ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo.

El Ple municipal de l'Ajuntament de Vidreres, en sessió celebrada el dia 11 de juny de 2024, va adoptar l'acord que seguidament es transcriu:

 

Relació de fets

Vista l'acta de la reunió del Comitè i de la Corporació sobre la modificació dels llocs de treball de l'Ajuntament de Vidreres de data 24 de maig de 2024.

Vist l'acord entre l'Ajuntament de Vidreres i la representació dels treballadors en el marc de la mesa general de negociació de matèries comunes, de data 24 de maig de 2024.

 

Fonaments de dret

Els articles 28 i següents de la Refosa en un text únic de la Llei de la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya aprovada per Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre.

L'article 283 del text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

Els articles 25 i següents del Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol.

Els articles 31 i següents i 69 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Els articles 22.2.i), 90.2, 92 i 92 bis de la Llei de 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local.

Els articles 126.4, 127 i 129.3.a) del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local, aprovat per Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril.

L'article 15 de la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de Mesures per a la Reforma de la Funció Pública.

Els articles 61 a 64 del text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

El Reial decret 861/1986, de 25 d'abril, pel qual s'estableix el règim de les retribucions dels funcionaris d'Administració Local.

L'article 172 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

 

A la vista de l'Informe Jurídic obrant en l'expedient, es considera que la següent proposta s'adequa a la legislació aplicable, procedint la seva aprovació al Ple de la Corporació conforme l'article 22.2.i) de la Llei de 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local.

Per tot l'exposat, el Ple de la Corporació, per majoria absoluta, adopta els següents

 

ACORDS:

 

Primer. Aprovar la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Vidreres, amb les modificacions derivades de la negociació col·lectiva i dels informes adjunts a l'expedient, amb el text següent:

"En el projecte de modificació de la Relació de Llocs de Treball elaborat, s'ha confeccionat una nova fitxa individualitzada de Tècnic/a de Serveis Urbans, atesa l'amortització del lloc de treball del/a Tècnic/a de Medi ambient. Aquest lloc de treball s'adscriu dins l'organigrama dels serveis tècnics de l' Ajuntament de Vidreres. Tindrà una jornada laboral de 37,5 hores. En aquesta nova fitxa, s'hi ha fet constar les funcions a dur a terme, que seran les previstes a la fitxa que s'acompanya al present acord i que han estat valorades pel comitè de valoració de llocs de treball.

En quant a la resta de modificacions, s'ha acordat, en primer lloc, dotar el lloc de treball de caporal amb un efectiu més, és a dir, un total de dos. Aquests llocs de caporals s'activaran a la plantilla segons les necessitats del servei.

Així mateix, es modifiquen els sistemes de provisió dels llocs de treball de la categoria d'auxiliar administratiu/va, d'agents de policia local i la de caporal. En aquests casos s'ha afegit el concurs interadministratiu com a sistema de provisió, ja que són llocs que es poden proveir a través d'aquest sistema definitiu i no tan sols a través del concurs de mèrits, arrel de la mobilitat que poden tenir aquests llocs de treball.

També es modifica la jornada dels llocs de treballs d' Enginyer i de Tècnic/a d'Administració General (A1) que estaven fixats en 30 hores de jornada ordinària, i ha de ser de 37,5 hores.

Per últim, es modifica l'estat dels lloc de treball de l'Interventor/a i de la del Tècnic/a d' Administració General de Secretaria (TAGS) en la que el primer constava com cobert i, actualment, està vacant; mentre que la de TAGS constava com a vacant essent a dia d'avui coberta amb funcionària de carrera".

 

Segon. Publicar íntegrament el present acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província.

 

Tercer. Remetre una còpia del present acord a l' Administració de l'Estat i al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

 

Vidreres, 8 de juliol de 2024

 

Jordi Camps Vicente

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
325144 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la modificación de la relación de puestos de trabajo.","published_date":"2024-07-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"325144"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vidreres,DOGC,DOGC 2024 nº 9204 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-15/325144-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-modificacion-relacion-puestos-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.