EDICTO relativo a la convocatoria y las bases reguladoras del proceso de provisión provisional, mediante comisión de servicios, con carácter urgente e inaplazable, de un puesto de trabajo de régimen funcionarial de coordinador/a de servicios educativos (grupo A1, nivel 26) por el sistema de movilidad interadministrativa.

Per decret d'Alcaldia núm 2024/3170 de data 2 de juliol de s'aproven la convocatòria i les bases reguladores del procés de provisió provisional, mitjançant comissió de serveis, amb caràcter urgent i inajornable, d'un lloc de treball de règim funcionarial de Coordinador/a de Serveis Educatius (Grup A1, nivell 26), que es transcriu a continuació:

 

 

CONVOCATORIA D'UN PROCÈS DE PROVISIÓ PROVISIONAL, MITJANÇANT COMISSIÓ DE SERVEIS INTERADMINISTRATIVA, D'UN LLOC DE TREBALL DE COORDINADOR/A DE SERVEIS EDUCATIUS NIVELL 26, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1 A L'AJUNTAMENT DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT.

 

Vista la proposta de la Cap d'Àrea de Recursos Humans per l'aprovació de la convocatòria, d'un procés de provisió provisional, mitjançant comissió de serveis, amb caràcter urgent i inajornable, d'un lloc de treball de règim funcionarial de Coordinador/a de Serveis Educatius (Grup A1, nivell 26), per a la realització de les tasques de Coordinació de Serveis Educatius.

Vist que, ateses les característiques de la plaça i el lloc de treball esmentat anteriorment, així com la necessitat de cobrir-la amb caràcter d'urgència per poder assegurar el funcionament del servei, es fa necessari comptar amb una persona que acrediti experiència en la funció pública local.

Atès el que disposen els articles 185 i 186 e) del Decret 214/1990, Reglament del personal al Servei de les Entitats Locals, en relació a la possibilitat d'acordar la comissió de serveis per l'exercici temporal d'un lloc de treball inclòs en la relació de llocs de treball d'una Administració pública.

Per tot això en exercici de les competències que m'han sigut conferides a la Legislació de Règim Local.

 

HE RESOLT

 

PRIMER.- Aprovar la convocatòria i les bases reguladores del procés de provisió provisional, mitjançant comissió de serveis, amb caràcter urgent i inajornable, d'un lloc de treball de règim funcionarial de Coordinador/a de Serveis Educatius (Grup A1, nivell 26) per a la realització de les tasques de Coordinador/a de Serveis Educatius., amb les següents característiques:

 

1.- Descripció del Lloc de treball

- Denominació del lloc de treball: COORDINADOR/A DE SERVEIS EDUCATIUS

- Grup d'Accés: A1

- Nivell: 26

- Retribució: 44.462,25 euros any

 

2.- Requisits de participació

- Estar ocupant plaça com a funcionari/ària de carrera del mateix grup, d'aquest Ajuntament o d'altres administracions públiques.

- Titulació requerida: Llicenciatura en Pedagogia, Psicopedagogia o Psicologia.

- Acreditació del coneixement de la llengua catalana de nivell C-1.

- Romandre en servei actiu o en qualsevol altre situació administrativa, que faculti a l'administració d'origen a autoritzar una comissió de serveis.

- No estar incurs en cap de les causes de pèrdua de la condició de funcionari/ària establertes a l'article 63 del Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'Octubre.

- Romandre un mínim de 2 anys en el lloc de treball actual, llevat dels cassos següents:

- Que el seu lloc de treball hagi estat objecte de supressió, per reestructuració administrativa, o mesura de racionalització de l'organització o plans d'ocupació.

- Que siguin funcionaris que romanguin en situació d'adscripció provisional o en altre situació administrativa que comporti la obligació de participar en els concursos de trasllats.

