ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento del Consejo Municipal de Servicios Sociales de Palau-solità i Plegamans y su denominación.

 

El Ple de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, en sessió de data 27 de juny de 2024, va adoptar l'acord d'aprovar inicialment la modificació del Reglament del Consell Municipal de Serveis Socials de Palau-solità i Plegamans, que a partir de la seva aprovació es denominarà Consell Municipal d'Acció Social, Igualtat, feminismes i Polítiques LGTBIQ+ de Palau-solità i Plegamans, alhora que acordava la submissió del Reglament a un tràmit d'informació pública durant trenta dies hàbils.

En compliment dels acords plenaris esmentats anteriorment, l'expedient de referència -que inclou el text del Reglament-, podrà ser examinat i consultat per qualsevol interessat a les oficines municipals tots els dies feiners, entre les 9 i les 13 hores, durant un termini que finalitzarà trenta dies hàbils desprès d'haver estat publicat el present anunci en el Butlletí Oficial de la Província.

Durant el mateix termini d'informació pública qualsevol interessat podrà presentar per escrit, davant l'Ajuntament, les reclamacions, al·legacions o suggeriments que hom consideri pertinents en relació al Reglament esmentat més amunt. Els escrits es podran adreçar a la Corporació municipal emprant qualsevol dels mitjans a què fa referència l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si no s'hi presenta cap reclamació, al·legació o suggeriment en temps i forma, el Reglament esdevindrà aprovat definitivament de forma automàtica, sense cap tràmit ulterior, sens perjudici de la seva publicació oficial, tal com disposen l'article 178.1.c) del Decret Legislatiu 2/2003, Text Refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya; l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local; i l'article 66 del reglament d'obres, activitats i serveis de les entitats, locals.

 

 

Palau-solità i Plegamans, 2 de juliol de 2024

 

Oriol Lozano Rocabruna

Alcalde

 

 

Annex

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL D'ACCIÓ SOCIAL, IGUALTAT, FEMINISMES I POLÍTIQUES LGTBIQ+ DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

 

ÍNDEX

REGLAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL D'ACCIÓ SOCIAL, IGUALTAT, FEMINISMES I POLÍTIQUES LGTBIQ+ DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

PREÀMBUL

TÍTOL I. NATURALESA I FINALITAT

Capítol 1.-Naturalesa

Capítol 2 .- Finalitat

TÍTOL II. COMPOSICIÓ I FUNCIONAMENT

Capítol 1 .- Disposicions generals

Capítol 2 .- De la presidència i vicepresidència

Capítol 3.- El plenari i altres participants

Capítol 4.- Drets i deures dels integrants del Consell

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

DISPOSICIÓ FINAL

 

PREÀMBUL

El Consell Municipal d'Acció Social, Igualtat, Feminismes i Polítiques LGTBIQ+ és un òrgan consultiu de participació sectorial dins de l'àmbit municipal que té la voluntat de contribuir a la canalització de la participació de tots els agents de caire social i de l'àmbit de la igualtat de gènere que intervenen a la nostra vila i de totes les persones vinculades a aquests temes, amb la finalitat de promoure una perspectiva de gènere i interseccional en totes les polítiques i accions portades a terme des de l'Ajuntament.

 

 

TÍTOL I. NATURALESA I FINALITAT

 

Capítol 1.-Naturalesa

 

Article 1. Naturalesa jurídica

El Consell Municipal d'Acció Social, Igualtat, Feminismes i Polítiques LGTBIQ+ (a partir d'ara, el Consell) és l'òrgan sectorial de participació, consulta i assessorament en temes de caràcter social i igualtat i feminismes, creat de conformitat amb el que preveuen els articles 48.2 d), 62 i 63 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya i els articles 130 i 131 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre), així com articles 18, següents i concordants del vigent Reglament Municipal de Participació Ciutadana amb la voluntat de contribuir a la canalització de la participació de la ciutadania i de tots els sectors vinculats a l'acció social.

