ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del Plan especial urbanístico (PEU) de ordenación de la ampliación de un establecimiento de gestión, tratamiento y valorización de residuos (núm. 22/24).

La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària de data 27 de juny de 2024, va prendre els següents acords:

 

"Primer.- Aprovar inicialment el Pla Especial Urbanístic d'ordenació de l'ampliació d'un establiment de gestió, tractament i valorització de residus situat al polígon 2, parcel·la 25, promogut per DESFERRES CATALUNYA SL, i redactat per Jordi Queral Llaberia i Alicia Gil Plana, i l'Estudi Ambiental Estratègic que l'acompanya, redactat per Econia, enginyeria i consultora ambiental i signat per Meritxell Barroso Saura i Marta Canales Rodríguez, que ha tingut en compte l'informe de 18 de gener de 2023 de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Catalunya Central i el document d'abast redactat el 26 de maig de 2023, per la tècnica d'avaluació ambiental dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, en els termes que obren en l'expedient.

 

Segon.- Sotmetre el Pla Especial Urbanístic i l'Estudi Ambiental Estratègic que s'acompanya aprovats inicialment a l'acord anterior a un període d'informació pública i de consultes durant quaranta-cinc (45) dies, mitjançant anunci a la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'adreça: https://artes.eadministracio.cat/info.0, en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i en el diari Ara.

Durant aquest període quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho perquè es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents.

 

Tercer.- Concedir audiència, simultàniament a la informació pública, als ajuntaments limítrofs amb el d'aquest municipi.

 

Quart.- Citar personalment al tràmit d'informació pública a les persones propietàries dels terrenys que siguin compresos.

 

Cinquè.- Efectuar, igualment, les consultes que procedeixin a les Administracions Públiques afectades i al públic interessat.

 

Sisè.- Sol·licitar informe als organismes afectats per raó de les seves competències sectorials.

 

Setè.- Sol·licitar informe a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona que haurà de ser emès en el termini de dos mesos, entenent-se que és favorable en cas de no ser emès en termini.

 

Vuitè.- Règim de recursos. Aquesta resolució no es pot impugnar, per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit no qualificat."

 

L'acord d'aprovació inicial, no es pot impugnar per tractar‐se d'un acte administratiu de tràmit no qualificat.

 

La documentació es pot consultar a les oficines de l'ajuntament d'Artés (carrer Barquera núm.41) de dilluns a divendres de 9 a 13 h i a la pàgina web municipal (www.artes.cat).

 

Artés, 28 de juny de 2024

 

Enric Forcada Valiente

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
309962 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del Plan especial urbanístico (PEU) de ordenación de la ampliación de un establecimiento de gestión, tratamiento y valorización de residuos (núm. 22\/24).","published_date":"2024-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"309962"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Artés,DOGC,DOGC 2024 nº 9199 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-08/309962-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-plan-especial-urbanistico-peu-ordenacion-ampliacion-establecimiento-gestion-tratamiento-valorizacion-residuos-num-22-24 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.