EDICTO sobre aprobación definitiva por urgencia del Proyecto ejecutivo para la renovación de la red de abastecimiento de agua potable en la calle Palou.

La Junta de Govern Local en sessió ordinària en data 18 de juny de 2024 va adoptar entre d'altres, els acords que a continuació es traslladen:

La xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Palou està formada per canonades de fibrociment les quals es troben en un estat precari i en grau d'envelliment avançat, superant així la seva vida útil.

L'estat de les canonades provoca l'aparició d'una sèrie d'avaries recurrents, les quals provoquen deficiències en el servei i molèsties als veïns.

L'objecte d'aquest Projecte és el definir i valorar les obres necessàries per a la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Palou. Aquestes obres fan referència a enderrocs de paviments i reposicions, excavacions de rases i instal·lació de canonades, vàlvules i hidrants, així com la renovació de les escomeses existents al tram de les obres.

Aquest projecte es contempla dins de la segona addenda pel període 2024-2030 al contracte de gestió del servei municipal de subministrament d'aigua potable de Sant Pere de Ribes, aprovada per Ple en la sessió Ordinària en data 19 de març de 2024, com a actuació nº1 prevista d'executar durant l'any 2024.

En sessió Ordinària de Junta de Govern Local en data 30 d'abril del 2024, es resol amb estat favorable la proposta de resolució de l'expedient número: 060302/2024/1, Aprovació inicial per urgència del projecte executiu per a la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Palou, al TM de Sant Pere de Ribes.

En data del 14 de maig de 2024 es publica en el BOPB, sotmetre'l al tràmit d'informació pública durant el termini de 15 dies que comptaran des de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Vist que en data 5 de juny de 2024 i un cop transcorregut el període de 15 dies d'informació publica no s'han fet al·legacions al projecte, es proposa l'aprovació definitiva per urgència del Projecte executiu per a la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Palou, al TM de Sant Pere de Ribes.

Vist l'informe de la prefectura del servei emès en data 7 de juny de 2024, pel Arquitecte tècnic Xavier Raventós Moreno, arquitecte tècnic i per Lluís Martínez Cruz, Cap d'àmbit en funcions d'Espai Públic i Edificis Municipals, es proposa a la Junta de Govern Local que adopti els següents acords:

 

Primer.- Aprovació definitiva per urgència del projecte executiu per a la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Palou, al TM de Sant Pere de Ribes segons les següents partides pressupostàries:

CODI PAM:

PROGRAMA:

ORGÀNIC:

ECONÒMIC:

IMPORT (IVA INCLÒS): 311.796,26 €

FASE DE LA DESPESA: NO GENERA DESPESA. S'inclou dins de l'addenda al contracte de gestió del servei municipal de subministrament d'aigua.

 

Segon.- Aplicar el procediment de tramitació d'urgència prevista a l'article 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú per l'aprovació definitiva per urgència del projecte executiu per a la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable al carrer Palou, al TM de Sant Pere de Ribes.

 

Tercer.-Sotmetre'l al tràmit d'informació pública durant el termini de 7 dies que comptaran des de l'endemà de la publicació del corresponent anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

També es publicarà a l' e-tauler i al web de l'Ajuntament:

https://www.santperederibes.cat/ajuntament/informaciourbanistica/projectes/vigents

Durant aquest període les persones interessades podran tenir vista de l'expedient a l'objecte que, si s'escau, puguin formular les al·legacions que considerin, davant del Registre General de l'Ajuntament.

 

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar potestativament recurs de reposició davant l'òrgan que va dictar l'acte, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i/o Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El termini màxim per a dictar i notificar la resolució d'aquest recurs serà d'un mes a comptar des de la data de presentació del recurs en el registre corresponent. Contra la resolució d'aquest recurs o la desestimació presumpta del mateix, no es pot interposar cap recurs administratiu, a excepció del recurs extraordinari de revisió en els casos previstos a l'article 125.1 de l'esmentada norma.

Exhaurida la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, de conformitat amb l'article 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació o en el termini màxim de sis mesos a comptar des de l'endemà de la seva desestimació presumpta del recurs interposat.

No es podrà interposar aquest recurs fins que no sigui resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició interposat.

No obstant això, podran interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient.

 

Sant Pere de Ribes, 26 de juny de 2024

 

Abigail Garrido Tinta

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
312010 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva por urgencia del Proyecto ejecutivo para la renovación de la red de abastecimiento de agua potable en la calle Palou.","published_date":"2024-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"312010"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Ribes,DOGC,DOGC 2024 nº 9200 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-09/312010-edicto-aprobacion-definitiva-urgencia-proyecto-ejecutivo-renovacion-red-abastecimiento-agua-potable-calle-palou https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.