L'objectiu del Consell és ampliar els drets de participació i fomentar-ne la mateixa,  de conformitat amb el que preveu la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, així com també el que preveuen els articles 62 i següents del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el  Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya i el Reglament Municipal de Participació Ciutadana. 

El Consell té la naturalesa d'òrgan complementari de participació sectorial, per tant, els seus  acords, informes o propostes del Consell no tindran caràcter vinculant i el Consell no podrà, en cap cas, substituir ni assumir competències pròpies dels òrgans de govern municipals. 

 

Capítol 2 .- Finalitat

 

Article 2. Objectius

Els principals objectius del Consell són els següents:

a. Mantenir el corrent d'informació i col·laboració entre l'administració municipal i els/les diferents agents de Palau-solità i Plegamans en matèria d'acció social.

b. Reunir informació, realitzar estudis, debatre i difondre informes sobre la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania.

c. Elaborar propostes, impulsar i dinamitzar serveis i activitats destinades a millorar la qualitat de vida en les matèries competents dels ciutadans/es del municipi.

d. Conèixer les inquietuds i necessitats en matèria social dels diferents agents de la societat palauenca i plegamanina.

e. Elevar als òrgans competents de l'Ajuntament els acords, informes, propostes d'estudi que s'elaborin en aquesta matèria.

f. Reforçar el teixit associatiu de l'àmbit mitjançant una política de suport a les entitats i aconseguir una participació ciutadana més gran en matèria de polítiques socials i d'igualtat de gènere.

 

 

TÍTOL II. COMPOSICIÓ I FUNCIONAMENT

 

Capítol 1 .- Disposicions generals

 

Article 3. Composició

El Consell estarà format per:

- El Plenari, que estarà formada pels vocals membres.

- La Presidència, que serà l'Alcalde/essa o el càrrec electe en qui delegui.

- La Vicepresidència, que serà elegit/da entre les persones que formen el plenari del Consell a excepció dels representants polítics.

- La Secretaria, amb veu i sense vot, que serà una tècnica de l'àrea nomenada per Resolució d'Alcaldia a proposta de la presidència del Consell.

- Taules específiques i comissions de treball (de caràcter voluntari).

 

Capítol 2 .- De la presidència i vicepresidència

 

Article 4.- La presidència i les seves funcions

1. L'Alcalde/essa presidirà al Consell que pot delegar en el Regidor/a que consideri.

2. Les funcions de la presidència són:

- Representar el Consell i dirigir-ne l'activitat.

- Proposar el nomenament i cessament dels membres del Consell.

- Elaborar l'ordre del dia, convocar i presidir les sessions del plenari i moderar-ne el desenvolupament.

- Efectuar propostes, d'acord amb el consell sectorial.

- Elevar als òrgans competents de l'Ajuntament els acords i propostes del Consell.

- Exercir el dret a vot, que serà de qualitat en cas d'empat.

- Proposar les resolucions oportunes per al bon funcionament del Consell.

- Donar el vistiplau a les actes i certificacions dels acords.

- Vehicular els acords adoptats pel Plenari.

 

Article 5.- La Vicepresidència i les seves funcions

1. La vicepresidència s'escollirà entre les persones que formen el plenari del consell, en la qual els representants dels grups polítics quedaran exclosos.

2. Les funcions de la vicepresidència són:

- Substituir al president/a en casos d'absència, vacant, malaltia i altres causes d'impossibilitat.

- Exercir les funcions que li delegui el president/a del Plenari.

La vicepresidència la nomenarà el Ple del Consell a proposta de la Presidència.

 

Capítol 3.- El plenari i altres participants

 

Article 6.- El plenari

El Plenari és l'òrgan de màxima representació del Consell integrat per la totalitat de les persones designades per formar part d'aquest.

