EDICTO sobre publicación de la contratación de urgencia de personal por interinidad como auxiliar administrativo/a (exp. 2024/1125).

Edicte sobre publicació de la Resolució d'Alcaldia número 2024/371, de data 19.06.2024, en expedient 2024/1125, pel que s'ha disposat el següent:

 

"Assumpte: CONTRACTACIÓ D'URGÈNCIA PER INTERINITAT, AUX. ADMINISTRATIU-VA

Vista la resolució d'alcaldia núm. 2023/647, de data 15 de novembre, on es resol la contractació, amb motiu d'urgència, de caràcter laboral temporal per interinitat a jornada complerta i categoria d'auxiliar administrativa de la Sra. L.H.S., amb DNI XXXXX207-Y, amb data d'inici 13 de novembre de 2024 amb motiu de substitució/interinitat fins reincorporació de la titular del lloc de treball o cobertura definitiva mitjançant convocatòria pública.

Atès que el passat dia 9 de maig, amb registre d'entrada 2024/3636, la treballadora L.H.S. va comunicar la seva voluntat de causar baixa voluntària per motius personals.

Atès que des de la Regidoria de Serveis Tècnics i Recursos Humans, s'ha expressat la necessitat de cobrir de manera urgent i inajornable la plaça vacant d'auxiliar administrativa, amb motiu de la baixa voluntària del passat mes de maig.

Vista l'acta resultant del procés selectiu, en relació a les entrevistes realitzades el passat dia 14 de juny de 2024 als diferents candidats/es proposats/des pel CCM, segons conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Teià i el Consell Comarcal del Maresme per l'ús i gestió de les borses de personal d'àmbit comarcal per ocupar llocs de treball de caràcter temporals.

Atès que l'article 20.5 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023, prorrogat pel 2024, estableix que no es podrà procedir a la contractació de personal temporal, així com al nomenament de personal estatutari temporal i de funcionaris interins excepte en casos excepcionals i per a cobrir necessitats urgents i inajornables.

Vist l'article 15 del Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, i el Reial Decret 2720/1998, de 18 de desembre, on es preveu la possibilitat de contractes laborals temporals tant per servei determinat, com d'interinitat o per circumstàncies dels Serveis o acumulació de tasques.

Vist l'informe emès per la interventora, núm. 128/2024, de 18 de juny, amb resultat de fiscalització favorable.

 

En ús de les atribucions conferides a l'Alcaldia per la legislació vigent,

 

RESOLC:

 

Primer.- La contractació, amb motiu d'urgència, de caràcter laboral temporal per interinitat a jornada complerta i categoria d'auxiliar administrativa de la Sra. N.B.P., amb DNI 38****07-Y, amb data d'inici 20 de juny de 2024 amb motiu de substitució de la titular del lloc de treball fins reincorporació o fins cobertura mitjançant convocatòria pública.

 

Segon.- Determinar la retribució amb el 100% de la retribució actualment vigent corresponent al lloc de treball d'auxiliar administrativa, 1.903,44€ bruts/mes, amb el detall dels següents conceptes retributius: sou base 696,13€, complement destí 354,35€ i complement específic 852,96€.

 

Tercer.- Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el BOPB i DOGC.

 

Quart.- Donar compte d'aquesta resolució al Ple en la propera sessió que es dugui a terme."

 

Cinquè.- Notificar aquesta Resolució a la interessada, als Serveis d'Intervenció, a la tècnica de Recursos Humans i a la representació del personal, per al seu coneixement i als efectes pertinents."

 

Teià, 20 de juny de 2024

 

Gemma Rosell Duran

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
292050 {"title":"EDICTO sobre publicación de la contratación de urgencia de personal por interinidad como auxiliar administrativo\/a (exp. 2024\/1125).","published_date":"2024-06-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"292050"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Teià,DOGC,DOGC 2024 nº 9193 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-28/292050-edicto-publicacion-contratacion-urgencia-personal-interinidad-como-auxiliar-administrativo-exp-2024-1125 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.