EDICTO sobre aprobación de la lista definitiva de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de ingeniero/a técnico/a de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Reus, mediante el sistema de concurso-oposición y turno libre, sujeta al proceso de estabilización, e incluida en la oferta pública de empleo para el año 2019 (RRHH 947/2022).

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient número 2022022171 de data 16 de desembre de 2022 es van aprovar les bases específiques que han de regir el procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'enginyer/a tècnic/a de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Reus, subjecta al procés d'estabilització, i inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2019.

Atès que les esmentades bases van ser publicades als butlletins oficials corresponents, al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament i a la web municipal http://www.reus.cat.

Atès que per Decret del regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern número 2024011705 de data 8 de maig de 2024 es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses en l'esmentat procés de selecció.

Atès que per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern número 2024014393, de data 3 de juny de 2024 es va aprovar novament la llista provisional de persones admeses i excloses i es va atorgar un nou termini de 10 dies hàbils per presentar al·legacions.

Atès que aquest nou termini per presentar al·legacions ha finalitzat en data 21 de juny de 2024.

Vist l'establert a l'article 54.e) del Decret núm. 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al servei dels ens locals i disposicions concordants i vistes les competències que estableix l'article 21.1 g) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim local i l'article 53.1.h) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya.

Vist el que estableix la base tercera de les bases de la convocatòria i la reglamentació aplicable, i per Decret del Regidor delegat de l'Àrea de Serveis Generals, Hisenda i Bon Govern número 2024016617, de data 27 de juny de 2024, s'ha resolt:

 

Primer. Aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés de selecció per a la provisió en propietat d'una plaça d'enginyer/a tècnic/a de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Reus, mitjançant el sistema de concurs oposició i torn lliure,subjecta al procés d'estabilització, i inclosa a l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2019, que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Reus i a la web municipal www.reus.cat.

 

Segon. Nomenar el tribunal de la selecció que estarà format per les persones següents:

Presidenta: Sra. Ana Belén Sánchez Monterroso (titular)

Sra. Anna M. Cepeda Molero (suplent)

Vocals: Sra. Alexandra Llorens Garcia (titular)

Sr. Ramón Castellví Andreu (suplent)

Sr. Èdgar Roselló Garsavall (titular)

Sr. Marc Prades Vilanova (suplent)

Sr. Sergi Xancó Altés (titular)

Sra. Elena Pijoan Ferrando (suplent)

Secretària: Sra. M. Elena Manuel Abelló (titular)

Sra. Irene Noelia Gómez Santos (suplent)

 

Tercer. Convocar, de conformitat l'establert a la base sisena de les bases específiques i la base vuitena de les Bases generals reguladores dels processos selectius per a la cobertura definitiva de les places vacants de personal funcionari i de personal laboral de l'Ajuntament de Reus, incloses a les Ofertes Públiques d'Ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal, mitjançant el sistema de concurs oposició, a la realització prova teòrica i la prova pràctica de la fase d'oposició, el proper dia 11 de juliol de 2024 a les 9:00 hores al Centre Cívic el Carme (Pl. Patacada, 10 43201 Reus), amb el DNI i bolígraf, per tal d'iniciar el procés selectiu.

 

Reus, 28 de juny de 2024

 

El secretari general

 

P. d. s.

Trinitat Castro Salomó

Coordinadora de Projectes i Programes Especials

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
301326 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la lista definitiva de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la provisión en propiedad de una plaza de ingeniero\/a técnico\/a de la plantilla de personal funcionario del Ayuntamiento de Reus, mediante el sistema de concurso-oposición y turno libre, sujeta al proceso de estabilización, e incluida en la oferta pública de empleo para el año 2019 (RRHH 947\/2022).","published_date":"2024-07-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"301326"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Reus,DOGC,DOGC 2024 nº 9196 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-03/301326-edicto-aprobacion-lista-definitiva-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-provision-propiedad-plaza-ingeniero-tecnico-plantilla-personal-funcionario-ayuntamiento-reus-sistema-concurso-oposicion-turno-libre-sujeta-proceso-estabilizacion-e-incluida-oferta-publica-empleo-ano-2019-rrhh-947-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.