 

Article 7.- Composició del plenari

Formen part del plenari del Consell amb veu i vot:

a) Alcalde/alcaldessa o regidor/a en qui delegui.

b) La vicepresidència

c) Representats del grups municipals de conformitat amb el següent barem:

 

Barem (nbre. de regidors/res)

Representants al Consell

1-2

1

3-4

2

5-6

3

7-8

4

9-10

5

11-12

6

13-14

7

14-15

8

16-17

9

 

 

d) Un representant de cadascuna de les entitats i associacions de l'àmbit social, inscrites al Registre d'Entitats Municipal i Associacions Ciutadanes de l'Ajuntament, que tinguin definides finalitats socials i que ho hagin sol·licitat expressament.

e) Si s'escau, persones a títol individual proposades per la regidoria, de reconeguda vàlua en l'àmbit del benestar social, en un nombre que no superi la tercera part del Consell.

f) Els/les tècnics/ques responsables de l'àrea de Benestar Social, amb veu però sense vot.

g) Un/a representant de Benestar Social del Consell Comarcal.

h) Un/a representant del Casal de la Gent Gran.

i) Un/a únic/a representant de la totalitat de les AMPA dels centres de primària de Palau-solità i Plegamans.

j) Un/a únic/a representant de la totalitat de les AMPA dels centres de secundària de Palau-solità i Plegamans.

k) Un/a únic/a representant de la totalitat de les AMPA de les llars d'infants de Palau-solità i Plegamans.

l) Un/a únic/a representant de la totalitat dels centres de primària de Palau-solità i Plegamans.

m) Un/a únic/a representant de la totalitat dels centres de secundària de Palau-solità i Plegamans.

n) Un/a únic/a representant de la totalitat de les llars d'infants de Palau-solità i Plegamans.

 

Article 8.- Designació dels representants

Les entitats, que no estan detallades a l'apartat anterior i que vulguin formar part del Consell hauran de sol·licitar-ho de forma telemàtica a l'Ajuntament, explicant les persones designades per l'entitat i les seves suplents. L'entitat ha d'estar correctament inscrita en el Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes.

Els/les veïns/es que a títol individual o un col·lectiu no constituït jurídicament vulgui formar part del Consell ha de sol·licitar-ho per instància genèrica a l'Ajuntament amb una breu descripció de les motivacions i interessos per participar en el Consell sol·licitat.

Quan un veí/veïna o un col·lectiu no constituït jurídicament sol·liciti formar part com a membre amb veu i vot del Consell a la presidència del Consell, aquesta l'ha d'introduir a la convocatòria com a segon punt. Si el Consell no hi té inconvenient, la incorporació serà definitiva, en cas que algun membre del Consell no s'hi mostri favorable s'haurà de decidir per majoria del Consell la incorporació o no acceptació.

 

Article 9.- Motius de la pèrdua de la condició de membre

Es perdrà la condició de membre estable del Consell quan concorri una o més de les següents causes:

a) Dissolució de l'entitat o baixa en el Registre Municipal d'Entitats i associacions ciutadanes.

b) Renúncia expressa de la persona integrant.

c) Revocació per part de l'òrgan competent de l'entitat del seu propi representant designat.

d) Incompliment reiterat els estatuts, dels acords presos i/o la pertorbació greu del funcionament del Consell.

e) Per dur a terme activitats, mantenir conductes o fer declaracions contràries als principis i objectius dels consells sectorials.

El cessament serà acordat pel plenari del consell, a proposta de la presidència, un cop fet el tràmit d'audiència a la entitat i/o persona implicada.

El cessament del Consell, ja sigui d'una persona integrant o d'una entitat, podrà ser revertida un cop desapareguin les causes que van motivar-ho.

 

Article 10.- La renúncia voluntària

Les persones integrants del Consell podran renunciar de manera voluntària mitjançant un escrit.

L'entitat a la que pertanyin i representin podrà designar per escrit la persona que la substituirà.

