ANUNCIO por el que se hace público el encargo de gestión que formaliza la Agrupación Europea de Cooperación Territorial Hospital de Cerdanya al Consorcio del Laboratorio Intercomarcal de L'Alt Penedès, L'Anoia y El Garraf.

Mitjançant aquest anunci es publica l'encàrrec de gestió que formalitza l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial - Hospital de Cerdanya al Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf.

 

Puigcerdà, 4 de maig de 2024

 

Manel Balcells i Díaz

President del Consell d'Administració

 

 

ENCÀRREC DE GESTIÓ QUE FORMALITZA L'AGRUPACIÓ EUROPEA DE COOPERACIÓ TERRITORIAL - HOSPITAL DE CERDANYA AL CONSORCI DEL LABORATORI INTERCOMARCAL DE L'ALT PENEDÈS, L'ANOIA I EL GARRAF

Puigcerdà, a la data de la signatura electrònica

 

REUNITS

D'una part, el Sr. Rafael Comas Planas, en nom i representació del Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf (en endavant, CLILAB Diagnòstics) amb NIF Q5850025G, en la seva qualitat de gerent de l'entitat, d'acord amb l'apoderament efectuat al seu favor acordat pel notari de Barcelona (08006 - Barcelona) Sr. Carlos Masià Martí en data 19 d'octubre de 2017 i número de protocol 1346, apoderament que manifesta vigent i no revocat.

D'una part, el Sr. Manel Balcells i Díaz, president del Consell d'Administració de l'AGRUPACIÓ EUROPEA DE COOPERACIÓ TERRITORIAL HOSPITAL DE CERDANYA (endavant AECT HC), constituïda per conveni subscrit el 26 d'abril de 2010 per la Generalitat de Catalunya, la República Francesa, l'Agència Regional de Salut del Llenguadoc-Rosselló i la Caixa Nacional de l'Assegurança dels Treballadors

Assalariats, el qual va ser publicat per Resolució de13 de desembre de 2010 (BOE 36, 11.2.2011), amb domicili a Puigcerdà, Camí d'Ur, número 31, codi postal 17520, amb CIF V-55.096.580 i inscrita a la Seguretat Social amb el número 17111257314, en virtut de l'Acord CA D2023-003 adoptat pel Consell d'Administració en la sessió que tingué lloc el passat dia 13 de gener de 2023.

 

MANIFESTEN

I.- L'Agrupació Europea de Cooperació Territorial - Hospital de Cerdanya (en endavant, AECT - HC) es constitueix en virtut del conveni de data 26 d'abril de 2010 entre, d'una part l'estat espanyol, per la Generalitat de Catalunya, i d'una altra, la República Francesa, pel Govern de la República, l'Agència Regional de Salut del Llenguadoc-Rosselló, i pel conjunt de règims d'Assegurança de Malaltia francès, la Caixa Nacional d'Assegurança de Malaltia dels Treballadors Assalariats (CNAMTS).

L'objecte i missió de l'AECT-HC és contribuir a un projecte comú de salut, mitjançant la construcció i posada en marxa de l'hospital transfronterer de caràcter bàsic i comarcal, emplaçat a Puigcerdà, a la comarca de La Cerdanya (Espanya), i adreçat a l'atenció de pacients d'aquest territori i dels territoris de la Cerdanya i Capcir (França), el qual va entrar en funcionament el 19 de setembre de 2014.

L'AECT-HC està dotada de personalitat jurídica pròpia, restant el seu règim jurídic a allò establert pel Reglament CE 1082/2006, del Parlament i el Consell, de 5 de maig de 2016 i també els seus Estatuts.

II.- Que el Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf (en endavant, CLILAB Diagnòstics) és una entitat jurídica pública de la Generalitat de Catalunya, participada pel Servei Català de la Salut, l'Institut Català de la Salut, el Consorci Sanitari de l'Anoia i el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès-Garraf. Actualment gestiona els serveis d'anàlisis clíniques i anatomia patològica dels serveis d'atenció especialitzada i atenció primària dels seus socis en el seu àmbit territorial, així com l'activitat de serveis d'anàlisis clíniques dels centres de l'AECT- HC.

