ANUNCIO sobre ratificación de un nombramiento de personal eventual del Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat y de modificación posterior de varios puestos de trabajo de personal eventual de la mencionada plantilla.

El canvi de titularitat de l'Alcaldia - Presidència de l'Ajuntament de l' Hospitalet de Llobregat, al Ple de l'Ajuntament, en sessió de 15 de juny de 2024, va comportar el cessament automàtic del personal eventual, de conformitat amb el que l'art. 194 en relació amb el 42.3 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General preveuen, i ambdós preceptes posats en relació amb l'art. 104 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril Reguladora de les Bases de Règim Local i l'art. 12.3 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

 

Es fa públic que per decret d'alcaldia RES/1070/2024 de data 22 de juny de 2024, s'ha resolt:

 

PRIMER.- RATIFICAR , amb efectes retroactius del 16 de juny de 2024, el nomenament del personal eventual, d'acord amb l'article 39.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, a les persones i als llocs de treball de la plantilla de personal eventual, següents:

- Assessor/a d'Alcaldia : Cristina Salido Cabo

- Assessor/a nivell 1 : Lluís Esteve Garnés

- Assessor/a nivell 1 : Mario Ruiz Camps

- Assessor/a nivell 1 : Maria Ángeles Sariñena Hidalgo

- Assessor/a nivell 2 : Álex Porqueras Llopis

- Assessor/a nivell 2 : Dolores López López

- Assessor/a nivell 2 : Roberto González Hernández

- Assessor/a nivell 2 : Manuel Peña Infantes

- Assessor/a nivell 2 : Juan José Blázquez Gallego

- Assessor/a nivell 3 : Ramon Oriola Fernández

- Assessor/a nivell 3 : Juan Felipe Guevara Lozada

- Assessor/a nivell 3 : Antonio Carlos González Quirós

- Assessor/a nivell 3 : Ricard Raquer Poncela

- Assessor/a nivell 4 : Mónica Soria Verdión

- Assessor/a nivell 4 : Carlos Juan Hernández

- Assessor/a nivell 4 : David Maya Prieto

- Assessor/a nivell 4 : Maria Isabel Aguayo Díez

- Assessor/a nivell 4 : María Ibáñez Lechado

 

SEGON.- MODIFICAR les adscripcions amb efectes data prevista de resolució del 21 de juny de 2024, del nomenament del personal eventual de la plantilla vigent, als llocs de treball següents:

- Assessor/a d'Alcaldia : Mario Ruiz Camps

- Assessor/a nivell 1 : Juan Manuel Peña Infantes

- Assessor/a nivell 1 : Ricard Raquer Poncela

- Assessor/a nivell 3 : María Ibáñez Lechado

 

TERCER.- DONAR de baixa en Seguretat Social i tramitar la liquidació de les retribucions corresponents, al personal eventual que estava nomenat, amb efectes del 15 de juny del 2024, i que va cessar automàticament per aplicació del que preveuen els arts. 194 en relació amb el 42.3 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General, i el 104 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril Reguladora de les Bases de Règim Local i l'art. 12.3 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, següent:

Assessor/a nivell 1 : Maria Carmen González Durán.

Assessor/a nivell 2 : Cristina Santón Ramiro.

Assessor/a nivell 3 : David Torres González.

 

QUART.- INFORMAR que en conseqüència, amb els nomenaments, modificacions i cessaments anteriors, restaran vacants en la plantilla de personal eventual, els llocs de treball següents:

- 2 lloc de treball d'Assessor/a Nivell 2

- 3 llocs de treball d'Assessor/a Nivell 3

- 1 lloc de treball d'Assessor/a Nivell 4

 

El que es fa públic, en compliment del que disposen l'art. 10 del Reglament del personal al servei de les entitats locals, aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol i l'art. 304.3 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

L'Hospitalet de Llobregat, 26 de juny de 2024

 

Margarida Rodríguez Lleonart

Cap de Servei de Planificació i Desenvolupament dels Recursos Humans (Decret 4465/2019, de 22 de maig)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
303025 {"title":"ANUNCIO sobre ratificación de un nombramiento de personal eventual del Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat y de modificación posterior de varios puestos de trabajo de personal eventual de la mencionada plantilla.","published_date":"2024-07-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"303025"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Hospitalet de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9197 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-04/303025-anuncio-ratificacion-nombramiento-personal-eventual-ayuntamiento-hospitalet-llobregat-modificacion-posterior-varios-puestos-trabajo-personal-eventual-mencionada-plantilla https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.