ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras para el otorgamiento de Bonos Grama en moneda local digital para estimular la compra en el comercio local por parte de las personas jóvenes de Santa Coloma de Gramenet.

El Ple de l'Ajuntament en sessió de data 27 de maig de 2024 ha aprovat inicialment les Bases reguladores per a l'atorgament de "Bons Grama" en Moneda Local Digital per a estimular la compra al comerç local per part de les persones joves de Santa Coloma de Gramenet.

Aquestes bases s'han publicat en el BOP de Barcelona en data 6 de juny de 2024, restant a exposició pública per un termini de 20 dies hàbils, a comptar des de la inserció de l'anunci en el BOPB. En aquest termini les persones interessades poden examinar l'expedient i fer les al·legacions que estimin oportunes a les Bases esmentades, d'acord amb el que disposa l'article 26.3 de l'Ordenança General de Subvencions, en relació amb l'article 124.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

Aquestes Bases s'entendran definitivament aprovades si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el període d'informació pública, publicant-se el text íntegre d'aquestes en el Butlletí Oficial de la Província.

La documentació corresponent es pot consultar en les dependències municipals del Departament de Comerç, Fires i Disciplina de Mercats, situades a la plaça Olimpo, núm. 3 de Santa Coloma de Gramenet, i a la pàgina web municipal a l'apartat d'exposicions públiques administratives (www.gramenet.cat).

 

Santa Coloma de Gramenet, 27 de juny de 2024

 

Esteve Serrano Ortín

Primer tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Promoció Econòmica, Ocupació, Serveis Interns i Economia

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
309995 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de las bases reguladoras para el otorgamiento de Bonos Grama en moneda local digital para estimular la compra en el comercio local por parte de las personas jóvenes de Santa Coloma de Gramenet.","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"309995"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet,DOGC,DOGC 2024 nº 9199 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-08/309995-anuncio-aprobacion-inicial-bases-reguladoras-otorgamiento-bonos-grama-moneda-local-digital-estimular-compra-comercio-local-parte-personas-jovenes-santa-coloma-gramenet https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.