III.- Que l'article 23.3 dels Estatuts del CLILAB Diagnòstics (publicats al DOGC 7119 de data 12.05.2016) estableix que "El Consorci té la condició de mitjà propi instrumental i servei tècnic de Servei Català de la Salut, així com de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i de les entitats amb la condició de poders adjudicadors que hi estiguin vinculades o en depenguin, a l'efecte del que estableixen els articles 4.1.n i 24.6 del Text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, del 14 de novembre. Les relacions del Consorci amb els ens, les entitats o els departaments de la Generalitat dels quals és mitjà instrumental i servei tècnic no tenen naturalesa contractual i s'articulen mitjançant encàrrecs de gestió" i, atès que l'AECT-HC és poder adjudicador dependent del Servei Català de la Salut, el CLILAB Diagnòstics ostenta la condició de mitjà propi respecte del l'AECT-HC als efectes del previst als articles 6 i 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

IV.- Que el CLILAB Diagnòstics disposa de recursos suficients per dur a terme el suport al laboratori general d'anàlisis clíniques de l'AECT-HC.

V.- Que el CLILAB Diagnòstics i l'AECT-HC manifesten la seva voluntat de signar un encàrrec de gestió amb vocació de col·laborar per avançar en la gestió dels laboratoris amb els millors estàndards de qualitat i oferint el millor nivell de servei.

 

Les parts contractants es reconeixen mútuament plena capacitat per a l'atorgament del present encàrrec de gestió de conformitat amb els següents:

 

PACTES

 

Primer.- Objecte de l'encàrrec

L'objecte del present contracte és el suport al laboratori general d'anàlisis clíniques per part de CLILAB Diagnòstics a l'AECT-HC segons els pactes següents.

 

Segon.- Àmbit de col·laboració

Sense perjudici d'altres que sorgeixin i es convinguin, són activitats derivades de la col·laboració que s'estableix en aquest document i relacionades amb el laboratori general d'anàlisis clíniques, les següents:

- Creació, si escau, d'un servei de recollida de mostres a l'AECT-HC per si és menester realitzar activitat d'anàlisis clíniques

- El processament de les mostres es realitzarà i gestionarà, principalment, als laboratoris de AECT-HC o, en cas que sigui necessari, a altres laboratoris externs que CLILAB Diagnòstics decideixi

- Assessorament en tot allò referent a l'activitat d'anàlisis clíniques al personal de l'AECT-HC

- Assessorament per part dels professionals especialistes de CLILAB Diagnòstics en les àrees d'anàlisis clíniques, bioquímica, microbiologia, hematologia i immunologia

- Propiciar la inclusió dels professionals especialistes de l'AECT-HC a les comissions tècniques del CLILAB Diagnòstics

- Possibilitat d'incloure l'AECT-HC en la cobertura facultativa de guàrdies localitzables realitzada pels especialistes de CLILAB Diagnòstics en horari 365 dies/24h; l'AECT-HC posarà a disposició del CLILAB Diagnòstics els accessos informàtics (SIL i HIS) i materials que necessiti (sistema digital de visualització d'imatges, etc.) per poder dur a terme la guàrdia localitzable

- Possibilitat de l'AECT-HC d'adscriure's a les licitacions de CLILAB Diagnòstics per a la realització de les proves i la renovació tecnològica

- Difusió del pla de formació de CLILAB Diagnòstics i propiciar la participació en el mateix als professionals de l'AECT-HC

- Possibilitat de rotació de personal tècnic o facultatiu de l'AECT-HC al CLILAB Diagnòstics

 

Tercer.- Vigència de l'encàrrec

Aquest encàrrec d'activitat serà vigent des del dia de la signatura i finalitzarà el dia 31 de desembre de 2024.

Abans de la seva expiració, es podrà prorrogar expressament en caràcter anual.

En aquestes pròrrogues, l'AECT HC i el CLILAB Diagnòstics podran reflectir les possibles modificacions del servei i econòmiques que se'n derivin.

PD: Els termes d'aquest redactat entorn a la vigència de l'encàrrec obeeix a que Intervenció tot conveni o encàrrec subjecte a partida pressupostària exigeix que sigui prorrogat anualment de forma expressa, no admet vigències més enllà d'una anualitat.

 

Quart.- Compensació econòmica: tarifes

La compensació econòmica per les activitats objecte del present encàrrec de gestió s'efectuarà d'acord amb les tarifes aprovades pel Consell Rector del CLILAB Diagnòstics tenint en compte el cost real de realització de les unitat produïdes.

1. Guàrdies localitzables

En el cas que l'AECT-HC sol·liciti al CLILAB Diagnòstics la prestació del servei d'assistència de guàrdies localitzables, s'aplicarà el cost del servei indicat a l'Annex I.

