ANUNCIO relativo a la rectificación de errata en el Anuncio sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección para la creación de una bolsa de trabajo de personal administrativo, escala administración general, subescala administrativa, grupo C, subgrupo C1, funcionario/a interino/a, publicado en el DOGC núm. 9192, de 27.6.2024.

Anunci sobre rectificació d'errada de la inserció amb número 2024-5523 publicada al BOP de Tarragona de data 28 de juny de 2024, amb número 9192 publicada al DOGC el dia 27 de juny de 2024, i publicació del dia 27 de juny de 2024 a la seu electrònica i Portal de Transparència de l'Ajuntament d'Alcover referent a la convocatòria del procés per seleccionar el personal que ha de formar part d'una Borsa de treball de personal administratiu, escala Administració General, Subescala Administrativa, Grup C, Subgrup C1, funcionari-ària interí/na, tal com s'indica a continuació:

 

A la base setena, procés de selecció, apartat 7.2.2 Experiència (màxim 4 punts).

On diu:

Es valorarà l'experiència prèvia com a administratiu/va, subgrup C1, en qualsevol administració pública territorial amb independència del tipus de contractació/nomenament amb un màxim de 4 punts. Es valoraran els mesos treballats fins la data màxima per presentar les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu. La distribució d'aquests 4 punts es realitzarà de la forma següent:

En l'administració pública desenvolupant tasques i funcions de la categoria d'administratiu subgrup C1, ja sigui en propietat, interí o en règim laboral, sempre que com a mínim hagi figurat 3 mesos en la respectiva plantilla. A raó de 0,060 punts per mes complert.

Ha de dir:

Es valorarà l'experiència prèvia com a administratiu/va, subgrup C1, o auxiliar administratiu/va, subgrup C2, en qualsevol administració pública territorial amb independència del tipus de contractació/nomenament amb un màxim de 4 punts. Es valoraran els mesos treballats fins la data màxima per presentar les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu. La distribució d'aquests 4 punts es realitzarà de la forma següent:

En l'administració pública desenvolupant tasques i funcions de la categoria d'administratiu subgrup C1, o auxiliar administratiu/va, subgrup C2, ja sigui en propietat, interí o en règim laboral, sempre que com a mínim hagi figurat 3 mesos en la respectiva plantilla. A raó de 0,060 punts per mes complert en la categoria d'administratiu/va subgrup C1, i de 0,040 punts per mes complert en la categoria d'auxiliar administratiu/va subgrup C2.

 

El que es fa públic als efectes escaients.

 

Alcover, 4 de juliol de 2024

 

Robert Figueras Roca

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
311969 {"title":"ANUNCIO relativo a la rectificación de errata en el Anuncio sobre aprobación de las bases y la convocatoria del proceso de selección para la creación de una bolsa de trabajo de personal administrativo, escala administración general, subescala administrativa, grupo C, subgrupo C1, funcionario\/a interino\/a, publicado en el DOGC núm. 9192, de 27.6.2024.","published_date":"2024-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"311969"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Alcover,DOGC,DOGC 2024 nº 9200 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-09/311969-anuncio-relativo-rectificacion-errata-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proceso-seleccion-creacion-bolsa-trabajo-personal-administrativo-escala-administracion-general-subescala-administrativa-grupo-c-subgrupo-c1-funcionario-interino-publicado-dogc-num-9192-27-6-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.