ANUNCIO de referencia de la publicación en el BOPB del Anuncio sobre aprobación inicial de la modificación de los Estatutos.

Al Butlletí Oficial de la província de Barcelona de data 21 de juny de 2024 (número d'anunci CVE 202410113791.), s'ha publicat íntegrament l'aprovació inicial de la modificació dels Estatuts del Consorci de la Televisió Digital Local Pública del Garraf.

Per acord del Consell Plenari del Consorci per a la Gestió de la Televisió Digital Local Pública del Garraf de data 28 de maig de 2024, es va aprovar la modificació del text dels estatuts de l'entitat i que de conformitat amb allò que disposa l'article 118 i ss de la LRJSP , la LRBRL , EL TRLMRLC I ART 312 I SS DEL ROAS ,  es sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, mitjançant anuncis que s'insereixin en el Butlletí oficial de la Província, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la corporació simultàniament s'ha de donar audiència als interessats, Igualment es comunicarà als ajuntaments membres als efectes de la ratificació de la modificació dels Estatuts del Consorci Telegidital del Garraf.  Posteriorment el Consell Plenari del Consorci, amb la resolució prèvia dels suggeriments formulats , ha d'acordar l'aprovació definitiva de la modificació dels Estatuts del Consorci Teledigital havent-se de procedir a la publicació.

 

Vilanova i la Geltrú, 21 de juny de 2024

 

El secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
314595 {"title":"ANUNCIO de referencia de la publicación en el BOPB del Anuncio sobre aprobación inicial de la modificación de los Estatutos.","published_date":"2024-07-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"314595"} catalunya Consorcio para la Gestión de la Televisión Digital Local Pública de El Garraf,DOGC,DOGC 2024 nº 9201,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-10/314595-anuncio-referencia-publicacion-bopb-anuncio-aprobacion-inicial-modificacion-estatutos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.