 

Capítol 4.- Drets i deures dels integrants del Consell

 

Article 11.- Drets

Les persones integrants del Consell tenen dret a:

a) Assistir a les sessions plenàries amb veu per expressar de manera lliure les seves idees, postures i propostes dins el seu marc funcional i operatiu.

b) Rebre les convocatòries i tenir accés a les actes.

c) Proposar temes a l'ordre del dia de les sessions.

d) Ser informades sobre els temes relacionats amb els objectius i funcions atribuïdes.

 

Article 11.- Deures

Les persones integrants del Consell tenen el deure de:

a) Respectar les opinions, postures i propostes de la resta de membres.

b) Ajustar-se a la normativa d'aquests estatuts, així com a la resta de normativa aplicable.

c) Assistir a les sessions que es convoquen o justificar-ne l'absència

d) Col·laborar i participar per assolir els objectius i desenvolupar les funcions atribuïdes.

e) Les persones membres del Consell hauran de guardar el deure de confidencialitat respecte dels assumptes tractats i complir les obligacions derivades de la legislació sobre protecció de dades aplicable.

 

Article 12.- Funcions del ple

El Ple és l'òrgan de màxima representació del Consell, integrat per la totalitat de les persones designades per formar-ne part.

Les funcions pròpies del Ple són les següents:

a. Conèixer, opinar i informar sobre qualsevol dels temes que li siguin proposats pel Govern Municipal en matèria d'acció social.

b. Proposar iniciatives a l'Ajuntament en matèria de benestar social, i de qualitat de vida, i aportar elements per establir prioritats i assessorar la política social i de benestar social de l'Ajuntament.

c. Fer el seguiment del programes en matèria d'acció social, igualtat i feminismes aprovats pels organismes competents.

d. Crear Comissions.

e. Proposar a la Presidència la incorporació de punts en l'ordre del dia de les sessions i l'assistència de persones que no siguin membres de ple dret del Consell de Serveis Socials, amb veu però sense vot.

 

Article 13.- De les comissions

Atesa l'amplitud dels camps d'actuació i per tal de garantir al màxim la coordinació, participació i el diàleg social es podran crear Taules específiques i/o Comissions de Treball per a àmbits específics.

Les Taules específiques i les Comissions de Treball estan formades per membres del Consell i també en poden formar part altres institucions i administracions públiques, persones del municipi i especialistes en les matèries a treballar, tot i que les tasques de coordinació i presentació de les seves activitats sempre ha d'anar a càrrec d'una persona membre del consell sectorial o d'una persona tècnica municipal.

El Ple del Consell podrà crear Comissions per a temes específics i tasques concretes. En l'acord de constitució s'establiran els seus objectius, la seva composició, organització , funcionament i periodicitat de les reunions segons el tema a tractar.

El/La President/a del Consell podrà designar el/la Coordinador/a de la Comissió entre qualsevol dels membres del Consell.

Les Comissions de Treball hauran d'elaborar de forma preceptiva informes sobre la gestió del treball per la qual han estat creades. Aquests informes hauran de ser coneguts per el Ple del Consell.

 

Article 14.- De la Secretaria

La secretaria l'exercirà una persona tècnica de l'àrea d'acció social, nomenada per Resolució d'Alcaldia a proposta de la presidència del Consell. Tindrà veu però no vot.

Les funcions de la Secretaria les següents:

a. La secretaria assistirà a les reunions amb veu i sense vot, serà responsable d'elaborar les actes de les reunions, assistida pel personal administratiu de recolzament que consideri oportú, en les quals s'hi reflectiran un resum dels debats, els acords i el sentit del vot, si s'escau. Les intervencions de les persones assistents es podran enregistrar amb mitjans informàtics per tal de facilitar la seva millor constatació i elaboració de les actes, que recolliran un resum de les intervencions i no seran una transcripció literal de les gravacions. De forma prioritària, sempre que sigui possible, es farà servir les videoactes, amb l'eina que tingui l'Ajuntament.

b. La secretària podrà expedir certificats del contingut de les actes, amb el vistiplau de la presidència.

c. Tramitar la convocatòria i l'ordre del dia de les sessions del Consell juntament amb l'acta de la sessió anterior.

d. Les funcions genèriques que s'atorguin a la secretaria dins de l'àmbit del Consell.

e. Elaborar la memòria anual de les activitats desenvolupades per tal de presentar-la al Ple del Consell d'Acció Social.

