EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto constructivo de la obra para la adecuación del entorno de la subcomisaría ubicada en Can Burrassó.

El Consell de Presidència del Consell Comarcal del Gironès del propassat 8 de maig de 2024 va aprovar inicialment el projecte constructiu de l'obra titulada Projecte per a l'adequació de l'entorn de la Sots-Comissaria ubicada a Can Burrassó amb un pressupost d'execució del contracte de l'obra de 262.949,73 euros, més 55.219,44 euros d'IVA, amb un import total de 318.169,17 euros.

L'acord i l'expedient s'han sotmès a informació pública dels interessats per un termini de trenta dies, mitjançant edicte publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 93, del 14 de maig de 2024, i al tauler d'anuncis del Consell Comarcal del Gironès (e-Tauler). En no haver-se presentat al·legacions ni cap reclamació dins el termini d'exposició pública, l'acord i l'expedient han quedat elevats a definitius, la qual cosa es fa pública per a general coneixement, en compliment del que regula l'art. 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

Contra aquest acord, que és definitiu i posa fi a la via administrativa, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant del Jutjat del Contenciós Administratiu de Girona en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació. Potestativament podeu interposar prèviament recurs de reposició davant del Consell de Presidència en el termini d'un mes, a comptar del dia següent al d'aquesta publicació, de conformitat amb el que estableix l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre. Si transcorre el termini d'un mes a comptar del dia següent al de la data d'interposició del recurs de reposició sense que hagi estat dictada i notificada resolució expressa, el recurs de reposició s'entendrà desestimat, en quin cas, el recurs contenciós administratiu podrà interposar-se en el termini de 6 mesos a comptar del dia següent al de la data en què presumptament s'hagi desestimat el recurs de reposició, de conformitat amb el que preveu la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. Tot això sens perjudici que si ho considereu convenient pugueu interposar altres recursos que creieu més oportuns.

 

Girona, 27 de juny de 2024

 

Sònia Gràcia i Xuclà

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305484 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto constructivo de la obra para la adecuación del entorno de la subcomisaría ubicada en Can Burrassó.","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305484"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Gironès,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305484-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-constructivo-obra-adecuacion-entorno-subcomisaria-ubicada-can-burrasso https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.