ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo parcial para el año 2024.

Es fa públic que mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 2024/637 de data 28 de juny de 2024, s'ha aprovat l'Oferta Pública d'Ocupació parcial del personal al servei de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort per a l'any 2024, d'acord amb el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals amb el detall següent:

 

PERSONAL LABORAL

 

DENOMINACIÓ

GRUP

Nº PLACES

FORMA ACCÉS

PEÓ/NA D'OBRES

E

1

CONCURS-OPOSICIÓ

 

 

Contra la present Resolució, que és definitiva en via administrativa, es podrà interposar recurs de reposició davant aquesta Alcaldia, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent a la seva publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

També es podrà interposar recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu amb seu a Barcelona, en el termini de dos mesos, de conformitat amb allò establert als articles 30, 114.c i 112.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa.

En cas d'optar per la interposició del recurs de reposició, no podran interposar recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi notificat la resolució expressa del recurs o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què podrà entendre`s desestimant per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú.

 

El Pont de Vilomara i Rocafort, 28 de juny de 2024

 

Enric Campàs Serra

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305458 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo parcial para el año 2024.","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305458"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Pont de Vilomara i Rocafort,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305458-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-parcial-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.