 

Article 15.- Convocatòria de les sessions

Les sessions del Ple podran ser ordinàries i extraordinàries.

El Ple del Consell es reunirà de manera ordinària mínim tres vegades l'any. Les convocatòries del Consell seran enviades amb una antelació d'almenys 15 dies naturals per les ordinàries i tres dies hàbils per les extraordinàries, acompanyades ambdues de l'ordre del dia i amb la documentació necessària per a la reunió.

El/La President/a podrà convidar a assistir a les sessions del Consell, amb veu i sense vot, a les persones que, per les seves característiques o per les aportacions que puguin fer, jutgi convenient.

El Consell es reunirà, a més, de manera extraordinària per convocatòria del/de la President/a quan aquest/a ho consideri oportú o a sol·licitud raonada d'un terç dels seus membres, durant els set dies naturals següents a la seva convocatòria.

 

Article 16.- Ordre del dia

L'ordre del dia l'ha de confeccionar la Presidència del Consell.

Tots els membres del Consell poden sol·licitar per escrit al president/a o al departament o àrea municipal corresponent, amb un termini de vint-i-cint dies naturals abans de la data de celebració de la sessió la inclusió dels punts a tractar en l'ordre del dia.

El president/a ha de justificar en la sessió corresponent la no inclusió en l'ordre del dia d'un tema proposat.

Tots els òrgans de l'Ajuntament i membres de la corporació poden proposar a la presidència del Consell la inclusió d'un tema en l'ordre del dia, així com fer-los arribar suggeriments, informes, dictàmens i altres documents similars, comunicant-ho als presidents dels consells sectorials amb una antelació mínima de vint-i-cinc dies.

Caldrà tenir en compte l'expressat al Capítol IV del Títol II sobre la participació i inclusió de punts a l'ordre del dia per part d'entitats, col·lectius i persones individuals.

 

Article 17.- Presència mínima

És indispensable la presència del president/a o regidor/a delegat/da per constituir el Consell i les seves sessions així com del secretari o secretària del Consell.

La convocatòria a les sessions del Consell es farà en convocatòria única.

 

Article 18. - Quòrum d'assistència

Les reunions del Consell quedaran constituïdes vàlidament sempre que comptin amb la presència del/de la President/a, Secretari/ària i almenys un terç dels seus components.

 

Article 19. - Quòrum de votació

Donat el caràcter participatiu del Consell, es potenciarà el diàleg i el debat per intentar arribar a decisions consensuades. Si no és possible, es procedirà a la seva votació dels acords, que seran adoptats per majoria simple de les persones Conselleres presents, entenent com a tal la que es produeix quan els vots a favor superen els vots en contra.

En cas d'empat, el/la President/a desempatarà amb el seu vot de qualitat. Atesa la naturalesa i funcions del Consell i el caràcter consultiu del informes, aquests reflectiran les diferents postures dels seus components, amb expressió numèrica dels suports que tingui cada una d'elles.

 

Article 20. - Procediment de votació

Les votacions es faran a mà alçada llevat que una quarta part dels assistents sol·liciti una votació nominal o secreta.

 

Article 21. - Acords i informes

El/La Secretari/ària del Consell recollirà els acords presos en una acta que serà inclosa en el Llibre d'Actes corresponent. Aquestes actes seran públiques i publicitades a la web de l'Ajuntament si bé en la seva publicació s'han d'observar els requeriments de la normativa de protecció de dades.

Els informes que emanin del Consell seran tramesos al Ple de l'Ajuntament a través del/de la President/a del Consell.

