EDICTO sobre aprobación inicial de la Memoria valorada de los trabajos de rehabilitación y mantenimiento de las instalaciones del museo Molí Paperer de Capellades (exp. 2023/1729).

Edicte 2024/59

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 20 de juny de 2024 va prendre el següent acord:

 

PRIMER- Aprovar la memòria valorada dels treballs de rehabilitació i manteniment necessàries pel correcte ús de l'edifici Museu, reconegut com a Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN), amb un pressupost d'execució per contracte de 104.184,81 € (IVA inclòs), essent la base 86.103,15 € més l'IVA del 21% 18.081,66.euros promogut per l'Organisme autònom municipal i redactat per l'arquitecte tècnica Sra. Núria Mora Diaz.

 

SEGON- L'aprovació d'aquesta memòria valorada resta condicionada a l'autorització de la realització de les citades obres per part del Departament de Cultura, Comissió Territorial del Patrimoni Cultural, de conformitat amb l'article 34 de la llei 9/1993, de 30 de setembre, del Patrimoni Cultural Català (LPCC)

 

TERCER.-Sotmetre a informació pública l'esmentada memòria , pel termini de trenta dies i ordenar la publicació al Butlletí oficial de la província i al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya i exposar en el tauler d'edictes municipal.

 

El que es posa en general coneixement a fi de que qualsevol interessat pugui presentar-hi al·legacions.

 

Capellades, 1 de juliol de 2024

 

Salvador Vives Alari

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
305443 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la Memoria valorada de los trabajos de rehabilitación y mantenimiento de las instalaciones del museo Molí Paperer de Capellades (exp. 2023\/1729).","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"305443"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Capellades,DOGC,DOGC 2024 nº 9198 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-05/305443-edicto-aprobacion-inicial-memoria-valorada-trabajos-rehabilitacion-mantenimiento-instalaciones-museo-moli-paperer-capellades-exp-2023-1729 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.