ANUNCIO relativo a la resolución de un recurso y el nuevo plazo de presentación de solicitudes (códigos de convocatoria ELCO2205 y ELCO2206).

Anunci pel qual es fa públic que l'Alcaldia Presidència d'aquesta Corporació municipal, en data 18 de juny de 2024, ha dictat la resolució que, en la seva part resolutiva que aquí interessa, es transcriu a continuació:

 

".../...

Segon.- ESTIMAR íntegrament el recurs de reposició interposat en data 13 de desembre de 2023, mitjançant escrit amb núm. E2023033370 de registre d'entrada en aquest Ajuntament, pel senyor César Alejandro Salas González, en la seva condició de delegat sindical de CCOO, i en conseqüència, MODIFICAR la Base 4.2 de les bases específiques reguladores del procés selectiu per a l'accés d'una plaça del lloc de treball d'Oficial/a 1a de Pintura (Expedient núm. RHSP22153 i Codi convocatòria ELCO2205) i de les bases específiques reguladores del procés selectiu per a l'accés de dues places del lloc de treball d'Oficial/a 1 Paleta (Expedient núm. RHSP22154 i Codi convocatòria ELCO2206), convocats per aquest Ajuntament i publicats al DOGC núm. 9041, de data 15 de novembre de 2023, en el sentit de requerir l'acreditació del coneixement de la llengua catalana amb un nivell intermedi (B1), conservant-se els actes i tràmits desenvolupats fins a la data en els processos selectius esmentats que no resulten contraris amb la modificació que ara es proposa, en base als fets i fonaments de dret expressats.

 

Tercer.- PUBLICAR la present modificació en els termes legalment oportuns, obrint-se un nou període de 20 dies hàbils de presentació de sol·licituds de participació a ambdós procediments selectius a comptar des de l'endemà de la publicació de la modificació en el DOGC, tenint-se ja per presentades totes aquelles sol·licituds de participació en el procés selectiu realitzades en el període comprés entre els dies 16 de novembre de 2023 i 15 de desembre de 2023, ambdós inclosos.

.../..."

 

El que es fa públic pel general coneixement.

 

Barberà del Vallès, 20 de juny de 2024

 

Josep Maria Molins Penina

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
301304 {"title":"ANUNCIO relativo a la resolución de un recurso y el nuevo plazo de presentación de solicitudes (códigos de convocatoria ELCO2205 y ELCO2206).","published_date":"2024-07-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"301304"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Barberà del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9196 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-03/301304-anuncio-relativo-resolucion-recurso-nuevo-plazo-presentacion-solicitudes-codigos-convocatoria-elco2205-elco2206 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.