- Quan s'ocupi una plaça de lliure designació i es participi en una convocatòria de concurs

- Quan es tracti de proveir llocs del mateix departament

- Quan es tracti de proveir llocs de comandament o singulars, cas en el qual el temps mínim de permanència amb destinació definitiva en llocs del mateix nivell serà d'un any.

Tots els requisits hauran de reunir-se en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.

 

3.- Forma de provisió del lloc de treball:

Provisió provisional en Comissió de Serveis

 

4.- Funcions del lloc de treball

És responsable del bon funcionament del Departament; de la millora de l'eficàcia i eficiència de les feines i procediments que es realitzen; de la planificació, direcció, coordinació i avaluació del desenvolupament de les activitats e iniciatives educatives portades a terme als centres assignats al seu Departament; de la redacció d'informes tècnics dins el seu àmbit ; de dirigir i avaluar la feina que desenvolupa el personal al seu càrrec; i aquelles altres funcions anàlogues que li siguin assignades pels seus superiors.

 

5.- Durada.

D'un any, prorrogable per un any més d'acord amb la normativa vigent.

 

6.- Requisits de valoració

Valoració de mèrits

La puntuació màxima de la valoració dels mèrits serà de 40 punts segons els barems de mèrits que es defineixen a continuació:

6.1 Experiència professional comportarà la puntuació màxima de 20 punts de la fase de concurs, segons detall:

A.1) Experiència en places de l'Administració Pública que siguin del mateix grup de titulació i amb les funcions corresponents a les del cos, escala, categoria o equivalent al qual pertany la plaça convocada: 0,30 punts per mes treballat.

A.2). Experiència en places de l'Ajuntament convocant que siguin d'un grup de titulació i del cos, escala, categoria o equivalent, diferent al de la plaça convocada: 0,15 punts per mes treballat.

En els processos que permetin l'accés a ocupants de places d'àrees d'activitat o funcionals diferents a les que són pròpies de la convocatòria, només es valorarà com a mèrit l'adscripció a llocs de treball directament relacionats amb les funcions dels llocs de treball proveïts per les places convocades.

Es valorarà com a mèrit l'experiència professional que té la persona treballadora en les funcions i tasques de la plaça convocada. Aquesta experiència s'ha de valorar de forma superior a l'experiència en la plaça que li habilita per poder participar en la promoció interna.

A.3). Haver ingressat a l'administració local d'acord amb el barem següent:

a) mitjançant oposició lliure: 2 punts

b) mitjançant concurs - oposició: 1,5 punts

c) mitjançant concurs: 0,75 punts

6.2. Formació acadèmica i altres mèrits comportarà la puntuació màxima de 20 punts, segons el detall:

- Formació reglada

Es tindrà en compte la titulació relacionada o rellevant per desenvolupar les funcions del lloc de treball, igual o superior a la requerida per participar en el procés selectiu específic o del mateix nivell, sempre i quan aquesta no sigui la que s'ha aportat com a requisit per accedir a la convocatòria, fins a un màxim de 10 punts, d'acord amb el barem següent:

 

Places del grup A

Postgrau o màster no reglat

3 punts

Màster universitari (reconeixement reglat)

3,5 punts

Titulació universitària

4 punts

 

 

- Formació complementària

La formació s'haurà d'acreditar segons allò aprovat a les bases generals i fins a un màxim de 10 punts.

Per acreditar els títols de formació reglada: diploma oficial o rebut de pagament de les taxes per a la seva obtenció.

Per acreditar els títols de formació complementària: els certificats han de fer constar l'entitat organitzadora, la denominació del curs, la durada en hores, el programa del curs, l'assistència amb o sense aprofitament.

Els cursos que superin les 50 hores s'hauran d'acompanyar del programa amb el nombre d'hores dedicat a cada mòdul.

