EDICTO sobre aprobación inicial del Plan de movilidad de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró (exp. GENE2020003824 - X2020003918).

Mitjançant el present Edicte es deixa sense efecte l'edicte publicat el dia 25 d'abril de 2024 al Tauler d'Edictes de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, per omissió d'adjuntar el Projecte del Pla de Mobilitat de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

La data d'informació pública comença a transcórrer a partir de la publicació d'aquest edicte.

 

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de data 22 d'abril de 2024, va adoptar el següent acord:

 

"Primer.- Aprovar inicialment el Pla de Mobilitat de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró redactat per l'empresa AIE MULTICRITERIA - MCRIT.

 

Segon.- De conformitat amb l'article 21.2 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental es proposa publicar l'acord en el Butlletí Oficial de la província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com en el tauler d'anuncis de la Corporació i al Web Municipal durant 45 dies hàbils, advertint que la consulta es dirigeix tant al públic en general com a les persones físiques o jurídiques que es considerin interessades d'acord amb l'article 4 de la Llei estatal 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Tercer.- De conformitat amb l'article 22.1 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, simultàniament al tràmit d'informació pública, es proposa sotmetre a consulta la versió inicial del pla de mobilitat urbana de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, acompanyat de l'estudi ambiental estratègic, als següents interessats:

1) Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat

2) Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic. Vector aire

3) Oficina Catalana del Canvi Climàtic

4) Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica

5) Subdirecció General de Transport Públic per carretera i Mobilitat

6) Servei de Ports

7) Consell Comarcal del Baix Empordà

8) Diputació de Girona

9) Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

10) Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

11) Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

12) Consorci del Transport Públic - Àrea de Girona

13) Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya

14) Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya

15) Col·legi de Geòlegs de Catalunya

16) Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

17) Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Industrials de Catalunya

18) Associació Espanyola Prevenció d'accidents de Trànsit

19) Fundació RACC

20) Associació per a la Promoció del Transport Públic

21) Associació Catalana de Municipis i Comarques

22) Federació de Municipis de Catalunya

23) Ecologistes en Acció

24) Catalunya Camina

25) Fundació Mobilitat Sostenible i Segura

26) Associació de Naturalistes de Girona"

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva i esgota la via administrativa, podeu interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la seva publicació., davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Girona.

Potestativament podeu interposar prèviament recurs de reposició, davant de l'òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes, a comptar del dia següent al d'aquesta publicació. Si transcorre el termini d'un mes a comptar del dia següent al de la data d'interposició del recurs de reposició, sense que hagi estat dictada i notificada la resolució expressa, el recurs de reposició s'entendrà desestimat, i en aquest cas, el recurs contenciós administratiu podrà interposar-se en el termini de sis mesos a comptar del dia següent al de la data en què presumptament s'hagi desestimat el recurs de reposició.

Tot això sens perjudici de qualsevol altre recurs o reclamació que considereu convenient d'interposar.

 

Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, 3 de juliol de 2024

 

Maurici Jiménez Ruiz

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
311976 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Plan de movilidad de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró (exp. GENE2020003824 - X2020003918).","published_date":"2024-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"311976"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró,DOGC,DOGC 2024 nº 9200 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-09/311976-edicto-aprobacion-inicial-plan-movilidad-castell-aro-platja-aro-agaro-exp-gene2020003824-x2020003918 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.