ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de derribo de las edificaciones municipales situadas entre las calles Colom, Sant Isidre, Dos de Maig y Eduard Maristany de Badalona, ​​antigua fábrica MOBBA (exp. 2024/22830Z).

En data 07 de maig 2024, mitjançant resolució del 3r. Tinent d'Alcaldia i Regidor de l' Àmbit de Territori i Sostenibilitat núm.2024004999 es va aprovar inicialment el projecte denominat «Projecte d'enderroc de les edificacions Municipals situades entre els carrers Colom, Sant Isidre, Dos de Maig i Eduard Maristany de Badalona. Antiga fàbrica MOBBA» redactat pel tècnic Jordi Cabré Balaguer, per un import total de 363.917,99 € (Iva inclòs), amb un valor estimat de 300.758,67 € i el corresponent 21% d'iva per import de 63.159,32 €.

L'anunci relatiu al tràmit d'informació pública del projecte va ser publicat al BOPB i a l'E-Tauler el 9 de maig de 2024. Durant el termini de 30 dies hàbils a comptar des del següent a la seva publicació, consta que s'ha presentat un escrit d'al.legacions en contra l'aprovació inicial del projecte esmentat, d'acord amb l'informe emès per la cap del Departament d'Atenció Ciutadana de 28 de juny de 2024.

En data 27 de juny de 2024 mitjançant resolució del 3r. Tinent d'Alcaldia i Regidor de l' Àmbit de Territori i Sostenibilitat núm. 2024007203 s'han resolt les al·legacions presentades i s'ha aprovat definitivament el Projecte d'enderroc de les edificacions Municipals situades entre els carrers Colom, Sant Isidre, Dos de Maig i Eduard Maristany de Badalona. Antiga fàbrica MOBBA.

Així mateix, la documentació tècnica del projecte aprovat ha estat disponible en la web municipal a través de l'enllaç següent: https://www.badalona.cat/ca/serveis-ajuntament/projectes-i-obres

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament, en el termini d'un mes, o bé directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos. Ambdós terminis començaran a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. No obstant això, pot interposar-se qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Badalona, 28 de juny de 2024

 

Victor Siles Marc

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
327772 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de derribo de las edificaciones municipales situadas entre las calles Colom, Sant Isidre, Dos de Maig y Eduard Maristany de Badalona, ​​antigua fábrica MOBBA (exp. 2024\/22830Z).","published_date":"2024-07-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"327772"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Badalona,DOGC,DOGC 2024 nº 9205 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-16/327772-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-derribo-edificaciones-municipales-situadas-calles-colom-sant-isidre-dos-maig-eduard-maristany-badalona-antigua-fabrica-mobba-exp-2024-22830z https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.