El cost es revisarà anualment segons el percentatge de l'increment retributiu anual fixat pel II Conveni SISCAT (o conveni que el substitueixi) per l'exercici corresponent.

2. Proves externes i internes

En el cas que l'AECT-HC sol·liciti al CLILAB Diagnòstics la prestació del servei de proves externes, s'aplicarà el cost del servei indicat a l'Annex II.

3. Serveis assistencials presencials

En el cas que l'AECT-HC sol·liciti al CLILAB Diagnòstics l'assessorament assistencial presencial, s'aplicarà el cost indicat a l'Annex III.

4. Anàlisis clíniques

En el cas que l'AECT-HC sol·liciti al CLILAB Diagnòstics la prestació del servei d'anàlisis clíniques, ja sigui a les instal·lacions de l'AECT-HC o de CLILAB Diagnòstics, la modalitat d'establiment del preu serà l'aplicació del preu unitari pactat per prova per cada una de les proves a l'activitat real. Les tarifes de preus a aplicar seran les que consten a l' Annex II, dividides en els grups recomanats per la SEAP.

En cas d'introducció de noves tècniques o serveis que no constin a l' Annex II, les tarifes es negociaran abans de ser incorporades.

En les determinacions analítiques en les que l'AECT-HC incorpori recursos propis la tarifa a aplicar es reduirà, tot aplicant un percentatge en cada cas, en funció de l'aportació que realitzi.

Les tarifes que s'adjunten a l'Annex II es revisaran anualment en aplicació de l'índex més alt entre l'IPC català i el percentatge de l'increment retributiu anual fixat pel II Conveni SISCAT (o conveni que el substitueixi) per l'exercici corresponent.

CLILAB Diagnòstics presentarà mensualment un informe de la realització dels serveis prestats durant el mes vençut, en suport electrònic, prèviament consensuat i amb els serveis peticionaris. L'AECT-HC pagarà als 30 dies següents a la data de la factura conformada.

En el cas que l'AECT-HC sol·liciti al CLILAB Diagnòstics altres serveis, indicats a l'Annex IV, d'assessorament en la gestió organitzativa i tècnica, de participació de professionals especialistes de l'AECT-HC a les comissions i plans de formació del CLILAB Diagnòstics o, entre altres, de rotació de personal tècnic i facultatiu del laboratori de l'AECT-HC en els serveis del CLILAB Diagnòstics, seran prestats sense contraprestació econòmica.

 

Cinquè.- Publicació de l'encàrrec

Es procedirà a la inscripció del present encàrrec en el Registre de Convenis i Contractes en l'àmbit de l'assistència sanitària pública, creat pel Decret 136/2007, de 19 de juny.

De conformitat amb el que disposa l'article 10.3 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, aquest encàrrec es publicarà al DOGC.

D'acord amb la Instrucció 7/2013 del Servei Català de la Salut i conforme a la Llei 19/2014, del 29, de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern aquest acord s'haurà de publicar en les pàgines webs de l'AECT-HC i el CLILAB Diagnòstics, respectivament.

 

Sisè.- Règim jurídic aplicable

El present encàrrec es regirà per allò establert en l'article 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per les seves pròpies previsions i en defecte d'aquestes per la legislació de caràcter administratiu que li resulti d'aplicació, sempre tenint en compte el que preveuen els Estatuts de l'AECT-HC i l'Estatut del CLILAB Diagnòstics, el qual te la condició de mitjà propi de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i de les entitats amb la condició de poders adjudicadors que hi estiguin vinculades o en depenguin.

 

Setè.- Protecció de Dades

El CLILAB Diagnòstics, com a encarregat del tractament, s'obliga al compliment de tot allò que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, en relació amb les dades de caràcter personal a les quals tingui accés amb ocasió del contracte.

D'acord amb l'article 28 RGPD l'AECT-HC i el CLILAB Diagnòstics formalitzaran un contracte d'encarregat de tractament (Annex V) efectuat conforme al dret de la Unió i dels estats membres, contracte que he vincular l'encarregat respecte del responsable i ha d'establir l'objecte, la durada, la naturalesa i la finalitat del tractament, així com el tipus de dades personals i categories d'interessats i les obligacions i els drets del responsable.

