ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Plan de movilidad urbana sostenible de Sant Celoni.

El Ple de l'Ajuntament de Sant Celoni en sessió del dia 27.06.2023 va acordar:

 

Primer. Aprovar definitivament el Pla del mobilitat urbana sostenible de Sant Celoni (PMUS), redactat per l'empresa DOYMO SA, segons el document final presentat en data 19.12.2023 per l'equip redactor i que incorpora les prescripcions establertes en els informes preceptius emesos en els tràmits escaients.

 

Segon. Notificar al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural l'aprovació definitiva del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Celoni (PMUS) fent constar que la documentació indicada a l'article 28.2 de la Llei 6/2002 estarà disponible en un enllaç específic de la web municipal i que l'òrgan específic a qui s'ha encomanat el seguiment del pla és el que determina l'acord sisè dels presents acords.

 

Tercer. Notificar al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i a l'Autoritat del Transport Metropolità de l'Àrea de Barcelona l'aprovació definitiva del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Celoni (PMUS).

 

Quart. Posar a disposició de les administracions públiques afectades i de les persones físiques i jurídiques que hagin participat en els tràmits de consulta i participació pública la documentació complerta del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Celoni (PMUS) i els seus informes complementaris, d'acord amb el que estableix l'article 28.2 de la Llei 6/2009, mitjançant un enllaç específic de la web municipal.

 

Cinquè. Publicar l'acord d'aprovació definitiva del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Celoni (PMUS) al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al taulell d'anuncis electrònic.

 

Sisè. Encomanar l'avaluació i el seguiment dels objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Celoni (PMUS) a l'Àrea municipal de Seguretat ciutadana.

 

Es podran consultar el Pla de mobilitat urbana sostenible de Sant Celoni i la documentació establerta per normativa a l'enllaç del web municipal (www.santceloni.cat):

https://www.seu-e.cat/ca/web/santceloni/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/normativa-plans-i-programes/plans-i-programes-260

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte administratiu en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci, tal com estableix l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Alternativament, es pot interposar directament recurs davant el Jutjat Contenciós administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia de la recepció d'aquesta notificació, d'acord els articles 8.1, 25.1 i 46.1 de la Llei 29/1998 reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Sant Celoni, 3 de juliol de 2024

 

Eduard Vallhonesta Alarcón

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
314560 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Plan de movilidad urbana sostenible de Sant Celoni.","published_date":"2024-07-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"314560"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Celoni,DOGC,DOGC 2024 nº 9201 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-10/314560-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-plan-movilidad-urbana-sostenible-sant-celoni https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.