ANUNCIO sobre la relación provisional de aspirantes admitidos, el calendario y la designación del tribunal de la oferta para proveer temporalmente un puesto de técnico/a especialista de movilidad en accesibilidad universal, funcionario/a interino/a, en el marco del Plan local de empleo 2024, dentro del Proyecto de refuerzo técnico del Plan de accesibilidad universal.

El Regidor delegat, ha dictat en data 20 de juny de 2024, el Decret següent, que figura transcrit en el llibre de resolucions de l'Alcaldia número 4955.

 

"Identificador de l'expedient

Núm.exp.: 643/2024/eRH

 

APROVAR LA RELACIÓ PROVISIONAL DE PERSONES CANDIDATES, DESIGNAR EL TRIBUNAL QUALIFICADOR I CALENDARI DE PROVES.

 

Relació de fets

Ha finalitzat el període de presentació d'instàncies per l'oferta per proveir temporalment 1 lloc de Tècnic/a especialista de mobilitat en Accessibilitat Universal, funcionari/ària interí/na, en el marc del Pla Local d'Ocupació 2024, aprovat per la JGL de data 9 d'abril de 2024, dins del projecte de "Reforç tècnic Pla d'accessibilitat universal".

 

Fonaments de dret

1. Article 21.1.h del capítol II de la Llei 7/1985 reguladora de les bases de règim local, referent a les atribucions del president de la Corporació.

2. Decret 3577 de 9 de maig de 2024, que va aprovar la convocatòria i oferta de treball temporal d'un lloc de treball de Tècnic/a especialista de mobilitat en Accessibilitat Universal, funcionari/ària interí/na.

3. Acord de la Junta de Govern Local, de 19 de febrer de 2008 d'aprovació de les Bases Generals dels processos selectius per l'accés a les places vacants de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

4. Reglament del personal al servei de les Corporacions Locals, aprovat per Decret núm. 214/1990, de 30 de juliol.

5. Article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

 

Per tot això, RESOLC:

 

PRIMER.- Publicar la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos, que quedarà elevada a definitiva si no hi ha reclamacions.

 

Llista d'aspirants

 

Nom

Declaren acreditat nivell de Català

Declaren acreditat nivell de Castellà

JAVIER ADEVA YERPES

Si Si

JOANNA MASSÓ I RODRIGUEZ

Si

Si

DARIO RUIZ GONZÁLEZ

Si

Si

 

 

Admesos/es: Exclosos/es:

 

Nom

Motiu Exclusió

BORIS TOSAS ROJAS No acredita requisits

 

 

Contra la llista d'aspirants admesos i exclosos es podrà interposar reclamació fins el proper dia 25 de juny de 2024.

 

SEGON.- Publicar el nomenament dels membres del tribunal qualificador:

 

PRESIDENT TITULAR

PRESIDENT SUPLENT

Israel Millan Solé

Tècnic de Gestió del Talent i les Persones

Cristina Marcianes López

Administrativa de Gestió del Talent i les Persones

 

 

VOCALS TITULAR

VOCALS SUPLENT

Beatriz Zaplana Botella

Tècnica responsable USM

Jordi Campamà Pujol

Cap de Servei de Mobilitat

Sonia Caballero Rodriguez

Tècnica de Grau Mitjà de Prevenció i Riscos Laborals

Ruth Chafino Navalon

Cap Tècnica Superior Prevenció Riscos Laborals

 

 

L'abstenció i la recusació dels membres dels tribunal s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic del sector públic.

 

TERCER.- Publicar les dates inicials de les proves:

 

DIA

HORA

PROVA

LLOC

04/07/2024

10:00

Prova teòrico pràctica

Centre Cívic La Sardana

 

 

Atès que totes les persones candidates han acreditat el nivell de català exigit a la convocatòria, no es realitzarà la prova.

Atès que totes les persones candidates tenen nacionalitat espanyola i, per tant, queda acreditat el nivell de llengua castellana, no es realitzarà la prova.

Les llistes amb els resultats de les proves es faran públics a la web municipal www.vilanova.cat, a l'apartat ofertes de treball, o en el lloc que s'indiqui el dia de la realització de la prova.

Aquest calendari de proves es podria veure posposat o modificat en el cas que les autoritats sanitàries estableixen mesures restrictives o es declari l'estat d'alarma. El tribunal qualificador prendrà les decisions pertinents en funció de les circumstàncies que es vagin produint.

 

QUART.- D'acord amb el Real Decret 286/2022, de 19 d'abril, pel que es modifica l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant la situació de crisis sanitària ocasionada per la COVID-19, es recomana un ús responsable de la mascareta en els espais tancats d'us públic en el que les persones transiten o  resten per un temps perllongat

 

CINQUÈ.- Recordar a les persones candidates que han declarat complir els requisits de la convocatòria i estar en possessió de les titulacions requerides, que caldrà presentar una vegada finalitzades les proves de selecció. El fet de ser admès a la convocatòria no vol dir que s'acompleixin els requisits, si no que aquests es verificaran un cop acabat el procés de selecció.

 

SISÈ.- Publicar aquest Decret a la web municipal.

 

SETÈ.- PEU DE RECURS:

Contra aquest acte administratiu de tràmit no qualificat, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs.

 

Vilanova i la Geltrú, 20 de juny de 2024

 

Isidre Martí Sardà

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
296442 {"title":"ANUNCIO sobre la relación provisional de aspirantes admitidos, el calendario y la designación del tribunal de la oferta para proveer temporalmente un puesto de técnico\/a especialista de movilidad en accesibilidad universal, funcionario\/a interino\/a, en el marco del Plan local de empleo 2024, dentro del Proyecto de refuerzo técnico del Plan de accesibilidad universal.","published_date":"2024-07-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"296442"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú,DOGC,DOGC 2024 nº 9194 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-01/296442-anuncio-relacion-provisional-aspirantes-admitidos-calendario-designacion-tribunal-oferta-proveer-temporalmente-puesto-tecnico-especialista-movilidad-accesibilidad-universal-funcionario-interino-marco-plan-local-empleo-2024-dentro-proyecto-refuerzo-tecnico-plan-accesibilidad-universal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.