 

Vuitè.- Jurisdicció

Les controvèrsies que poguessin plantejar-se sobre la interpretació i execució d'aquest encàrrec, seran resoltes de mutu acord per les parts. En cas de mantenir discrepància, ambdues es parts es sotmetran als jutjats i tribunals competents de la ciutat de Barcelona.

 

I, perquè consti i en prova de conformitat i acceptació del contingut del present contracte, ambdues parts signen, per duplicat i a un sol efecte, en el lloc i data esmentat a l'encapçalament.

 

 

Puigcerdà, 26 de març de 2024

 

 

Rafael Comas Planas

Gerent

Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf

 

 

Manel Balcells i Díaz

President del Consell d'Administració

Agrupació Europea de Cooperació Territorial-Hospital de Cerdanya

 

 

 

Annex I. Guàrdies Localitzables

 

GUÀRDIES LOCALITZABLES

 

Descripció servei

Cost mensual

Participació de L'AECT-HC en les guàrdies localitzades de CLILAB Diagnòstics Analistes

Servei 24 hores x 365 dies a l'any

1.750.00 €

Participació de L'AECT-HC en les guàrdies localitzades de CLILAB Diagnòstics Microbiòlegs

Servei 24 hores x 365 dies a l'any

(Servei disponible a partir de setembre 2024)

500,00 €

 

 

Annex II

Realització de proves externes i internes

 

(Vegeu la imatge al final del document)

 

 

Annex III. Serveis assistencials presencials

 

SERVEIS ASSISTENCIALS PRESENCIALS

 

Descripció servei

Cost hora

Assessorament / Serveis assistencials presencials*

Preu hora facultatiu

52,00 €

 

*Aquest servei queda subjecte a la disponibilitat per part de CLILAB Diagnòstics per realitzar tasques assistencials presencials al laboratori de l'AECT-HC

 

 

Annex IV. Altres serveis oferts per CLILAB Diagnòstics sense contraprestació econòmica

 

ALTRES SERVEIS *

 

Descripció servei

Cost

Assessorament en l'organització de l'activitat d'anàlisis clíniques de l'AECT-HC

Assessorament en la internalització de proves i formació del personal de l'AECT-HC

Assessorament en la definició de perfils i gestió de la demanda

Assessorament en la normativa de qualitat ISO 9001 i ISO 15189

Participació de professionals de CLILAB Diagnòstics en les comissions facultatives de l'AECT-HC Participació de professionals especialistes de l'AECT-HC en les comissions tècniques de CLILAB Diagnòstics Adscripció de l'AECT-HC a les licitacions de CLILAB Diagnòstics

Participació del personal de l'AEC-HC en el pla de formació de CLILAB Diagnòstics

Rotació de personal tècnic i facultatiu del laboratori de l'AECT-HC en els serveis de CLILAB

Diagnòstics

   - €

   - €

   - €

   - €

   - €

   - €

   - €

   - €

   - €

 

* Aquests serveis seran prestats a sol·licitud de les parts i sense contraprestació econòmica

 

 

Annex V. Contracte encarregat de tractament

CONTRACTE D'ENCARREGAT DEL TRACTAMENT L'AGRUPACIÓ EUROPEA DE COOPERACIÓ TERRITORIAL - HOSPITAL DE CERDANYACOM A RESPONSABLE DE TRACTAMENT I CONSORCI DEL LABORATORI INTERCOMARCAL DE L'ALT PENEDÈS, L'ANOIA I EL GARRAF COM A ENCARREGAT DE TRACTAMENT

 

Puigcerdà, a la data de la signatura electrònica

 

REUNITS

D'una part, el Sr. Rafael Comas Planas, en nom i representació del Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf (CLILAB Diagnòstics) amb NIF Q5850025G, en la seva qualitat de gerent de l'entitat, d'acord amb l'apoderament efectuat al seu favor acordat pel notari de Barcelona (08006 - Barcelona) Sr. Carlos Masià Martí en data 19 d'octubre de 2017 i número de protocol 1346, apoderament que manifesta vigent i no revocat.

D'una part, el Sr. Manel Balcells, president del Consell d'Administració de l'AGRUPACIO EUROPEA DE COOPERACIO TERRITORIAL HOSPITAL DE CERDANYA (endavant AECT HC), constituïda per conveni subscrit el 26 d'abril de 2010 per la Generalitat de Catalunya, la República Francesa, l'Agència Regional de Salut del Llenguadoc-Rosselló i la Caixa Nacional de l'Assegurança dels Treballadors Assalariats, el qual va ser publicat per Resolució de 13 de desembre de 2010 (BOE 36, 11.2.2011), amb domicili a Puigcerdà, Camí d'Ur, número 31, codi postal 17520, amb CIF V-55.096.580 i inscrita a la Seguretat Social amb el número 17111257314, en virtut de l'Acord CA D2023-003 adoptat pel Consell d'Administració en la sessió que tingué lloc el dia 13 de gener de 2023.

