EDICTO sobre aprobación inicial del Plan de igualdad interno del Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès para el período 2024-2028.

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona corresponent al dia 5 de juliol de 2024, ha estat publicat l'anunci de l'aprovació inicial del Pla d'Igualtat Intern de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, pel període 2024-2028.

L'Ajuntament de Les Franqueses, en sessió Plenària de data 27 de juny de 2024, va aprovar inicialment el Pla d'Igualtat Intern de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, pel període 2024-2028.

L'esmentat Pla se sotmet a un període d'informació pública i audiència dels interessats per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant anunci publicat en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en un dels diaris de major difusió en el mateix àmbit territorial del municipi, per tal que es puguin presentar reclamacions i suggeriments, que de produir-se hauran de ser resoltes pel Ple de la Corporació local. El termini d'exposició pública comptarà a partir de la publicació de l'anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que haurà de ser la darrera de les publicacions establertes. En cas de no haver-hi cap reclamació o suggeriment durant el termini d'exposició pública, l'aprovació inicial del Pla esdevindrà definitiva, sense necessitat d'un nou acord plenari.

L'expedient es pot consultar a la secretaria de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 8.130 a 14.00 hores.

Així mateix es pot consultar el Pla d'Igualtat de Les Franqueses del Vallès, pel període 2024-2028 a través de l'enllaç:

https://seu-e.cat/ca/web/lesfranquesesdelvalles/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/normativa-plans-i-programes/plans-i-programes-sobre-les-politiques-publiques

Les al·legacions i suggeriments, si s'escau, s'hauran de presentar dins el termini indicat per qualsevol dels mitjans que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En el cas que durant el termini d'informació pública no es formuli cap al·legació, reclamació o suggeriment, el Pla d'Igualtat Intern de L'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'un nou acord plenari.

 

Les Franqueses del Vallès, 5 de juliol de 2024

 

Juan Antonio Corchado Ponce

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
319469 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Plan de igualdad interno del Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès para el período 2024-2028.","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"319469"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Les Franqueses del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9203 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-12/319469-edicto-aprobacion-inicial-plan-igualdad-interno-ayuntamiento-franqueses-valles-periodo-2024-2028 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.