L'acta, ha d'estar a disposició de la presidència del Consell en el termini de 15 dies naturals des de la celebració de la sessió, que haurà de donar el vistiplau com a molt en una setmana per poder publicar-la en l'apartat corresponent.

 

Article 22. - Transparència

Totes les actes de les sessions del Consell es penjaran a l'espai web habilitat a tal efecte només publicant aquells acords i dades d'interès que no tinguin caràcter reservat.

 

Article 23. - Precs, preguntes i intervencions al plenari per part de la ciutadania

Les sessions de Ple del Consell són públiques, a excepció de sessions concretes.

Les persones assistents que no siguin membres del consell  disposen de l'ús de la paraula, però no de vot, en el torn de precs i preguntes i l'haurà d'utilitzar de manera respectuosa i garantint la fluïdesa de la sessió. Igualment, caldrà que respecti tots els acords i normes de funcionament dels consells. 

Les sessions que tractin temes reservats i/o dades sensibles, reservades i de protecció,  podran exceptuar la seva publicitat, en aquest cas caldrà que a la convocatòria es motivi la privacitat atès el contingut dels punts de l'ordre del dia.

Caldrà que es ratifiqui pel ple del consell. 

Per poder intervenir en el Ple s'han de complir els requisits següents:  

- Veïns i veïnes majors de setze anys.  

- Entitats: han d'estar inscrites en el Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes. 

- Persones jurídiques no compreses en el punt anterior: han d'estar inscrites en el Registre de Grups d'Interès de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el seu sector públic. 

- Col·lectius de la vila, entenent per aquests a l'efecte del present Reglament les plataformes, les xarxes o altres formes d'activitat col·lectiva que no disposin de personalitat jurídica i que estiguin inscrites en el Registre Municipal de Participació Ciutadana. 

El temps màxim d'intervenció serà de 3 minuts i no hi haurà dret de rèplica. 

 

Article 24. - Impuls tecnològic

Caldrà impulsar l'ús dels mitjans electrònics en la convocatòria, constitució, adopció i documentació d'acords del Consell.

 

Article 25. - Sessions no presencials

S'haurà d'estar en disposició de realitzar de manera digital no presencial les sessions de treball del Consell.

 

Article 26.- Vigència

El Consell Municipal té una durada indefinida en funció del seus objectius.

El/Les Membres del Consell s'han de renovar cada quatre anys, un cop constituïda la corporació municipal, després de les eleccions municipals.

El Consell s'extingirà per acord de Ple de l'Ajuntament, adoptat per majoria simple, de conformitat amb el que disposa l'article 62 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local.

 

Article 27.- D'allò no previst a aquest reglament

En tot allò no previst per aquest Reglament serà d'aplicació la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local, la normativa autonòmica i el RD 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, així com els reglaments municipals que siguin d'aplicació, i en especial el vigent Reglament Municipal de Participació Ciutadana.

 

 

DISPOSICIÓ ADDICIONAL

La modificació total o parcial d'aquest reglament correspon al Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans previ coneixement per part del propi Consell.

La modificació dels estatuts es realitzarà amb els mateixos tràmits i requisits exigits per a la seva aprovació i de conformitat amb la normativa vigent.

 

 

DISPOSICIÓ FINAL

El present Reglament entrarà en vigor transcorreguts quinze (15) dies hàbils des de la seva publicació integra en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Aquest acord aprova una disposició administrativa general, posa fi a la via administrativa i pot ser impugnat per mitjà de recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de la publicació en el corresponent butlletí oficial. Tanmateix, els legitimats activament poden interposar qualsevol altre recurs ajustat a dret.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
319477 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento del Consejo Municipal de Servicios Sociales de Palau-solità i Plegamans y su denominación.","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"319477"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palau-solità i Plegamans,DOGC,DOGC 2024 nº 9203 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-12/319477-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-reglamento-consejo-municipal-servicios-sociales-palau-solita-plegamans-denominacion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.