ANUNCIO sobre corrección de errata en la base 8.ª de las bases reguladoras para la cobertura interina de la plaza de maestro/a en educación infantil y para la constitución de una bolsa de trabajo de los jardines de infancia, en régimen de personal laboral.

Per resolució de l'alcaldia, de data 13 de juny de 2024, 2024DECR000109, s'aprova la convocatòria i les bases reguladores que han de regir la convocatòria per la cobertura interina de plaça de mestre/a en educació infantil i la constitució d'una borsa de treball de les llar d'infants municipals, en règim de personal laboral

En data 25 de juny de 2024 es detecta un error en la base 8a, 8.3, a.2, que fa referència a l'experiència professional en altres tipus de llars infants, atès que on consta "0,75 punts per mes complerts per serveis prestats com a TEI", ha de dir "0,075 punts per mes complert per serveis prestats com a TEI."

Tenint en consideració l'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre del Procediment Administració Comú de les Administracions Públiques que estableix que: "Les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes".

En virtut de les atribucions que em confereix l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local,

 

HE RESOLT:

 

Primer.- Rectificar l'error material en la base 8a, 8.3, a.2, que fa referència a l'experiència professional en altres tipus de llars infants de les bases reguladores que han de regir la convocatòria per la cobertura interina de plaça de mestre/a en educació infantil i la constitució d'una borsa de treball de les llar d'infants municipals, en règim de personal laboral:

On consta "0,75 punts per mes complerts per serveis prestats com a TEI", ha de dir "0,075 punts per mes complert per serveis prestats com a TEI."

 

Segon.- Disposar la publicació d'aquesta resolució en el e-tauler, web municipal, BOP i DOGC.

 

Donar compte d'aquest decret al ple.

 

Mediona, 25 de juny de 2024

 

Servand Casas Mateo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
292025 {"title":"ANUNCIO sobre corrección de errata en la base 8.ª de las bases reguladoras para la cobertura interina de la plaza de maestro\/a en educación infantil y para la constitución de una bolsa de trabajo de los jardines de infancia, en régimen de personal laboral.","published_date":"2024-06-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"292025"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Mediona,DOGC,DOGC 2024 nº 9193 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-28/292025-anuncio-correccion-errata-base-8-bases-reguladoras-cobertura-interina-plaza-maestro-educacion-infantil-constitucion-bolsa-trabajo-jardines-infancia-regimen-personal-laboral https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.