ANUNCIO relativo a la convocatoria y las bases para proveer, mediante nombramiento provisional, comisión de servicios o acumulación, el puesto de trabajo de interventor/a del Ayuntamiento de Deltebre.

L'Ajuntament de Deltebre té la necessitat de cobrir el lloc de treball d'Interventor/a, vacant actualment a la plantilla de personal funcionari, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el que preveu l'article 81.3 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i amb el procediment de l'article 48 del Reial Decret 128/2028, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

Aquest lloc de treball té les següents característiques:

 

1.- Descripció del lloc de treball:

Nom del lloc: Interventor/a

Grup d'accés: A1

Nivell 30

Complement específic anual: 28.350 €

 

2.- Requisits de participació

Ser personal funcionari de carrera de l'escala d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

 

3.- Funcions del lloc de treball

Les funcions previstes a la normativa específica de l'escala de personal funcionari d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, subescala d'intervenció-tresoreria.

 

4.- Forma d'ocupació del lloc

Qualsevol de les formes de provisió no definitiva de l'article 48 del Reial Decret 128/2028, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

D'acord amb l'article 49 i ss del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, la forma de provisió mitjançant nomenament provisional tindrà preferència sobre la resta de formes de provisió no definitiva, i la comissió de serveis serà preferent a l'acumulació.

 

5.- Inici i durada del nomenament.

L'inici serà a partir del dia 1 de setembre de 2024.

Nomenament provisional: El personal FHN haurà d'haver ocupat un mínim de dos anys un lloc de treball obtingut per concurs, a excepció que sigui en el mateix ens local. La durada del nomenament provisional finalitzarà quan el lloc de treball, si escau, passi a ser ocupat per personal FHN de forma definitiva.

Comissió de serveis: La durada màxima de la comissió de serveis serà d'un any, prorrogable per un any més, prèvia sol·licitud de l'ens local, en cas de persistir la necessitat que dona lloc a aquest expedient. La comissió de serveis deixarà de produir efectes quan finalitzi el termini o en el moment en què desaparegui qualsevol de les circumstàncies que necessàriament han de concórrer per a la seva adopció. 

Acumulació: L'acumulació finalitzarà quan el lloc de treball passi a cobrir-se mitjançant les altres formes de provisió no definitiva de FHN, o en el seu cas, quan passi a ser ocupat per personal FHN de forma definitiva. 

 

6.- Termini de presentació de sol·licituds

Fins al dia 16 d'agost de 2024 i a comptar a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci en el tauler d'anuncis electrònic de la corporació.

Aquest anunci també es publicarà al BOPT i al DOGC.

 

7.- Participació

Les persones interessades caldrà que presentin la seva sol·licitud per prendre part en la convocatòria fins al dia 16 d'agost de 2024 i a comptar de l'endemà de la data de la publicació de l'anunci en el tauler d'anuncis electrònic de la corporació.

Es presentarà preferentment per via telemàtica, però també es podrà presentar i formalitzar a través del registre general de l'Ajuntament o per qualsevol dels altres mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

8.- Adjudicació

Una vegada finalitzat el termini de presentació d'instàncies, s'emetrà un informe d'idoneïtat de cada aspirant, tenint en compte preferentment:

-Experiència en llocs de treball similars o iguals al convocat.

-Estudis i formació específica relacionada amb les funcions i tasques a desenvolupar en el lloc de treball.

-Altres aspectes curriculars que pugui aportar la persona aspirant.

Es podrà realitzar una entrevista, en el cas que es consideri oportú, per verificar el perfil professional de les persones candidates.

Aquest informe inclourà una proposta motivada a favor d'un/a dels candidats o candidates que serà elevat a l'Alcaldia per tal de cobrir el lloc de treball per qualsevol de les formes de provisió no definitiva de l'article 48 del Reial Decret 128/2028, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional.

 

9.- Comunicació al CSITAL.

Es dona trasllat al Col·legi Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Catalunya (CSITAL) d'aquest anunci perquè en doni publicitat en la seva web durant el mateix termini de fins al 16 d'agost de 2024.

 

Deltebre, 28 de juny de 2024

 

Lluís Soler Panisello

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
301309 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria y las bases para proveer, mediante nombramiento provisional, comisión de servicios o acumulación, el puesto de trabajo de interventor\/a del Ayuntamiento de Deltebre.","published_date":"2024-07-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"301309"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Deltebre,DOGC,DOGC 2024 nº 9196 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-03/301309-anuncio-relativo-convocatoria-bases-proveer-nombramiento-provisional-comision-servicios-acumulacion-puesto-trabajo-interventor-ayuntamiento-deltebre https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.