EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual núm. 14 del Plan general, para el nuevo cuartel de bomberos (exp. GENE2024004467).

Per acord del Ple de la Corporació, en sessió de data 17 de juny de 2024, es va aprovar inicialment la Modificació puntual número 14 del Pla General, per a la nova caserna de bombers,

S'adopten les mesures de suspensió la tramitació de plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, com també de suspendre l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, en els àmbits en què les noves determinacions comportin una modificació del règim urbanístic.

Es sotmet l'esmentat acord a informació pública per termini d'un mes, mitjançant edictes que s'han de publicar al DOGC, a un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació en l'àmbit municipal al qual es refereixi el projecte en tramitació, i al taulell electrònic municipal. Els edictes hauran de contenir les indicacions que estableix l'article 23.3 del Decret 305/2006. Així mateix, en l'exposició pública s'ha d'exposar, a més del Pla que s'aprova inicialment, el document a que fa referència l'article 8.5 del Decret Legislatiu 1/2010, per tal que qualsevol persona interessada pugui examinar la documentació de la present modificació a les dependències municipals, així com presentar les al·legacions que considerin oportunes.

S'exposa l'expedient i tot l'actuat al Departament d'Obres i Urbanisme de l'Àrea d'Acció Territorial i Medi Ambient, carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4, 2a planta, de dilluns a divendres, i de 9 a 14 hores.

 

Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró, 26 de juny de 2024

 

Maurici Jiménez Ruiz

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
303019 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación puntual núm. 14 del Plan general, para el nuevo cuartel de bomberos (exp. GENE2024004467).","published_date":"2024-07-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"303019"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró,DOGC,DOGC 2024 nº 9197 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-04/303019-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-puntual-num-14-plan-general-nuevo-cuartel-bomberos-exp-gene2024004467 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.