ANUNCIO sobre aprobación definitiva de unos proyectos de obra.

La Comissió de Govern del Consell Comarcal del Solsonès, en la sessió de data 6 de març de 2024, ha aprovat inicialment els següents projectes d'obres:

- Projecte bàsic i d'execució de les obres d'arranjament i reparació de camins de la xarxa de camins d'interès comarcal (xarxa veïnal i rural) a la comarca del Solsonès - anualitat 2024 - PAVIMENTACIÓ AMB MESCLA BITUMINOSA EN CALENT I DOBLE TRACTAMENT SUPERFICIAL-, per l'import de 581.339,07 € IVA inclòs.

- Projecte bàsic i d'execució de les obres d'arranjament i reparació de camins de la xarxa de camins d'interès comarcal (xarxa veïnal i rural) a la comarca del Solsonès - anualitat 2024 - PAVIMENTACIÓ AMB FORMIGÓ I CUNETS-, per l'import de 251.175,83 € IVA inclòs.

Aquests projectes d'acord amb el que disposa l'article 235.2 c) del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 37 del Decret 179/95, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals, han estat exposats al públic pel termini de trenta dies, a comptar des de la data de publicació en el BOP de Lleida núm. 52 de 13/03/2024, així com en el DOGC núm. 9124 de 18/03/2024 i en el tauler d'anuncis de l'entitat.

Durant el termini d'informació pública s'han presentat al·legacions les quals han estat resoltes per la Comissió de Govern del Consell Comarcal del Solsonès, en la sessió de data 29 de maig de 2024.

Així la Comissió de Govern de l'entitat en la sessió de data 12 de juny de 2024 ha aprovat definitivament els projectes assenyalats els quals mantenen els mateixos imports.

 

Solsona, 26 de juny de 2024

 

Benjamí Puig i Riu

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305486 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de unos proyectos de obra.","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305486"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Solsonès,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305486-anuncio-aprobacion-definitiva-proyectos-obra https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.