ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Reglamento de uso de los módulos de aparcamiento seguro y de alta rotación de bicicletas y vehículos de movilidad personal de Montornès del Vallès.

Anunci  pel que es fa públic que, mitjançant acord de Ple de 2 de maig de 2024, es va aprovar inicialment l'expedient de creació del servei d'estacionament segur i d'alta rotació de bicicletes i vehicles de mobilitat personal de Montornès del Vallès en mòduls d'aparcament, en la seva forma de prestació per gestió directa, el Reglament d'ús dels mòduls d'aparcament, i l'establiment del servei públic local d'acord amb la Memòria justificativa i el projecte d'establiment del servei.

En compliment del que disposen els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i l'article 178 del Decret Llei 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, l'expedient i el text es van sotmetre al tràmit d'informació pública pel període de trenta dies hàbils. L'anunci es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de 7 de maig de 2024, i al Diari Oficial de la Generalitat de 10 de maig de 2024, i a l'e-tauler del 10 de maig al 21 de juny de 2024. Havent expirat el termini d'informació pública el dia 21 de juny de 2024 sense que s'hagin presentat reclamacions, ni al·legacions, en compliment de l'acord plenari, es considera aprovat definitivament.

El text íntegre del reglament d'ús dels mòduls d'aparcament segur i d'alta rotació de bicicletes i vehicles de mobilitat personal de Montornès del Vallès, és va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 28 de juny de 2024.

Aquest reglament entrarà en vigor transcorreguts quinze dies hàbils comptats des de l'endemà al de la publicació definitiva al Butlletí Oficial de la Província, per tant el dia 22 de juliol de 2024.

 

Montornès del Vallès, 28 de juny de 2024

 

José A. Montero Domínguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305454 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Reglamento de uso de los módulos de aparcamiento seguro y de alta rotación de bicicletas y vehículos de movilidad personal de Montornès del Vallès.","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305454"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Montornès del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305454-anuncio-aprobacion-definitiva-reglamento-uso-modulos-aparcamiento-seguro-alta-rotacion-bicicletas-vehiculos-movilidad-personal-montornes-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.