EDICTO sobre aprobación de las bases reguladoras para la provisión temporal, en comisión de servicios, del puesto de trabajo de jefe de Departamento de Recursos Humanos y Organización del Ayuntamiento de Tordera (A2).

D'acord amb el que estableixen els articles 70.2 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic i el 57.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al servei de les Entitats Locals, es a públic que per Decret de l'Alcaldia-presidència núm. 2024/1883, de 8 de juliol de 2024, s'han aprovat les bases reguladores per la provisió temporal, en comissió de serveis, del lloc de treball de Cap de departament de Recursos Humans i Organització de l'Ajuntament de Tordera (A2)

El que es publica per a general coneixement.

 

Tordera, 9 de juliol de 2024

 

Així ho mana i signa

Elisabet Megias Pinós

Alcaldessa presidenta, del que jo, Vicenç Bayarri Pla, el secretari accidental, prenc raó als únics efectes de transcriure aquest Decret al llibre de resolucions, com a garantia d'autenticitat i integritat

 

 

ANNEX. BASES REGULADORES PER LA PROVISIÓ TEMPORAL, EN COMISSIÓ DE SERVEIS, DEL LLOC DE TREBALL DE CAP DE DEPARTAMENT DE RECURSOS HUMANS I ORGANITZACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA (A2)

 

L'ajuntament de Tordera té la necessitat de cobrir, per comissió de serveis, el lloc de treball de Cap de Departament de Recursos Humans i Organització, de personal funcionari, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el que preveuen els articles 81 i 84 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre la mobilitat funcionarial, d'acord amb el que estableixen els articles 185 a 188 del Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals, aprovat per Decret 214/1990, de 30 de juliol, que regulen els diversos supòsits en què es pot disposar una comissió de serveis, amb les següents característiques:

 

1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL:

- Denominació del lloc de treball: Cap de Departament de Recursos Humans i Organització

- Grup d'accés: A2

- Nivell CD: 26

- Complement específic: 19.789,56 euros anuals

- Jornada: 35 hores setmanals

- Horari: l'ordinari de la Corporació, o bé s'adaptarà a les necessitats que el compliment de tasques o funcions requereixin, d'acord amb l'organització del departament de destinació.

- Durada de la comissió de serveis: Un any, prorrogable.

 

2. FUNCIONS DEL LLOC DE TREBALL

- Direcció i lideratge del personal al seu càrrec i de l'assignació i supervisió de tasques pel bon funcionament del departament de Recursos Humans i Organització

- Supervisió del compliment dels requisits legals i tècnics dins del departament

- Elaboració i gestió del pressupost del Departament

- Revisió del compliment dels objectius, projectes i plans establerts per la Corporació

- Supervisió de l'assessorament extern que es contracti

- Elaboració de plecs de condicions i clàusules relatives a concursos públics del seu departament;

- Impuls i desenvolupament de projectes tècnics complexos dins del seu àmbit competència

- Assessorament tècnic als diferents departaments

- Confecció d'informes, estudis, estadístiques i propostes de millora

- Atenció i assessorament al personal en matèries de la seva competència

- Gestió del sistema de queixes i suggeriments

- Organització, direcció, coordinació i estudi de les retribucions i activitats de les persones treballadores de l'Ajuntament

- Coordinació de la relació del departament amb altres àmbits de l'Ajuntament i amb d'altres administracions públiques, així com aquelles altres tasques de caràcter similar que li siguin assignades pels seus superiors.

 

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ:

Per prendre part en aquestes proves selectives, les persones aspirants hauran de reunir els requisits generals que es descriuen a continuació a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, en el seu cas:

- Ser funcionari/a de carrera de qualsevol Administració Pública pertanyent al mateix grup de classificació professional que el lloc de treball vacant, és a dir, grup de classificació A subgrup A2.

- Estar en possessió de la llicenciatura universitària o grau universitari.

- Estar en situació administrativa de servei actiu o en qualsevol altra situació administrativa que, d'acord amb la normativa vigent, possibiliti participar en aquesta convocatòria. En cap cas no hi poden prendre part el personal funcionari que estigui en suspensió d'ocupació ni els traslladats de lloc de treball com a conseqüència d'un expedient disciplinari, mentre estiguin complint sanció. Tampoc no hi poden prendre part el personal funcionari en situació diferent de servei actiu que no hagin romàs el temps mínim exigit per reingressar al servei actiu.

