EDICTO sobre aprobación del avance de planeamiento del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Santa Margarida de Montbui (exp. 95/2024).

Edicte pel que es fa públic que l'Ajuntament Ple en sessió extraordinària de data 20 de juny de 2024, es van adoptar els següents ACORDS:

 

"Primer.- APROVAR, l'Avanç de Planejament del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal POUM de Santa Margarida de Montbui, que consta dels següents documents:

Memòria

Plànols d'informació

Plànols de Proposta i Alternatives

Memòria Social

Document inicial Estratègic redactat per l'equip d'ambientòlegs Anthesis Lavola.

 

Segon.- SOTMETRE l'expedient a informació pública pel termini de 45 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la darrera publicació de l'anunci corresponent en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a dos diaris de premsa periòdica de més divulgació en l'àmbit municipal, i a l'e-Tauler a més de penjar a la web els documents íntegres del POUM per a la seva consulta, per tal que les persones interessades puguin consultar la documentació i formular els suggeriments, alternatives o les al·legacions que en el seu cas creguin convenients, ja sigui en horari d'atenció al públic de forma presencial a l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, carretera de Valls, 57, o bé telemàticament a través de la seu electrònica municipal www.montbui.cat .

D'acord amb la Disposició addicional desena del Text Refós de la Llei d'Urbanisme el termini d'exposició al públic s'ampliarà en un mes en cas que coincideixi parcialment o totalment amb el mes d'agost de 2024.

 

Tercer.- TRAMETRE simultàniament al període d'informació pública la documentació de l'avanç del POUM juntament amb el Document Inicial Estratègic al Departament de Territori per obtenir el document d'abast (DA) de l'OTAA i l'informe urbanístic territorial (ITU) de la Comissió Territorial d'Urbanisme."

 

Exp. Núm. 95/2024

 

Santa Margarida de Montbui, 27 de juny de 2024

 

Jordi Gasulla Sabaté

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305466 {"title":"EDICTO sobre aprobación del avance de planeamiento del Plan de ordenación urbanística municipal (POUM) de Santa Margarida de Montbui (exp. 95\/2024).","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305466"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Margarida de Montbui,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305466-edicto-aprobacion-avance-planeamiento-plan-ordenacion-urbanistica-municipal-poum-santa-margarida-montbui-exp-95-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.