ANUNCIO relativo a delegaciones de funciones de Alcaldía a concejales/as - revocación y nueva delegación de competencias en materia de servicios sociales (exp. A1062023004 - 624/2023).

 

En data 10 de juny de 2024, l'Alcaldia ha dictat la resolució que es transcriu a la present conforme a l'establert a l'art. 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals:

 

"Fets:

 

1. Reial decret 207/2023, de 3 d'abril, pel qual es convoquen eleccions locals i a les Assemblees de Ceuta i Melilla per al 28 de maig de 2023.

 

2. El dia 17 de juny de 2023, es va constituir l'Ajuntament del mandat local 2023-2027, la qual cosa acredita la necessitat i conveniència del nomenament del nou cartipàs municipal.

 

3. Decret núm. 619/2023, de 19 de juny, pel qual es va aprovar les delegació competències en regidories.

 

4. Decret núm. 954/2023, de 31 d'octubre, pel qual es va aprovar la revocació de competències de la regidoria de Serveis municipals, Manteniment, Espais públics, Transport públic, Obres, Vigilància municipal i Dret animal.

 

5. Decret núm. 149/2024, de 22 de febrer, pel qual es realitza la delegació especial de competències en favor del Sr. Felipe Malo Mozo, en matèria de: serveis municipals, manteniment, espais públics, transport públic, i obres.

 

Fonaments de dret:

De conformitat amb el que estableixen els articles 4 de la Llei de Bases de règim local i l'article 8 de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya, quant a la capacitat d'autoorganització municipal i, atès el que disposen així mateix l'article 23.3 i 4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, l'article 56 del DL 2/2003, de 28 d'abril, que aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, els articles 43 i 44 del RD 2568/1986, de 28 de novembre, que aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, la Llei 39/2015, d'1 octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, als efectes operatius de gestió dels serveis municipals, i la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, articles 8 i 9.

Atenent l' habilitació competencial amb que es dota a l'Alcaldia per part del precedent règim normatiu local referenciat.

 

RESOLC:

 

Primer. Revocar la delegació especial realitzada per decret 619/2023 en favor de la Sra. Vanessa García Ribera, en matèria de serveis socials. D'aquesta manera les competències delegades en favor de la Sra. Vanessa García Ribera, ho serien en matèria de:

- Cultura i festes

- Biblioteca

- Pubillatge

- Cooperació i agermanament

- Habitatge

- Salut i consum

- Arxiu municipal

- Dret animal

 

Segon. Realitzar la delegació especial en favor del Sr. Felipe Malo Mozo, en matèria de serveis socials. D'aquesta manera les competències delegades en favor de la Sr. Felipe Malo Mozo, ho serien en matèria de:

- Serveis municipals

- Manteniment

- Espais públics

- Transport públic

- Obres

- Serveis socials

  

Tercer. Les facultats que es deleguen són les següents:

- Direcció interna i gestió dels serveis que es deleguen.

 

Quart. S'estableixen com a condicions específiques de l'exercici de la delegació les següents:

- Les facultats es limiten a les delegades i en cap cas inclouen les facultats de resoldre, mitjançant actes administratius que afectin a tercers, facultats reservades a l'Alcaldia o al Ple en el seu cas.

 

Cinquè. Aquesta resolució serà vigent mentre duri el mandat de l'actual Consistori; llevat que l'Alcalde resolgui revocar la delegació donada, abans de l'acabament del mandat.

 

Sisè. Notificar la present resolució l'interessat, als departaments municipals i donar-ne compte al Plenari de la Corporació a la primera sessió que se celebri.

 

Setè. Disposar la publicació del contingut de la present resolució al Butlletí Oficial de la Província i al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya- així com al Taulell d'anuncis-Web corporatius."

 

 

Òdena, 9 de juliol de 2024

 

Jaume Xaus Regordosa

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
327787 {"title":"ANUNCIO relativo a delegaciones de funciones de Alcaldía a concejales\/as - revocación y nueva delegación de competencias en materia de servicios sociales (exp. A1062023004 - 624\/2023).","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"327787"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Òdena,DOGC,DOGC 2024 nº 9205 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-16/327787-anuncio-relativo-delegaciones-funciones-alcaldia-concejales-as-revocacion-nueva-delegacion-competencias-materia-servicios-sociales-exp-a1062023004-624-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.