la taxa per participar al procés selectiu, però no acompanya la documentació requerida per ser admesa al present procés selectiu.

Correspon aprovar el decret definitiu d'aspirants admesos/es i exclosos que han participat a la convocatòria de referència.

 

Fonaments de dret

Vist el que disposa l'article 55 i següents del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre l'accés a l'ocupació pública.

Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les administracions públiques.

Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública

Atès el que preveu les bases reguladores de la referida convocatòria, i en ús de les facultats que em confereix l'article 53.1. del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

El/la responsable del Servei de Recursos Humans ha emès l'informe corresponent.

 

RESOLC:

 

Primer. Estimar les al·legacions presentades per les aspirants Irene Navarro Vegas i Núria Salamaña Alsinet, aspirants excloses, que han procedit a aportar la documentació requerida per ser admeses al present procés selectiu.

 

Segon. Desestimar l'al·legació presentada per l'aspirant Lidia Moreno Castells aspirant exclosa, que ha procedit a justificar el pagament de la taxa per participar al procés selectiu, però no acompanya la documentació requerida per ser admesa al present procés selectiu.

 

Tercer. Aprovar el llistat definitiu d'aspirants admesos/es i exclosos/es de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió, per concurs oposició, d'una plaça de Tècnic-a Superior de Recursos humans Funcionari Carrera i constitució d'una borsa de treball, segons la següent relació:

 

- Aspirants admesos/es:

 

Cognoms

Nom

DNI

Català

Full càlcul

Taxa

ARASA AGUIRRE

JAUME

***3650**

Acredita

Presenta

Justifica

CORTES AYALA

CRISTINA

***2234**

Acredita

Presenta

Justifica

GAMEZ ESCABIA

NATIVIDAD

***847**

No acredita

Presenta

Justifica

GARCIA FEBRER

JUDIT

***5789**

Acredita

Presenta

Justifica

GARCÍA MIGUEL REYES

JUAN FRANCISCO

***6208**

Acredita

Presenta

Justifica

GIMÉNEZ GRIFOLL

ARNAU

***2353**

Acredita

Presenta

Justifica

MAESTRA TREPAT

SANDRA

***9503**

Acredita

Presenta

Justifica

MUÑOZ FERNANDEZ

JORDI

***7146**

Acredita

Presenta

Justifica

NAVARRO VEGAS

IRENE

***6604**

Acredita

Presenta

Justifica

RÍOS ZAPATER

VANESA

***1828**

Acredita

Presenta

Justifica

SALAMAÑA ALSINET

NURIA

***2788**

Acredita

Presenta

Justifica

 

 

- Aspirants exclosos/es:

 

Cognoms Nom DNI Català Full càlcul Taxa Motiu exclusió

EXTREMERA TORRAS

CARLA

***6249**

No acredita

No presenta

No justifica

Manca justificació pagament taxa drets d'examen (base 6)

MARTINEZ FERNANDEZ

ELISABETH

***0871**

Acredita

No presenta

No justifica

Manca justificació pagament taxa drets d'examen (base 6)

MORENO CASTELLS

LIDIA

***7163**

Acredita

Presenta

Justifica

No acredita titulació base 4.C)

TORRES MENGUAL

SARA

***4477**

Acredita

No presenta

No justifica

No acredita titulació base 4.C) i Manca justificació pagament taxa drets d'examen (base 6)

VALVERDE COSCOLLOLA

ANDREA

***2280**

Acredita

No presenta

Justifica

Instància presentada fora de termini

 

 

Quart. Mantenir dels punts tercer al sisè del decret de l'alcaldia número 2024-1439, de data 18 de juny de 2024,.

 

Cinquè. Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Parets del Vallès, paretsdelvalles.eadministracio.cat.

 

Sisè. Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en la via administrativa o tràmit qualificat, podeu recórrer potestativament en reposició, davant del mateix òrgan que l'ha dictat; o impugnar-lo directament davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu. Si opteu per recórrer en reposició, el recurs contenciós administratiu no es podrà interposar fins que el recurs de reposició es resolgui expressament o es desestimi de manera presumpta. El recurs de reposició s'entendrà desestimat de manera presumpta si en el termini d'un mes des de la seva interposició no se us ha notificat la seva resolució. El termini per interposar el recurs de reposició és d'un mes, a comptar des de l'endemà de rebre aquesta notificació. El termini per interposar recurs contenciós administratiu contra aquest acte administratiu és de dos mesos, a comptar també des de l'endemà de rebre aquesta notificació. No obstant, podeu interposar qualsevol altre recurs que cregueu convenient al vostre dret.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
327792 {"title":"ANUNCIO relativo a la Resolución de aspirantes admitidos\/as excluidos\/as definitivos en el proceso selectivo para la provisión, por el procedimiento de concurso-oposición libre, de una plaza de técnico\/a superior de recursos humanos, grupo A1, de la escala de administración especial, subescala servicios especiales, de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Parets del Vallès con constitución de bolsa de trabajo (exp. 6336\/2023).","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"327792"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Parets del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9205 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-16/327792-anuncio-relativo-resolucion-aspirantes-admitidos-as-excluidos-as-definitivos-proceso-selectivo-provision-procedimiento-concurso-oposicion-libre-plaza-tecnico-superior-recursos-humanos-grupo-a1-escala-administracion-especial-subescala-servicios-especiales-plantilla-personal-funcionario-ayuntamiento-parets-valles-constitucion-bolsa-trabajo-exp-6336-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.