Per obtenir la puntuació de cada persona es sumaran els certificats i títols i, un cop obtingut el nombre d'hores  total, s'aplicarà el barem següent:

 

CONTINGUT Nº HORES

PUNTUACIÓ TOTAL

(amb aprofitament)

ESPECÍFICA

20 a 50

1

51 a 100

2

101 a 175

3,36

176 a 250

4,32

251 a 325

6,24

326 a 400

8,16

> 400

9,6

GENERAL

20 a 50

0,48

51 a 100

0,96

101 a 200

1,44

201 a 250

1,92

> 250

2,4

 

 

SEGON.- Publicar la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com al taulell d'anuncis de la Corporació i a la seu electrònica municipal: Oferta pública-Ajuntament de Cornellà (cornella.cat). Un cop realitzada la publicació inicial de la convocatòria, totes les publicacions successives seran publicades únicament a la seu electrònica de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

 

TERCER.- Aprovar l'obertura d'un termini de presentació de sol·licituds de 10 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació al DOGC d'aquestes bases i convocatòria, on les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud.

Malgrat que es recomana fer ús de la via telemàtica, la sol·licitud es podrà presentar per qualsevol dels mitjans previstos a la Llei 39/2015, d'1 d'Octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (des d'ara LPACAP).

En la sol·licitud de participació, es posarà de manifest que es reuneixen les condicions exigides, signant expressament la Declaració Responsable que aquesta inclou.

Les sol·licituds han d'anar acompanyades de la següent documentació:

- Fotocòpia compulsada de DNI, NIE o passaport en vigor.

- Fotocòpia compulsada o certificat titulació requerida per participar a la convocatòria.

- Currículum Vitae actualitzat

- Vida laboral actualitzada

- Certificat de serveis prestats, que acrediti estar ocupant la plaça com a funcionari de carrera.

- Acreditació coneixement llengua catalana nivell suficiència. Certificat C1.

- Documentació acreditativa dels mèrits al·legats (certificat d'assistència/aprofitament a cursos de formació i perfeccionament, altres titulacions relacionades amb el lloc de treball i contractes laborals/nomenaments funcionari/a).

Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en dissabte, s'entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

 

QUART.- Constituir la comissió de valoració que emetrà informe de idoneïtat fomentat en criteris de mèrit i capacitat discrecionalment apreciats, en base a l'experiència dels sol·licitants desenvolupant llocs de treball realitzant funcions similars o iguals al convocat, estudis i formació específica relacionada amb les funcions i tasques a desenvolupar i altres aspectes curriculars que pugui aportar la persona aspirant. Igualment es valorarà l'experiència i coneixement amb caràcter general a l'Administració local.

Aquesta estarà format per:

- Presidenta: Cap de l'Àrea de Gestió d'Educació

- Vocal: Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans

- Vocal: Coordinadora d'Educació Infantil

- Secretari/a: la Sra. Secretaria General d'aquest Ajuntament, o funcionari en qui delegui (amb veu , però sense vot)

En cas que sigui necessari es podrà realitzar entrevista per verificar el perfil professional dels candidats.

 

CINQUÈ.- Donar compte de la present resolució a la Pròxima Junta de Govern Local que es celebri.

 

Cornellà de Llobregat, 2 de juliol de 2024

 

L'alcalde

 

Per delegació de firma segons Decret núm. 3121/2023 de 22 de juny de 2023.

Sonia Jiménez López

Cap de l'Àrea de Gestió de Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
311979 {"title":"EDICTO relativo a la convocatoria y las bases reguladoras del proceso de provisión provisional, mediante comisión de servicios, con carácter urgente e inaplazable, de un puesto de trabajo de régimen funcionarial de coordinador\/a de servicios educativos (grupo A1, nivel 26) por el sistema de movilidad interadministrativa.","published_date":"2024-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"311979"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9200 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-09/311979-edicto-relativo-convocatoria-bases-reguladoras-proceso-provision-provisional-comision-servicios-caracter-urgente-e-inaplazable-puesto-trabajo-regimen-funcionarial-coordinador-servicios-educativos-grupo-a1-nivel-26-sistema-movilidad-interadministrativa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.