- Posseir el coneixement de llengua catalana de nivell de suficiència C1 o superior de la direcció de Política Lingüística o equivalents, tal i com disposa la base setena (Decret 3/2014, de 7 de gener, pel qual es modifica el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixement de català, DOGC núm. 6536 de 9 de gener de 2014).

El compliment de les condicions i els requisits exigits per poder participar en el procés selectiu, s'ha de produir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins a la contractació/nomenament.

 

4. SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ:

Amb la concurrència al procés selectiu els aspirants accepten de forma íntegra aquestes bases, llevat del cas que, amb caràcter previ, hagin exercit el seu dret a impugnar-les, i autoritzen a l'Ajuntament de Tordera per comprovar la conformitat de les dades i documents que es contenen o declaren a les sol·licituds.

La presentació de sol·licituds es realitzarà:

- A través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Tordera, mitjançant el tràmit d'instància genèrica, al qual s'adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/).

- Excepcionalment, i en casos degudament justificats, presencialment, amb cita prèvia, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (Plaça de l'Església, 2)

- Per qualsevol de les formes establertes a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

Les persones aspirants que no presentin la documentació al Registre General de l'Ajuntament o a través de la Seu Electrònica, i escullin com a forma de presentació de la instància qualsevol de les altres modalitats establertes a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu de les administracions públiques, (per correu administratiu, mitjançant els registres d'altres administracions...) hauran de comunicar al departament de Recursos Humans, a l'adreça de correu electrònic recursoshumans@tordera.cat, aquest fet, com a molt tard el dia següent al de la finalització del termini de presentació d'instàncies.

L'enviament de la documentació per correu electrònic no està considerada com a forma oficial de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 7 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria respectiva al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la documentació següent:

- Fotocòpia del DNI

- Currículum Vitae

- Fotocòpia de certificat expedit per l'Administració pública corresponent, acreditatiu de la condició de personal funcionari de carrera, del subgrup de classificació de la plaça de la qual és titular i del temps d'antiguitat en aquesta plaça.

- Certificat de català nivell C1, equivalent o superior

- La documentació acreditativa de mèrits que s'al·leguin.

- Declaració responsable, conforme reuneixen els requisits que s'assenyalen en la base tercera i les dades, documents i mèrits que al·leguen són certs.

Els mèrits no acreditats documentalment en el moment de presentar la sol·licitud no seran tinguts en compte pel Tribunal, i, per tant, no es valoraran.

El model normalitzat d'instància i les Bases de la convocatòria es poden obtenir a l'OAC o a la web municipal (www.tordera.cat).

 

5. ADMISSIÓ DE PERSONES ASPIRANTS

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'Ajuntament de Tordera farà pública la llista provisional de persones admeses i excloses.

Les persones aspirants podran formular les al·legacions que considerin oportunes en el termini de 3 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses.

En el cas que una persona aspirant no aparegui ni a la llista provisional de persones admeses ni en la d'excloses, haurà de presentar instància formulant la reclamació corresponent i adjuntant còpia de la sol·licitud presentada.

Finalitzat el termini de presentació d'esmenes i resoltes les possibles incidències, es farà pública la llista definitiva de persones admeses i excloses en el procés.

La llista de persones aspirants admeses i excloses, així com els successius anuncis d'aquesta convocatòria, es publicaran a l'apartat concret del procés del web municipal de l'Ajuntament de Tordera.

L'admissió en aquest procés selectiu no implica el reconeixement dels requisits exigits.

 

6. COMISSIÓ DE VALORACIÓ:

Als efectes de valorar als candidats, es crearà una comissió de valoració que, com a òrgan col·legiat, elevarà la proposta d'adjudicació.

Aquesta comissió estarà integrada pels membres següents:

- Secretària municipal

- Tècnic d'administració general

- Tècnic/a de serveis econòmics

L'abstenció i la recusació dels membres de la comissió de valoració procedirà de conformitat amb els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

7. ADJUDICACIÓ:

La comissió valorarà als aspirants d'acord amb el criteri de major idoneïtat, atenent als principis de mèrit i capacitat

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds de participació en el procés de provisió, es seguirà el procediment següent:

1. Verificació i comprovació dels requisits de participació i anàlisi del currículum vitae per valorar aspectes relacionats amb el lloc de treball objecte de la convocatòria, i constatar la idoneïtat per a desenvolupar les funcions assignades.

