EDICTO sobre aprobación de la lista de admitidos y excluidos, la composición del tribunal calificador y la fecha del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, de una plaza de técnico/a medio/a de recursos humanos (grupo A2), vacante en la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Palamós y que consta incluida en la oferta pública de empleo para el año 2023.

L'Alcaldia Presidència, en data 27 de juny de 2024, ha dictat, entre d'altres, la següent resolució, la qual es fa pública pel seu coneixement.

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local de data 27 de març de 2024, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria del procés selectiu, mitjançant concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a mig de Recursos Humans (grup A2), vacant a la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Palamós i que figura inclosa a l'oferta pública d'ocupació per l'any 2023.

Vistes les sol·licituds presentades per prendre part a l'esmentat procés selectiu i un cop finalitzat el període de presentació d'instàncies (3 de juny de 2024) i d'acord amb el que disposa la base cinquena.

Aquesta Alcaldia-presidència en ús de les seves atribucions que li confereix l'art. 53 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, en data d'avui.

 

RESOL

 

PRIMER.- Aprovar la llista d'admesos i exclosos corresponent al procés selectiu, mitjançant concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a mig de Recursos Humans (grup A2):

 

Admesos:

 

 

COGNOMS I NOM

DNI

1

BENITEZ ORDOÑEZ, YOLANDA

***3634**

2

BENITEZ VARO, CLARA

***3086**

3

CANOSA FERNANDEZ, ANGEL LUIS

***9190**

4

COMI GARCIA, MARIONA

***7674**

5

CONTRERAS CANO, MIRIAM

***3586**

6

DE SANROMA DELLA, JORDI

***2387**

7

DEULOFEU GATIUS, MARGARITA

***2262**

8

GAMEZ ESMERADO, MARIA ISABEL

***3079**

9

GOMEZ MARTINEZ, MARIA LUISA

***2190**

10

GUDAYOL MATEU, MARIONA

***7520**

11

MARTIN MANGAS, CARLOS

***4889**

12

MESA CÁRDENAS, FÉLIX

***3821**

13

NOGUE BORI, LIDIA

***0379**

14

ROCA SOLENCH, OLGA

***1240**

15

SANCHEZ RODRIGUEZ, YOLANDA

***2762**

16

SANTAMARÍA JELONCH, XAVIER

***5584**

17

SEGURA MATEU, MARIA

***9390**

18

SOLENCH BERTRAN, PAU

***6886**

19

TAULER BERMUDEZ, REMI

***2974**

 

 

Exclosos:

 

 

COGNOMS I NOM

DNI

Motiu d'exclusió

1

ARCAS PEREZ, MARTA

*****

(1)

2

FRIGOLA ALBALAT, ANNA

***3903**

(2)

 

(1) No haver presentat la fotocòpia del DNI o no tenir-lo vigent un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies.

(2) Presentació de la instància forma de termini.

 

SEGON.- Determinar la composició del tribunal qualificador d'aquest procés selectiu:

PRESIDENT/A:

Titular: Sra. Anna Ribas Bardera

Suplent: Sr. Miquel Coma Tarrés

VOCALS:

- Un/a representant de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, a proposta de la mateixa escola:

Titular: Sra. Susana Vega Roca

Suplent: Sra. Anna Soler Morales

- Tres vocals designats entre el personal de la Corporació o d'una altra administració, un dels quals, actuarà com a secretari:

Titular: Sra. Caterina Giménez Gelpí

Suplent: Sra. Mila Rubio Saubí

Titular: Sra. Ivonne Navales Rubio

Suplent: Sr. Miquel Martí Llambrich

Titular: Sra. Maite Oliveras Martinez, secretària titular del tribunal.

Suplent: Sra. Clara Maymí Ladrón, secretària suplent del tribunal.

Hi podrà assistir un observador sindical proposat per la junta de personal.

Assessors

El tribunal estarà assessorat de tècnics experts amb veu però sense vot.

Prova de català: Sra. Rosa Orpina i Argemí

Prova psicotècnica: ORGANIGRAMA

 

TERCER.- Que el tribunal es constitueixi el dia 11 de novembre de 2024, a les 9:00 hores, a a les Galeries Carme, carrer Dídac Garrell i Tauler, 10 - 1ª planta, Palamós.

Els aspirants admesos queden convocats a les 9:30 hores del mateix dia i lloc anteriorment esmentats, i hauran de comparèixer amb el DNI.

 

QUART.- Determinar l'aspirant que haurà de realitzar la prova de coneixements de la llengua catalana, atès que no ha acreditat tenir coneixements equivalents al nivell C1 del Marc Europeu Comú de Referència (MECR):

 

Cognoms i Nom

DNI/NIE

DEULOFEU GATIUS, MARGARITA ***2262**

 

 

CINQUÈ.- En les proves que no puguin realitzar-se de manera simultània, les actuacions començaran pels aspirants el primer cognom dels quals comenci per la lletra E d'acord amb el sorteig efectuat en el seu dia, seguint-se l'ordre alfabètic.

 

SISÈ.- Que aquesta resolució es publiqui al DOGC i al tauler d'edictes electrònic de l'ajuntament, als efectes d'esmena de defectes, reclamacions o recusació dels membres del tribunal, disposant d'un termini de 10 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la seva publicació.

 

SETÈ.- Que, un cop iniciades les proves selectives, els successius anuncis de la celebració de la resta d'exercicis es publicaran en el tauler d'edictes electrònic de la corporació.

 

Palamós, 2 de juliol de 2024

 

Lluís Puig Martorell

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305456 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la lista de admitidos y excluidos, la composición del tribunal calificador y la fecha del proceso de selección, mediante concurso-oposición libre, de una plaza de técnico\/a medio\/a de recursos humanos (grupo A2), vacante en la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Palamós y que consta incluida en la oferta pública de empleo para el año 2023.","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305456"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palamós,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305456-edicto-aprobacion-lista-admitidos-excluidos-composicion-tribunal-calificador-fecha-proceso-seleccion-concurso-oposicion-libre-plaza-tecnico-medio-recursos-humanos-grupo-a2-vacante-plantilla-personal-funcionario-ayuntamiento-palamos-consta-incluida-oferta-publica-empleo-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.