 

EXPOSEN

   I. En la mateixa data que la d'aquest document, les parts han subscrit un contracte a fi de la gestió del servei d'anàlisis clíniques de l'AECT - HC.

   II. Atenent les obligacions establertes a la LO 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD-GDD), el RD 1720/2007 que desenvolupa la LOPD 15/1999, en allò que sigui aplicable i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la seva lliure circulació, en el contracte mencionat a l'exposició anterior les parts s'obliguen a subscriure el corresponent contracte d'encarregat del tractament.

En formalitzar aquest contracte, AECT - HC habilita a CLILAB Diagnòstics com a Encarregat de Tractament a fi de tractar, per compte del Responsable, les dades de caràcter personal necessàries i segons sigui necessari per dur a terme l'activitat convinguda en el contracte del que aquest document és annex, segons les següents:

 

CLÀUSULES

 

   1. Objecte

CLILAB Diagnòstics, quant que Encarregat del Tractament, mantindrà subjectes a secret professional i al deure de confidencialitat totes les dades de caràcter personal a què accedeixi amb motiu la gestió del servei d'assistència de guàrdies localitzables de l'AECT - HC a Puigcerdà, Responsable del Tractament, fins i tot després que finalitzi la relació entre les parts.

 

   2. Obligacions de l'Encarregat del Tractament

Segons responsabilitat pròpia, extensiva respecte de tot el seu personal i el de les entitats que, si escau, li prestin suport, l'Encarregat del Tractament s'obliga a:

   a. Tractament de les dades

   - Utilitzar les dades personals objecte de tractament, o les que reculli per a la seva inclusió, només per a la finalitat objecte d'aquest encàrrec i, per tant, a fi de la gestió del servei d'assistència de guàrdies localitzables de l'AECT - HC, sense que, en cap cas, les pugui utilitzar per a qualsevol altra finalitat.

   - Tractar les dades d'acord amb la normativa que les regula i les bones pràctiques pròpies de l'activitat de CLILAB Diagnòstics, així com de les instruccions del Responsable del Tractament, en el ben entès del deure de CLILAB Diagnòstics d'informar al Responsable del Tractament d'aquelles disposicions o actuacions que infringeixin.

   - No fer transferències a tercers països i a organitzacions internacionals, excepció feta que

   - Es garanteixi un nivell elevat de protecció d'aquestes dades acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades.

   - CLILAB Diagnòstics hagi informat prèviament al Responsable i hagi obtingut la seva aprovació per escrit.

   b. Registre de les activitats de Tractament

Mantenir un registre de totes les categories d'activitats de tractament que dugui a terme per compte del Responsable que contingui la informació requerida en cada cas i, si més no:

   1. La identificació del Responsable i de l'Encarregat del Tractament, així com de les dades de contacte dels delegats de protecció de dades respectius.

   2. Les categories de tractaments que realitzi per compte del Responsable del Tractament.

   3. Les transferències internacionals que realitzi, si és el cas, amb les identificacions i l'expressió de les garanties documentals que procedeixin.

   4. La descripció general de les mesures tècniques i organitzatives de seguretat relatives a:

   i. La seudonimització i el xifrat de dades personals.

   ii. La capacitat de garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

   iii. La capacitat de restaurar la disponibilitat i l'accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d'incident físic o tècnic.

   iv. El procés de verificació, avaluació i valoració regulars de l'eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives per garantir la seguretat del Tractament.

   c. Deure d'abstenir-se de comunicar les dades a tercers

Integra aquest deure el compromís de no comunicar, transferir, ni cedir les dades a terceres persones, físiques o jurídiques, sense l'autorització expressa del Responsable, en els supòsits legalment admissibles.

