ANUNCIO sobre aceptación de las delegaciones a favor de la Diputación de Lleida, a través del Organismo Autónomo de Gestión y Recaudación de Tributos Locales, de las facultades que tienen varios ayuntamientos y otros entes en materia de recaudación en vía ejecutiva de tributos, precios públicos y otros conceptos.

D'acord amb el que disposa l'article 7 del Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, s'anuncia que el Ple de la Corporació va acordar acceptar les delegacions a favor de la Diputació de Lleida, a través de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, de les facultats que tenen els ajuntaments i altres ens que seguidament es detallen, en matèria de recaptació en via executiva dels següents tributs, preus públics i altres conceptes:

 

Ple de 17 de febrer de 2022

Entitat / Conceptes

 

Consell Comarcal de les Garrigues

- Preu Públic corresponent a la prestació del servei de menjador escolar.

 

Torms, Els:

- Impost sobre construccions, instal.lacions i obres.

- Taxa de servei de distribució d'aigua.

- Taxa de servei de clavegueram.

- Taxa pel servei de recollida d'escombraries.

- Taxa de conservació del cementiri.

 

Tornabous:

- Impost sobre construccions, instal.lacions i obres.

- Contribucions especials.

- Taxa per llicències urbanístiques.

 

Ple de 17 de març de 2022

Entitat / Conceptes

 

Torrefarrera:

- Cànon de concessions.

- Reintegrament d'ingressos indeguts.

- Reintegrament de subvencions.

- Multes i Sancions.

 

Ple de 22 de desembre de 2022

Entitat / Conceptes

 

Guixers

- Multes per infraccions de transit de l'Ordenança reguladora de l'Espai natural de Serra de Bastets al municipi de Guixers.

 

Térmens

- Taxa per ocupació del domini públic local amb taules, cadires, tribunes, taulats i altres elements anàlegs amb finalitat lucrativa.

 

Entitat Municipal Descentralitzada de Rocallaura

- Taxa per a la conservació i el manteniment de la xarxa de clavegueram.

- Taxa per a la concessió i el manteniment dels drets funeraris, i la conservació i el manteniment del cementiri municipal de Rocallaura.

- Taxa per a la gestió dels residus urbans.

- Taxa pera la gestió del subministrament d'aigua potable.

- Contribucions especials.

- Quotes urbanístiques.

- Expropiacions.

 

Consell Comarcal de l'Alt Urgell

- Per la prestació patrimonial pública de caràcter no tributari (PPPNT) del servei de menjador prestat a través de l'empresa pública Iniciatives Alt Urgell S.A.

 

Alfés

- Taxa cementiri.

 

Aitona

- Reintegraments de pagament indeguts.

- Despeses originades a l'Administració per la demora del contractista en el compliment de les seves obligacions, i dels danys i perjudicis ocasionats a aquesta amb motiu de l'execució del contracte o pel seu incompliment.

- Despeses originades a l'Administració per l'existència de vicis o defecte de béns construïts o subministrats o dels serveis prestats duran el termini de garantia que s'hagi previst en els contractes.

- Danys als béns de domini públic.

 

Castellnou de Seana

- Multes, sancions i ingressos d'execucions subsidiàries.

 

Consell Comarcal del Pla d'Urgell

- Expedients sancionadors per infraccions en abocament d'aigües residuals.

 

Granyanella

- Servei abastament aigua potable municipi.

- Impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

 

Miralcamp

- Execució subsidiària.

 

Talarn

- Concessions administratives.

- Taxa d'aigua.

- Taxa de clavegueram.

- Llicències d'obres.

 

Lleida, 5 de juny de 2024

 

Joan Talarn i Gilabert

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
303064 {"title":"ANUNCIO sobre aceptación de las delegaciones a favor de la Diputación de Lleida, a través del Organismo Autónomo de Gestión y Recaudación de Tributos Locales, de las facultades que tienen varios ayuntamientos y otros entes en materia de recaudación en vía ejecutiva de tributos, precios públicos y otros conceptos.","published_date":"2024-07-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"303064"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9197,Organismo Autónomo de Gestión y Recaudación de Tributos Locales de la Diputación de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-04/303064-anuncio-aceptacion-delegaciones-favor-diputacion-lleida-traves-organismo-autonomo-gestion-recaudacion-tributos-locales-facultades-tienen-varios-ayuntamientos-otros-entes-materia-recaudacion-via-ejecutiva-tributos-precios-publicos-otros-conceptos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.