RESOLUCIÓN por la que se aprueba la oferta de empleo público ordinario de 2023 en el Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano.

Atesa la Llei 2/2023, del 16 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2023, que disposa que les ofertes d'ocupació pública i els instruments de gestió similars s'han d'aprovar en funció de les disponibilitats pressupostàries i de conformitat amb les previsions de caràcter bàsic que s'estableixi.

Atès que la Disposició addicional vigèsima tercera de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'estat, que remet a l'article 20.tres 2 de la mateixa norma, permet incrementar l'oferta pública del 2023 en les places derivades de les altes i baixes registrades durant l'exercici en curs, fins a la data d'aprovació de l'oferta.

Atès que, d'acord amb el contingut de l'article 70 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, l'oferta pública d'ocupació l'ha d'aprovar l'òrgan de govern de cada entitat legitimat al respecte, i s'ha de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

En virtut de les competències atorgades en matèria de personal al director general de l'Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, d'acord amb el que estableix l'article 11 dels Estatuts del Consorci i l'article 2.2.2 del seu Reglament de Règim Interior.

 

RESOLC

 

Primer- Aprovar l'oferta d'ocupació pública ordinària de 2023 per a l'Autoritat del Transport Metropolità, ATM, que consta a l'annex 1 d'aquesta resolució.

 

Segon- Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per tal de garantir la seva publicitat.

 

Tercer- Informar que les bases de les convocatòries, les fases i altres aspectes del procés de selecció per fer efectiva aquesta oferta pública es podran consultar a la pàgina web del Consorci https://www.atm.cat

 

Contra aquesta Resolució que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar una demanda davant la jurisdicció social, en el termini de dos mesos, d'acord amb el que preveu l'article 69 de la Llei 36/2011, reguladora de la jurisdicció social.

 

Barcelona, 29 de juny de 2024

 

Manuel Valdés López

Director general

 

 

ANNEX 1

 

I.- Places incloses en el Procés ordinari d'ATM

- 1 plaça del grup A-1-5

 

II.- Places que provenen de les altes i baixes registrades durant l'exercici en curs, fins a la data d'aprovació de l'oferta:

- 1 plaça del grup C-1-2

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
317331 {"title":"RESOLUCIÓN por la que se aprueba la oferta de empleo público ordinario de 2023 en el Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano.","published_date":"2024-07-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"317331"} catalunya Consorcio de la Autoridad del Transporte Metropolitano,DOGC,DOGC 2024 nº 9202,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-11/317331-resolucion-se-aprueba-oferta-empleo-publico-ordinario-2023-consorcio-autoridad-transporte-metropolitano https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.