2. En funció dels resultats obtinguts en la fase anterior, les persones pre-seleccionades podran seran convocades, si es considera necessari, a una entrevista en la que es valoraran aspectes relacionats amb les competències professionals i l'adequació al lloc de treball objecte de la convocatòria.

Els aspectes que es valoraran seran els coneixements específics en:

- Experiència desenvolupant llocs de treball de comandament en matèria de gestió de persones i eines d'ordenació de personal, és tindrà en compte el coneixement del funcionament i les matèries pròpies de recursos humans a l'àmbit públic.

- Coneixement i experiència en la gestió de processos selectius de personal funcionari i laboral i en el seu marc normatiu i jurisprudencial.

- Estudis i formació específica relacionada amb les funcions a desenvolupar en el lloc de treball.

- Altres aspectes curriculars que pugui aportar la persona aspirant.

 

8. INFORME DE VALORACIÓ:

Finalitzada la valoració, amb el resultat de les fases anteriors, la comissió de valoració proposarà a l'Alcaldia la persona que millor s'adapti al perfil professional del lloc de treball objecte de la convocatòria.

Igualment, la comissió podrà proposar que la convocatòria quedi deserta si valora que cap de les persones candidates s'adequa a les funcions pròpies d'aquest lloc de treball.

En cas que l'aspirant no obtingués la conformitat expressa de l'òrgan competent de l'organisme al qual pertany o acredités la concurrència de qualsevol altre causa, atès el caràcter voluntari de la comissió de serveis, es faria la proposta corresponent en favor del següent candidat que hagués obtingut major puntuació.

L'Alcaldia sol·licitarà la comissió de serveis a l'Administració pública on presti serveis la persona seleccionada, amb la previsió que s'incorpori a l'Ajuntament en un termini màxim de d'un mes.

 

9. INCIDÈNCIES I RÈGIM D'IMPUGNACIONS

Contra l'acord d'aprovació d'aquestes Bases, que posa fi a la via administrativa, i la seva convocatòria, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats del contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació. Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Contra els actes definitius i les resolucions de l'òrgan de selecció i contra els actes de tràmit que decideixin directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinin la impossibilitat de continuar en el procés selectiu o produeixin indefensió o perjudici irreparable a drets o interessos legítims, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant del President de la Corporació o l'òrgan en qui hagi delegat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació o notificació.

Els aspirants poden interposar reclamacions contra els actes de tràmit de l'òrgan de selecció quan es tracti d'esmenar possibles errors materials en la confecció de la llista d'aprovats, errors mecanografiats en la transcripció de publicacions, errors aritmètics en les qualificacions, errors observables a simple vista, etc. Aquests errors també poden ser apreciats d'ofici pels òrgans de selecció i es resoldran durant el procés.

 

10. PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

De conformitat amb la normativa en matèria de protecció de dades, s'informa que, amb la formalització i presentació de sol·licituds, les persones aspirants donen el seu consentiment al tractament de dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part i per gestionar el procés selectiu. Així mateix, s'informa que tindran la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Amb la presentació de les sol·licituds, els aspirants donaran el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal necessàries per prendre part en la convocatòria i per tramitar el procés selectiu.

 

11. LEGISLACIÓ APLICABLE

Per a tot allò que no s'ha previst en aquestes Bases, es procedirà segons el que determini la legislació aplicable al personal de les entitats locals de Catalunya: el TREBEP, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, sobre el Reglament de personal al servei de les entitats locals, la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de mesures per a la reforma de la Funció Pública, el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel que s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, el Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, així com altres disposicions que hi siguin d'aplicació.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
319499 {"title":"EDICTO sobre aprobación de las bases reguladoras para la provisión temporal, en comisión de servicios, del puesto de trabajo de jefe de Departamento de Recursos Humanos y Organización del Ayuntamiento de Tordera (A2).","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"319499"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9203 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-12/319499-edicto-aprobacion-bases-reguladoras-provision-temporal-comision-servicios-puesto-trabajo-jefe-departamento-recursos-humanos-organizacion-ayuntamiento-tordera-a2 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.