Tanmateix, l'Encarregat pot comunicar les dades a altres encarregats de tractaments del Responsable, segons siguin les seves instruccions i, en tot cas, identificant abans, per escrit, l'entitat a la que es destinin, les dades a comunicar i les mesures de seguretat que s'hi apliquin.

   d. Subcontractació

Integra aquest deure el compromís de no subcontractar cap de les prestacions que corresponents a l'Encarregat que comportin el tractament de dades personals, tret del que fa referència als serveis auxiliars necessaris per al normal funcionament dels seus serveis, si no és el cas que ho hagi comunicat prèviament i en deguda forma al Responsable, tot indicant els tractaments que pretengui subcontractar i la identificació del subcontractista i les seves dades de contacte i rebi expressa autorització.

L'Encarregat vincularà a la vegada també Encarregat del Tractament, al compliment de les obligacions establertes en aquest document i a les instruccions que dicti el Responsable, davant del qual l'Encarregat respondrà en tot cas.

   e. Notificació de violacions de la seguretat de les dades

L'Encarregat ha de notificar immediatament al Responsable, com a molt en 72 hores, al seu de correu electrònic, de les violacions de la seguretat de les dades personals al seu càrrec de les que tingui coneixement, juntament amb tota la informació rellevant per a la documentació i comunicació de la incidència i, en la mesura possible de

   1. Descripció de la naturalesa de la violació de la seguretat de les dades personals, inclosos, quan sigui possible, les categories i el nombre aproximat d'interessats afectats, i les categories i el nombre aproximat de registres de dades personals afectat.

   2. Identificació del delegat de protecció de dades a fi de la informació complementària de què disposi.

   3. Descripció de les possibles conseqüències de la violació.

   4. Descripció i/o proposta de les mesures adoptades per a corregir la violació i minimitzar- ne els efectes

   f. Col·laboració amb el Responsable del Tractament

L'Encarregat ha col·laborar amb el Responsable sempre que procedeixin avaluacions d'impacte relatives a la protecció de dades i quan siguin necessàries consultes prèvies a l'autoritat de control.

Mantenir a disposició del Responsable tota la informació que acrediti el compliment de les seves obligacions i la que sigui necessària a fi de les auditories o inspeccions que realitzi, encarregui o afectin a Responsable.

   g. Mesures de seguretat

L'Encarregat ha d'implantar les mesures de seguretat que li corresponguin i, en tot cas, els mecanismes que siguin adequats a fi de:

   1. Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

   2. Restaurar la disponibilitat i l'accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d'incident físic o tècnic.

   3. Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l'eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implantades per garantir la seguretat del tractament.

   4. Seudonimitzar i xifrar les dades personals, en qualsevol transmissió electrònica de dades personals:

   - per correu electrònic entre les entitats (domini hcerdanya.eu i domini cli.cat)

   - automatitzada entre sistemes informàtics, fent servir tecnologia adequada

   5. Garantir la protecció de les dades personals en format no electrònic durant el seu transport, ja siguin documents en paper, dispositius portàtils o mostres per analitzar o diagnosticar.

   6. Garantir la seguretat de les dades personals a les que pugui tenir accés, i que siguin adients per tal de garantir-la en cada un dels tractaments que es duguin a terme.

   7. Garantir la seguretat de les comunicacions amb l'AECT - HC.

   h. Delegat de Protecció de Dades

   1. El Responsable té designat un Delegat de Protecció de Dades essent les seves dades de contacte, als efectes de comunicar-ho al Encarregat:

dpd@ticsalutsocial.cat

Delegat de Protecció de Dades mancomunat Ambit públic de la Salut de la Generalitat de Catalunya

Fundació TicSalut i Social 08005 Barcelona

   2. L'Encarregat ha designat un Coordinador de Protecció de Dades (CPD), essent les seves dades de contacte, als efectes de comunicar-ho al Responsable:

cpd@cli.cat

C/Espirall s/n,

08720, Vilafranca del Penedès

Això no obstant, l'Encarregat té designat com a Delegat de Protecció de, el Delegat de Protecció de Dades mancomunat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, essent les seves dades de contacte, als efectes de comunicar-ho al Responsable:

dpd@ticsalutsocial.cat

Delegat de Protecció de Dades mancomunat

(àmbit públic de la Salut de la Generalitat de Catalunya)

Fundació TicSalut i Social Carrer de Roc Boronat, 81 08005 Barcelona

   i. Destinació de les dades una vegada finalitzada la prestació de serveis

En finalitzar la relació amb el Responsable, l'Encarregat ha de destruir les dades a què hagi accedit i conservi i, seguidament, lliurar al Responsable, un cop destruïts, el corresponent certificat de destrucció al Responsable del Tractament.

