EDICTO sobre aprobación inicial de la constitución de una sociedad mercantil pública de carácter supramunicipal para la prestación de servicios funerarios (CO 33/2024).

El Ple dels ajuntaments de Reus, Salou, Constantí i Vila-seca, en sessions de 15, 20, 22 i 27 de març de 2024, respectivament, van aprovar definitivament l'expedient, així com la «Memòria justificativa per a l'exercici de l'activitat econòmica de serveis funeraris d'àmbit supramunicipal- març 2024», justificativa de la conveniència i oportunitat de dita iniciativa pública per raons d'interès general.

En execució de dits acords, en data 21 de juny de 2024, el ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat inicialment la constitució d'una societat mercantil pública de caràcter supramunicipal amb la denominació social «FUNECAMP SERVEIS FUNERARIS MUNICIPALS, S.A.», així com els estatuts que han de regir aquesta societat, els quals s'incorporen annex a aquest acord.

De conformitat amb els articles 227, 212.5 i 201.1 b) del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, l'acord de constitució i els estatuts se sotmeten a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, a comptar des del dia següent a la darrera publicació al tauler electrònic d'edictes de l'Ajuntament de Reus, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb l'article 30.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, sobre procediment administratiu comú de les administracions públiques, per a l'examen i la presentació d'al·legacions, reclamacions i o suggeriments a l'acord adoptat i als estatuts.

L'acord i la memòria aprovada, així com l'expedient relatiu a la constitució de societat mercantil pública de caràcter supramunicipal es troben disponibles, per a la seva consulta, a la seu electrònica municipal de l'ajuntament de Reus, a l'espai següent, accedint a través d'aquest enllaç:

https://seu.reus.cat/seu/informacioPublicaAnunciPublic/categories/11563

Les persones que no disposin dels mitjans electrònics i no es trobin obligats a relacionar-se electrònicament amb l'administració poden consultar presencialment el contingut d'aquest expedient, acudint a les dependències del departament de Coordinació d'Empreses Municipals i Defensa Jurídica de l'Ajuntament de Reus, prèvia sol·licitud de cita prèvia, que podran demanar mitjançant un missatge de correu electrònic a l'adreça defensajuridica@reus.cat, o bé trucant al telèfon 977 010 098.

Transcorregut el termini atorgat, el ple de la Corporació resoldrà les al·legacions que, si s'escau, s'hagin presentat i procedirà a resoldre definitivament sobre la constitució d'una societat mercantil pública de caràcter supramunicipal amb la denominació social «FUNECAMP SERVEIS FUNERARIS MUNICIPALS, S.A.» i els seus estatuts.

 

Reus, 3 de juliol de 2024

 

Josep Alberich Forns

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
309988 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la constitución de una sociedad mercantil pública de carácter supramunicipal para la prestación de servicios funerarios (CO 33\/2024).","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"309988"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Reus,DOGC,DOGC 2024 nº 9199 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-08/309988-edicto-aprobacion-inicial-constitucion-sociedad-mercantil-publica-caracter-supramunicipal-prestacion-servicios-funerarios-co-33-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.