ANUNCIO sobre convocatoria de asamblea general ordinaria.

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària de la Comunitat d'Usuaris d'aigua de l'Àmbit de Can Tolrà, d'acord a l'article 18 dels Estatuts vigents.

 

Dia:  

Divendres, 19 de juliol de 2024

Hora:

18:00 hores - 1ª convocatòria

18:30 hores - 2ª convocatòria

Lloc:

Hotel d'Entitats (al costat del Cabrils-2)

 

ORDRE DEL DIA:

 

1. Aprovació acta de l'Assemblea anterior.

2. Dades econòmiques i financeres exercici 2023, presentació i aprovació de les mateixes.

3. Presentació i aprovació del pressupost exercici 2024.

4. Liquidació de la provisió de la derrama Sorea 2023 i en el seu cas traspàs del sobrant al fons de manteniment i conservació.

5. Aprovació de la provisió de la derrama de manteniment i conservació per l'exercici 2024 i de la provisió de la derrama Sorea del mateix any.

6. Informació sobre la situació actual del projecte per la renovació i millora de la xarxa de subministrament d'aigua de Can Tolrà i actuacions a realitzar.

7. Aprovació de la conveniència de procedir a la reclamació judicial dels impagats pels conceptes de consum, derrama de manteniment i conservació (antic sobre-cost) i derrama Sorea dels últims tres anys, facultant al President per atorgar els poders oportuns a favor del Procurador i Advocat de la seva elecció.

8. Torn obert de paraula.

 

Cabrils, 26 de juny de 2024

 

El president

 

 

DELEGACIÓ DE REPRESENTACIÓ I VOT

 

Jo (...) amb DNI (...) propietari de la finca situada al C/ (...), nº (...), DELEGO la meva representació i vot al senyor (...), amb DNI (...)

 

En compliment de la LOPD (L.O. 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), la Comunitat d'Usuaris d'Aigua de l'àmbit de Can Tolrà l'informa que les seves dades personals seran incorporats a un fitxer titularitat de la pròpia entitat. La finalitat del present fitxer és poder realitzar una eficaç gestió en les comunicacions, informacions i altres tràmits concernents a les activitats de subministrament d'aigua potable de la Comunitat d'Usuaris d'Aigua de l'àmbit de Can Tolrà. Aquestes dades personals no seran cedits a cap mena d'organització, ni pública ni privada, excepte a aquelles entitats l'activitat de les quals tingui relació amb la pròpia entitat, quedant sota la plena responsabilitat de la Comunitat d'Usuaris d'Aigua de l'àmbit de Can Tolrà. Els afectats podran exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició front el Responsable del Fitxer en la següent adreça: carrer Garrofers, núm. 21 - 08348 Cabrils i cantolracabrils@gmail.com

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
296450 {"title":"ANUNCIO sobre convocatoria de asamblea general ordinaria.","published_date":"2024-07-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"296450"} catalunya Comunidad de Usuarios de Agua del Ámbito de Can Tolrà,DOGC,DOGC 2024 nº 9194,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-01/296450-anuncio-convocatoria-asamblea-general-ordinaria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.