Tot i així, l'Encarregat pot conservar-ne una còpia, amb les dades degudament boquejades, mentre puguin derivar-se responsabilitats de l'execució de la prestació i amb un màxim de 10 anys des de la finalització de la relació contractual.

   j. Exercici de drets

Si bé l'atenció dels drets de les persones interessades contemplats en la normativa de protecció de dades, inclosos els d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició que s'exerceixi en el marc de la prestació de serveis correspon al Responsable, l'Encarregat ha de:

   1. Comunicar l'exercici dels drets al Responsable, com a molt, dins dels dos dies laborables següents al seu plantejament.

   2. Col·laborar en l'atenció de totes les peticions de drets que rebi el Responsable, lliurant, modificant o suprimint les dades que siguin necessàries.

   3. Col·laborar i donar suport al Responsable en la realització de l'avaluació de l'impacte en la protecció de dades personals de les operacions de tractament a realitzar per l'Encarregat, si s'escau.

   4. Obligacions del Responsable del Tractament

Correspon al Responsable del Tractament:

   1. Realitzar una avaluació de l'impacte en la protecció de dades personals de les operacions de tractament a realitzar per l'Encarregat, si s'escau.

   2. Realitzar les consultes prèvies que corresponguin.

   3. Vetllar, de forma prèvia i durant tot el Tractament, pel compliment de les obligacions que corresponen a l'Encarregat.

   4. Facilitar el dret d'informació en el moment de la recollida de les dades.

   5. Garantir la seguretat de les comunicacions amb CLILAB Diagnòstics i comunicar de manera diligent la detecció de qualsevol bretxa de seguretat en les sistemes de l'AECT-HC., que pugui comprometre la seguretat del sistema de comunicació entre CLILAB DIAGNÒSTICS i l'AECT-HC.

   5. Responsabilitat

L'Encarregat respon del compliment dels deures establerts en matèria de protecció de dades i, per tant, haurà d'indemnitzar i compensar al Responsable dels incompliments en què incorri; tant de les sancions econòmiques a què hagi de fer front, com dels danys i perjudicis que se'n derivin.

   6. Durada

Aquest contracte té la mateixa durada que el de prestació de serveis del que és annex i, per tant, és de QUATRE (4) anys, subjecte a les pròrrogues que, si és el cas, s'hi estableixin, tenint en compte allò que no s'extingeix per la finalització del contracte de serveis i mencionat a la clàusula primera.

   7. Notificacions

Tots els avisos, notificacions, autoritzacions i comunicacions relacionades amb aquest contracte s'han de formalitzar per escrit i es tindran per vàlidament realitzats quan constin per un mitjà que acrediti la recepció i el contingut, a les següents adreces:

 

AECT-HC

Camí d'Ur, 31

17520 - Puigcerdà

rpgd@hcerdanya.eu

 

CLILAB Diagnòstics

Sr. Rafael Comas Planas C/ Espirall s/n

08720- Vilafranca del Penedès

rcomas@cli.cat

 

   8. Llei i jurisdicció

Les parts es comprometen a interpretar, seguir i complir aquest contracte segons els termes de la llei espanyola que regeixi en la matèria; a tractar els conflictes que sorgissin atenent els principis que la inspiren i a resoldre els que resultessin insalvables sotmetent-los a la jurisdicció dels tribunals de Barcelona, amb renúncia a qualsevol altre fur que els correspongués.

 

I per tal que consti, firmen per duplicat a la ciutat i data expressada al principi.

 

Sr. Rafael Comas Planas

Gerent

Consorci del Laboratori Intercomarcal de l'Alt Penedès, l'Anoia i el Garraf

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
319451 {"title":"ANUNCIO por el que se hace público el encargo de gestión que formaliza la Agrupación Europea de Cooperación Territorial Hospital de Cerdanya al Consorcio del Laboratorio Intercomarcal de L'Alt Penedès, L'Anoia y El Garraf.","published_date":"2024-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"319451"} catalunya Agrupación Europea de Cooperación Territorial Hospital de Cerdanya (AECT-HC),Anuncios,DOGC,DOGC 2024 nº 9203 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-12/319451-anuncio-se-hace-publico-encargo-gestion-formaliza-agrupacion-europea-cooperacion-territorial-hospital-cerdanya-consorcio-laboratorio-intercomarcal-alt-penedes-anoia-garraf https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.