EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de reforma de la plaza Rosa Comajuncosa.

Havent finalitzat el termini d'exposició pública de l'Edicte sobre l'aprovació inicial del Projecte executiu de reforma de la Plaça Rosa Comajuncosa del municipi de Sant Esteve Sesrovires, redactat per l'empresa Barrio Peraire Arquitectes, SCP, amb un pressupost d'execució per contracte de 195.947,01€, IVA inclòs del 21%, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 9154 de data 2/05/2024, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) de data 2/05/2024, i a la seu electrònica de l'Ajuntament http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board/ en la secció Tauler d'Anuncis durant un termini de trenta dies hàbils, sense que es presentessin al·legacions, resta aprovat de forma definitiva.

"Aquest acord podrà ser recorregut potestativament en reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat. El termini per interposar el recurs de reposició serà d'un mes, comptat des de la data de la última publicació íntegra del present edicte al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i a la seu electrònica de l'Ajuntament http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board// en la secció Tauler d'Anuncis. En el supòsit de que s'interposi recurs de reposició, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell no sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

 

Si transcorregut un mes des de la interposició del recurs no s'ha rebut resolució expressa sobre el mateix, aquest es tindrà per desestimat, podent interposar-se recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de 6 mesos a comptar des del següent dia hàbil a aquell en què l'òrgan hauria d'haver resolt el dit recurs. En el cas de resolució expressa desestimatòria del recurs, el termini per interposar el recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona serà de dos mesos.

No obstant, es pot interposar directament per part dels interessats, sense necessitat d'interposar prèviament el recurs de reposició potestatiu, el recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del següent dia hàbil a la data de la última publicació íntegra del present edicte al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i a la seu electrònica de l'Ajuntament http://santestevesesrovires.eadministracio.cat/board// en la secció Tauler d'Anuncis.

Tot això sense perjudici de que podeu interposar qualsevol altre recurs, si ho considereu convenient."

 

Sant Esteve Sesrovires, 19 de juny de 2024

 

Ricard Rosich Palet

Secretari  

 

Vist i plau

Joan Galceran Margarit

Tinent d'alcalde delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
298846 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de reforma de la plaza Rosa Comajuncosa.","published_date":"2024-07-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"298846"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Esteve Sesrovires,DOGC,DOGC 2024 nº 9195 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-02/298846-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-reforma-plaza-rosa-comajuncosa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.